Nyt

Bliver muslimske og danske demonstranter behandlet på samme måde?

Det er kommet frem, at Københavns Politi truer familier med kommunen og de sociale myndigheder, hvis de deltager i demonstrationer, hvor der ikke er fuld respekt om Allah og koranen.

Spoler vi tiden tilbage og ser på en hadsk muslimsk demonstration i Odense, så ser det noget anderledes ud.

En stor gruppe muslimer demonstrerer mod jøder og Israel midt i Danmarks tredjestørste by. Arrangementets initiativtager er islamisten Asmaa Abdol-Hamid, der er kendt fra både Enhedslisten og for sit nuværende job hos Fyns Politi.

En hadsk muslimsk far har klædt sin lille søn ud som islamistisk selvmordsbomber. Paprør på drengens krop skal simulere sprængstof, og i sin lille højre hånd holder drengen en gul ‘bombe-udløser’, som han kan trykke på, når han leger, at han ‘sprænger sig selv i luften’.

ANNONSE

På den lille drengs ryg er fastspændt et stykke legetøj, der ligner et sværd eller en sabel.

Mon dansk politi meldte denne muslimske familie til de sociale myndigheder?

Billedet bliver ekstra skræmmende, når man ved, at der to dage forinden har været et terrorangreb på to israelere i det lokale storcenter i Odense. Ikke langt fra det sted, hvor denne demonstration blev afholdt.

To unge israelere sælger kropsplejeprodukter i Rosengårdcentret, da en 27-årig palæstinensisk indvandrer skyder de to mænd. Politiet fastslår, at palæstinenseren har politiske motiver til sit drabsforsøg på to jøder, der passer deres arbejde i Danmark. De overlever begge skudattentatet. Palæstinenseren bliver ikke dømt for terror, men udelukkende for drabsforsøg.

Hænger dette sammen med en lille dreng, der er klædt ud som selvmordsbomber? Problemet er, at muslimer opdrager deres små børn til at hade vantro og jøder. Det sker fra, børnene er helt små.

Og nogen gange ender det med et skud- og terrorangreb midt i et dansk storcenter.

(Mere om skyderiet i Rosengårdcentret her)

Se også Skandalebetjent indrømmer: Jeg truede familiefar med ‘kommunen’, fordi muslimerne var voldelige

Inspiration til Københavns Politi: Muslimer patruljerer i New York

ANNONSE