Document.dk opererer ikke i et vakuum. Vi behøver støtte.

Les mer

Pierre-Cécile Puvis de Chavannes (1824-1898) Olje på lerret, 243,5 x 318,4 cm, National Gallery, London St. Hans-dag feires den 24. juni, hans formodede fødselsdag, og alle som heter Johannes, Jon, Johan, John, Hans, Jean, Juan, Giovanni og Ivan har navnedag. Døperen Johannes nevnes i alle de fire kanoniske evangelier, og dessuten av Flavius Josephus, noe […]

Les mer

Google blev nødt til at forsvare sig da store medier som dailymail.co.uk skrev at coronaforskning blev finansieret af techgiganten. – Dette er nogle ældgamle sager helt uden relevans for coronavirusset, hævdede Google. Men dokumenterne viser noget andet. Google har finansieret den forskning, som Peter Daszak har drevet i Wuhan, det fremgår af den ene rapport efter den anden.

Les mer

Rammstein er et tysk industrielt metalband grundlagt i Berlin i 1994. Bandet tilhører genren «Neue Deutsche Härte» (ny tysk hårdhed), og har solgt over 16 millioner album. De blev født i asken af flammerne efter en grusom flyulykke.

Les mer

Google gav penge til Peter Daszak som betalte laboratoriet i Wuhan for at bedrive forskning på coronavirusset for at gøre dem mere smittsomme og dødelige. Da pandemien brød ud censurerede Google information om at virusset kom fra laboratoriet.

Les mer

Nikolai Astrup (1880-1928) Olje på papir oppklebet på trefiberplate, 89 x 105 cm, Nasjonalmuséet, Oslo Den 24. juni er Johannes Døperens fødselsdag,den første av hans to festdager – den andre er hans dødsdag den 29. august. Her i Skandinavia har det vært tradisjon med bålbrenning St. Hansaften, dagen før selve fødselsdagen. Jonsokbålet var et motiv […]

Les mer

Dmitrij Sjostakovitsj‘ (1906-1975) åttende symfoni (1943) kalles av noen Stalingrad-symfonien. Denne satsen, som ofte forbindes med mekanisert og hensynsløs ødeleggelse passer perfekt til åttiårsminnet om Unternehmen Barbarossa som startet den 22, juni 1941.

Les mer

Det er umuligt at være imod loven om repatriering, men det er også et cirkus af en anden verden. Flygtninge der fået midlertidig asyl efter at have rejst gennem 6-7 sikre lande, får ifølge loven danskernes skattekroner til rejseudgifter, transport af personlige ejendele, hjælp til etablering, indkøb og transport af erhvervsudstyr, udgifter til sygeforsikring, udgifter til medicin og medbragte personlige hjælpemidler, udgifter til skolegang og støtte til anskaffelse af rejsedokumenter.

Les mer

Der findes ikke godartet censur, og da slet ikke, når man på få sekunder kan finde venstreradiale hadesider såsom ‘Piss Be Upon You Tommy Robinson’ og ‘Tommy Robinson Exposed’. Sidstnævnte med permalinket ‘/wherestommeh’ har hele 47.000 følgere, og koordinerer i praksis fysiske angreb på den censurerede.

Les mer

Det sker, at nogen formulerer en indsigt, der pludselig trækker tæppet væk under enhver idyllisk forestilling og punkterer alle fromme forhåbninger. Ved et bemærkelsesværdigt sammentræf kunne TV2 i går fortælle om adskillige danske bilister, der var blevet udsat for livstruende stenkast på vejen fra Malmø til Ystad .

Les mer

Blackrock er et af verdens største fonde med 8.7 billioner dollar. Et så stort fond kan, hvis det vil, bruge pengene til at skaffe sig politisk indflydelse. CEO for Blackrock, Larry Flynn, vil. Han sidder i bestyrelsen for World Economic Forum.

Les mer