Document.dk opererer ikke i et vakuum. Vi behøver støtte.

Les mer

Det handler i langt højere grad om skolegang på nogle ordentlige vilkår, for elever, lærere og forældre. Hvor man kan sende sit barn i skole med ro i maven uden at skulle bekymre sig for, om de bliver udsat for vold i frikvarteret.

Les mer

Fem australiere som er frigitt fra japansk krigsfangenskap, slapper av i Singapore i september 1945. Foto: Australian War Memorial / Rare Historical Photos

Les mer

Jyllands-Posten besværer sig over at volden og kriminaliteten bliver vildere og mere brutal og mener vi fortrænger at samfundet går i opløsning for øjnene af os.

Les mer

Wolfgang Amadeus Mozarts (1756-1781) fagottkonsert fra 1774 fremføres her av Schwarzwald Kammerorchester i et opptak fra 2016, solist er Hanno Dönneweg og dirigent er Karsten Dönneweg.

Les mer

»Det er en Ødelæggelse for et Samfund, at der hos den Æreløse ingen Rædsel er for Fattigdommen. Mangler denne Rædsel, da gaar tilsidst det hele istaa af sig selv; alle Samfundets Medlemmer, Lag efter Lag, synker efterhaanden ned til at blive statsforsørgede Ladegaardslemmer. Der er ingen Fart i nogen Ting, ingen Træk i Samfunds-Skorstenen, hvis […]

Les mer

Licensbetalerne bliver lørdag på Danmarks Radio udsat for over otte minutters reklamefilm produceret af Venstre. Venstre vælger ny formand og næstformand i Herning, og da Danmarks Radio tropper op, ser Venstre sit snit til at udsende hele tre professionelle reklamevideoer på danskernes tv-skærme.

Les mer

De små muslimske piger er iklædt shariatørklæde, så de ikke ophidser de ældre fagforeningsmænd fra 3F. Se også Dansk grand prix-vinder truet af 3F i Københavns Lufthavn

Les mer

Xylografi etter fotografi av Peter Petersen (1835-1894), publisert i Illustreret Nyhedsblad. 12,2 x 15,9cm, Byhistorisk samling, Oslo Museum Gamle Aker kirke (c.1130-60?) antas å være den eldste bygning i Oslo som fortsatt står. Sitt nåværende utseende, med tårnet, fikk den ved en omfattende restaurering i 1860. Peter Petersens fotografi er bevart. Det er en saltkopi […]

Les mer

Hvorfor har Facebook kunnet indføre en censur på sit sociale medie, der minder om totale staters praksis – man erklærer et menneske for en ikke-person der ikke må nævnes, med mindre han svines til. Hvorfor kan Facebooks kommunikationschef i Norden komme med et sådant statement uden blusel?

Les mer

Europe presents itself as the vanguard of the unification of humanity. Europe’s cultural roots, as a result, have been put at risk. According to Pierre Manent, a renowned French political scientist and a professor at the School for Advanced Studies in the Social Sciences in Paris:

Les mer