Document.dk opererer ikke i et vakuum. Vi behøver støtte.

Les mer

Foto: rubb På Ruskåsen, beliggende på 700 m.o.h i Løten kommune, har det falt mye snø den siste uka. Hytteturer over kommunegrenser er ikke ønskelig, det regnes som unødvendig i disse forbudstider. Sett i lys av snømengdene kan det det være nødvendig å måke snø fra enkelte hyttetak.

Les mer

Lige nu hagler kritikken ned over Enhedslisten, fordi partiets borgmester har deltaget i en afbrænding af en Lars Løkke-dukke.

Det viser sig desuden, at teknik- og miljøborgmester i Københavns Kommune – Ninna Hedeager Olsen – også har været med til at brænde Pia Kjærsgaard af.

På private fotos kan man se Ninna Hedeager Olsens far antænde Lars Løkke-dukken med en kraftig ukrudtsbrænder. Borgmesterens mor ser med, mens hun sidder smilende i en stol.

Les mer

Les Contes d’Hoffmann (Hoffmanns eventyr) er titelen på Jacques Offenbachs (1819-1880) eneste opera – som han dessverre ikke rakk å fullføre. På grunnlag av Offenbachs manuskripter ble det satt sammen en versjon som lot seg oppføre – men det er fortsatt en del usikkerhet om aktenes rekkefølge. Librettoen er løselig basert på tre av E.T.A. […]

Les mer

Selvom fængslerne er fyldt med kriminelle fra islamiske lande, de fleste overfaldsvoldtæger begås af ikke-vestlige migranter, og muslimer står bag store mængder voldskriminalitet mod danskerne, så konkluderer muslimske migranter, at de er udsat for en hetz.

Der er utallige eksempler på, at hundredevis af muslimer forsamler sig for at tage afsked med skydegale bandemedlemmer, hjemmerøvere samt sågar en terrorist fra Islamisk Stat.

Les mer

Theodor Kittelsen (1857-1914) Akvarell på papir, 66 x 49 cm, privateie. Den gjengitte fugl kan ikke være annet enn en Svartspett – Dryocopus martius, en ganske vanlig fugl i skogsområder i Skandinavia. Den kalles også gjertrudsfugl eller vass-pip (det sistnevnte hovedsakelig i Sørøst-Norge) Eventyr-illustratøren Kittelsen kan uten videre forutsettes å ha kjent til Asbjørnsen og […]

Les mer

Som en af sine første handlinger har præsident Biden besluttet at gøre noget ved et af USA’s mest påtrængende problemer, nemlig forskellen på kvinder og mænd. Så langt vi kan se tilbage i historien, har den almindelige opfattelse været, at der er biologiske skel mellem to køn, som bl.a. har givet sig udslag i, at de forhenværende mænd ikke kunne få børn.

Les mer

De som værdsætter de traditionelle vestlige friheder, som nu trues, bør tænke på sig selv som jøder i Israel, omgivet af folkerige islamiske lande, som drømmer om at udslette dem. De har ikke så meget andet valg end at være kloge, stærke og standhaftige.

Les mer

‘Vild ekstase over ung digter’, skrev journalistpraktikanten på DR Online, og man må forstå, at der ikke kan være flere meninger om den 22-årige SJW’er Amanda Gorman, der fik global taletid under Bidens indsættelse. “Det digt lød som den slags VoiceOver, der afslutter virkelig dårlige film.”, kommenterede forfatter Kasper Colling Nielsen på Facebook. Den slags hudfarve-neutral fritænkeri mødte dog kritik fra freelancejournalist Samina Yasmin Jakobsen.

Les mer

Når man ved hvordan medierne gik efter Trumps pressesekretær Kayleigh McEnany, så må man forvente det bliver noget nemmere for Bidens Jen Psaki. ‘Bidens nye talskvinde imponerede: ‘Hele verden er forelsket i dig’ skrev BT, og citerer en kommentar ‘på Twitter’ fra den lesbiske komiker Dana Goldberg. “One virus moved to Fl, now we take care of Covid-19.”, skrev hun i torsdag. Twitterland udgør en stor del af venstreorienterede journalisters verden.

Les mer

Ekstrem islamisme splitter samfundet og saboterer integrationen’, skrev integrationsminister Mattias Tesfaye fornyligt i Jyllands-Posten. Sund fornuft, som han efterfølgende uddybede i et interview: “En stor del af islam repræsenteres i dag af islamister”, og “Danmark skal ikke tilpasse sig islam. Islam skal tilpasse sig Danmark.”

Les mer