Document.dk opererer ikke i et vakuum. Vi behøver støtte.

Les mer

Hvis Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige eller Stram Kurs foreslog at danske statsborgere med anden etnisk herkomst, skulle have frataget stemmeretten, så ville medierne ikke tale om andet i flere dage. Kommentar af Morten Uhrskov på JP.dk – Kald det dog det, det er.

Les mer

Era Leisner (f.1988) Skjærer, acryl på lerret, 150 x 150 cm. Fra 25. september til 1. oktober viser Galleri Ramfjord, Schwensens gate 1 i Oslo, en samling av Era Leisners acryl-malerier. Hun har utdannelse blant annet fra Kraków og Edinburgh. Hun kan uten tvil betegnes som en surréalist, ut fra hennes uventede kombinasjoner av kjente […]

Les mer

“Vi har nu et samfund, hvor kvinder uden den ringeste dokumentation og uden den mindste præcision har mulighed for at udlevere mænd efter for godt befindende.”

Les mer

Efter søndagens valg til det tyske parlament siger vi formelt farvel til den tyske kansler gennem 16 år Angela Merkel. Det vil sige, det gør vi ikke lige med det samme.

Regeringsdannelsen bliver en yderst kompliceret og møjsommelig affære, hvor politiske fjender er pisket til et samarbejde som forudsætning for en regeringskoalition med et flertal bag sig. Det kan tage måneder, og tyske aviser antyder, at det stadig kan blive Merkel, der leverer kanslerens nytårstale.

Les mer

Marie-Claire Alain (1926-2013) spiller koralpreludiet over O Mensch, bewein dein Sünde groß (O menneske, gråt over din store synd) , som står som nr. 24 i Johann Sebastian Bachs (1685-1750) Orgelbüchlein (Den lille orgelbokem).

Les mer

Men det allervigtigste er at sikre, at de folk, som ønsker at flygte fra shithole countries,
(læs: Muhammedanien) har et sted at flygte hen, – og det sted skal ikke være Europa

Les mer

Mette Frederiksens udtalelser om Joe Biden, vidner om en statsminister, der overhovedet ikke forstår hvad der foregår i USA og hvad Biden-regimet repræsenterer.

Medierne har valgt at beskytte Biden-regimet og fratager danskerne således muligheden for at forstå hvad der foregår. Mette F. har ikke rådgivere der er i stand til at fortælle hende sandheden.

Les mer

Andrea Mantegna (1431-1506) Olje på lerret, 75 x 62 cm, Gemäldegalerie alte Meister, Dresden. Den hellige familie forstås i alminnelighet som Maria med Jesusbarnet (i midten) og hennes ektemann den hellige Josef (til venstre). Kunstneren har også inkludert Johannes Døperens mor Elisabet (til høyre) og nederst til høyre en meget ung Johannes. Johannes Døperen er […]

Les mer

Jeg forstår og anerkender tildels det anarko-kapitalistiske argument, men der er noget helt galt hvis man idealiserer ‘kulturen’, og ligefrem finder den ’smuk’ og ‘gavnlig’. Når man læser nedenciterede opdatering fra Anders Stjernholm, så kommer man lidt i tvivl, om det er Alternativet-politikeren der taler, komikeren eller et tilfældigt bonghoved to uger før hans forældre pressede ham ind i misbrugsbehandling. Fra Facebook.

Les mer

Helt nye tal viser, at eleverne på Danmarks Medie og Journalisthøjskole overvejende stemmer på røde partier, der omfavner masseindvandringen til Danmark.

I de seneste tre år har Enhedslisten været topscorer blandt de kommende journalister. Omkring en fjerdedel af alle elever vil stemme på Rosa Lund, Pelle Dragsted og Pernille Skipper fra den alleryderste venstrefløj.

Les mer