Nyt

Den igangværende konflikt i Mellemøsten mellem Israel og terrorgruppen Hamas har afsløret grufulde holdninger blandt muslimer, der arbejder i den offentlige sektor i Danmark.

Her er det Inas Abourdeiny, der oplyser, at hun har arbejdet som ‘familiebehandler’ i Odense Kommune siden 2019.

Inas Abourdeiny retter sin vrede mod en 21-årig jødisk kvinde, der har været gidsel hos terrorgruppen Hamas i 54 dage.

21-årige Mia Schem frygtede at blive voldtaget og dø under den lange gidseltagning, som den jødiske kvinde beskriver som “et helvede”.

Inas Abourdeiny fra Odense Kommune har ikke megen empati tilovers for det jødiske gidsel.

“Det er ikke synd for hende,” lyder det fra Inas Abourdeiny, der slår fast, at den 21-årge jøde “bør bare skrubbe ud af landet (Israel, red.)”.

Inas Abourdeiny støtter altså en etnisk udrensning af jøder i Israel.

Den muslimsk familiebehandler fra Odense Kommune udtaler, at det jødiske gidsel er “skyldig” som en “landevejsrøver” og derfor fortjener den ubærlige gidseltagning.

Det jødiske gidsel blev bortført af muslimske terrorister 7. oktober 2023, da hun deltog i en musikfestival i Israel.

Inas Abourdeiny repræsenterer det voldsomme perspektiv, som krigen mod Hamas-terroristerne har afdækket.

En stor gruppe hadefulde muslimer er ansat i danske kommuner og andre offentlige instanser. Flere hovedrystende eksempler har ramt de sociale medier de seneste uger.

I Aarhus Kommune har en muslimsk viceleder i hjemmeplejen – Ali Mahmoud, viceleder hos Hjemmeplejen Toftegården i Aarhus Nord – støttet, at jøder skal gasses.

I Odense Kommune er det kommet for dagens lys, at en muslimsk børnehaveklasseleder i en folkeskole bakker op om terrorbevægelsen Hamas og ønsker at udslette Israel.

Inas Abourdeiny oplyser på de sociale medier, at hun også arbejder for Faaborg-Midtfyn Kommune, Nordfyns Kommune samt Langeland Kommune.

Den danske regering har endnu ikke påtalt problematikken med utilpassede muslimer, der arbejder i den offentlige sektor.

 

Se også
Khalid Alsubeihi poserede med tawheed-finger – et håndtegn, der viser troskab overfor Islamisk Stat

ANNONSE