Document.dk opererer ikke i et vakuum. Vi behøver støtte.

Les mer

Tidligere på måneden kom det frem, at Helle Thorning-Schmidt var blevet en del af Facebooks nye ‘Oversight Board’, der skal være med til at definere ytringsfrihedens grænser på Facebook. I rådet sidder adskillige George Soros-tilknyttede venstrefløjsere, samt en islamist med tilknytning til Det Muslimske Broderskab.

Les mer

Når DR angriber Trump, er det retten til at definere virkeligheden ene og alene, som de forsvarer. DR ønsker ikke noget alternativ, ønsker ikke modsigelser. De vil have at Carsten Jensen, David Trads og Jens Rohde kan sige akkurat hvad de vil, uimodsagt.

Les mer

Auguste Clésinger (1814-1883) Marmor, 56,5 × 180 cm, Musée d’Orsay, Paris. Fransk titel: Femme piquée par un serpent. Modellen her er Apollonie Sabatier (1822-1890), og grunnlaget for skulpturen er en gipsavstøpning av henne – noe som den gang av mange ble regnet som fusk. Madame Sabatier drev en salong, der flere av samtidens betydeligheter møttes, […]

Les mer

“Vesten afslører et selvhad, som er besynderligt, og som kun kan betragtes som patologisk. Vesten er ikke kærlig overfor sig selv. Den ser i sin egen historie kun det, der er meget beklageligt og destruktivt og er ikke længere i stand til at opfatte, hvad der er stort og rent.” Pave Benedikt 16.

Les mer

Nils Ferlin (1898-1961) var en av Sveriges betydeligste og mest folkekjære diktere rundt midten av forrige århundre, og mange av hans dikt har blitt tonesatt. En valsmelodi ble først publisert i hans debutsamling En döddansares visor (1930), og ble tonesatt av Lille Bror Söderlundh (1912-1957). Denne versjonen er arrangert og dirigert av Ulf Björlin (1933-1993) […]

Les mer

Stillehavsøerne oplever en komplet økonomisk nedsmeltning, der har kastet titusinder ud i fattigdom. De kan håbe, at katastrofen bliver midlertidig, men der skal ikke megen omtanke til at forestille sig, at den kan blive permanent, hvis klimaentusiasterne får deres vilje.

Les mer

Frits Thaulow (1847-1906) Olje på lerret, 60 x 74 cm, privateie. Fransk titel: Bords de la Rivière, Arques-la-Bataille, Bretagne – nærmest Ved elvebredden, Arques-la-Bataille, Bretagne Dette maleriet inngår i Bukowskis Important Spring Sale 625, som arrangeres i Arsenalsgatan 2, Stockholm, den 3. juni 2020. Blant tilbudet finner vi også verker av Ernst Josephson, Bruno Liljefors, […]

Les mer

Hvornår blev medierne en trussel mod demokratiet, mod pressefriheden? Det er en af de store gåder i vor tid.

Journalister er ikke længere journalister, de er blevet aktivister og de driver en uafladelig krig mod sandhed og frihed.

Det er ikke til at tro.

Les mer

In the last generation, cities like New York, San Francisco and London were revitalized by the influx of the rich and glamorous and the price-driven expulsion of their working-class and poor residents. But the romance of early 21st-century megalopolitan life is gone for all but the hardiest bohemians. Yesterday’s buzzing hipster neighborhood is today’s simmering […]

Les mer

Tysklands dommerforbund er bekymret over stigende jødehad og roser et nyt lovforslag mod højreekstremisme. Tysk politis definition af højreekstremisme er imidlertid så vag at den let kan skjule muslimsk antisemitisme.

Les mer