Document.dk opererer ikke i et vakuum. Vi behøver støtte.

Les mer

Danskerne oplever ikke, at højrefløjen marcherer i gaderne i dag. Derimod kan danskerne jævnligt opleve kønsopdelte islamiske optog i gaderne med flere hundrede muslimer.

Les mer

Foto: Wo st 01, Wikimedia Commons Detalj fra Raoul Wallenbergs minnepark ved den store synagogen i Budapest. Man regner med at diplomater fra nøytrale land klarte å redde 62 000 jøder – deriblant halvparten av Budapests jødiske befolkning – fra deportasjonene til Auschwitz i mai-juni 1944. Best kjent blant disse diplomater er nok Raoul Wallenberg […]

Les mer

Fredag aften bliver en 15-årig indvandrer båret ind i den ventende ambulance. Endnu et knivstik og opgør har ramt den ‘mangfoldige’ natklub Rust. Et sted, hvor man hylder masseindvandring og multikultur.

Endnu en hændelse i en række af drab, knivstik, bombetrusler, brandstiftelser, grov vold og krænkelser af kvindelige gæster.

Les mer

Historiens hjul har sat sig i bevægelse, ikke de små hjul, men de store og det er vor egen elite som har fået dem til at rulle. De har haft travlt med at fjerne alle bremser. De fleste mennesker vil leve i fred. Men freden er ved at forsvinde. 

Les mer

Endnu en dansk folkeskole er afsløret i islamisk propaganda overfor helt unge skoleelever.

På Nørrevangsskolen i Randers benytter man fredagen til at undervise børn i tiårsalderen i lovreligionen islam. En muslimsk elev får lov at indoktrinere sine danske skolekammerater.

Les mer

Jeg har rettet henvendelse til Krogerup Højskoles ledelse angående de burkaklædte oplægsholdere på skolen. Men indtil videre har jeg kun fået svar fra en repræsentant fra nyadelen i Danmark.

Les mer

Foto: Stanisław Mucha (1895-1976) Sølvgelatinkopi i Bulgarias statsarkiver, Sofia. Stanisław Mucha 1895-1976 I dag, den 27. januar 2020, markerer vi 75-årsminnet for befrielsen av dødsleiren Auschwitz – som kostet livet for 231 sovjet-soldater. Rundt 7000 fanger, for det meste syke, eldre og barn, som ikke var i stand til å sendes på dødsmarsj vestover, ble befridd. […]

Les mer

Ernest Blochs (1880-1959) suite Baal Shem med undertitelen Tre bilder fra hasidisk liv (1923) ble opprinnelig skrevet for fiolin og klaver. I 1939 arrangerte komponisten klaverstemmen for orkester. Vi hører annen sats, Nigun (Improvisasjon). Jurij Rapoport er solist, med The West Bohemian Symphony Orchestra of Mariánské Lázně under ledelse av Martin Peschík.

Les mer

Elsk Herren din Gud og din næste som dig selv. Tjen hinanden. Det er troens liv. Det er det liv, der er evighed i. Gaven er at gøre Guds vilje. Det er tjenesten for andre, der er vores liv og vores ophøjelse. Vores salighed. 

Les mer

Revolutionen æder sine børn, og de få børnebørn der trods alt blev født læser nu obskur marxistisk litteratur for at retfærdiggøre sit had til repressive konservative normer. Det være sig familien, begæret til det modsatte køn o.l.

Les mer