Nyt

Ubberud Skole i Odense Kommune påkalder sig opmærksomhed efter, at en af skolens muslimske ansatte har udbredt støtte til terrorgruppen Hamas samt drab på jøder i Israel.

På Ubberud Skoles Facebookprofil bliver der skrevet et oplagt spørgsmål i en tråd:

“Hvordan har Ubberud Skole det med at have en terrorstøtte ansat?”

Spørgsmålet ledsages af dokumentation, hvor den muslimske skolemedarbejder, Taghrid A. Dalil, ved flere lejligheder har skrevet flere beskeder, der kan tolkes som en støtte til terrorgruppen Hamas og den islamistiske organisations drab på hundredvis af jøder i Israel.

“Det vigtigste er, at Israel bliver udslettet,” skriver Taghrid Dalil og viser sin klare støtte til Hamas i flere Facebookkommentarer og opslag.

Ubberud Skole er ikke modtagelig over for oplysninger om den rystende opførsel fra en af skolens ansatte.

Spørgsmålet får kun lov at ligge på Facebook i halvanden time. Så bliver hele Facebookopslaget med den pågældende debattråd slettet fra Ubberud Skoles Facebookprofil.

Det er den daværende skoleledelse på Vestre Skole i Odense Kommune, der i sommeren 2021 fortæller, at Taghrid Dalil skal være børnehaveklasseleder på Ubberud Skole.

Ved samme lejlighed oplyser Vestre Skole, at Taghrid Dalil har været børnehaveklasseleder i ni år på Vestre Skole, der er en folkeskole i Odense Kommune.

Hverken skoleleder Pernille Madsen fra Ubberud Skole eller den nuværende ledelse på Vestre Skole har reageret på oplysningerne om jødehadet og terrorstøtten fra børnehaveklassemedarbejderen Taghrid A. Dalil.

Ubberud Skole sletter relevante spørgsmål om sikkerheden på den pågældende folkeskole og mørklægger sagen om en betroet medarbejders støtte til terror. Den opførsel vækker anledning til kritik.

Spørgsmålet er om, jødiske børn kan være trygge, hvis de går i skole på Ubberud Skole samt de resterende skoler i Odense Kommune?

ANNONSE