Nyt

37-årige Imaan Katja Josefine Madsen er autoriseret social- og sundhedsassistent af de danske sundhedsmyndigheder.

Den muslimske kvinde lufter et uhørt had til de mange millioner jøder i Israel.

“Er zionisthadsk,” skriver Imaan Madsen på Facebook.

En zionist er en person, der støtter op om staten Israels ret til at eksistere. Der bor over syv millioner jøder i Israel. Israel blev grundlagt i kølvandet på jødeudryddelserne under Anden Verdenskrig, hvor millioner af jøder blev dræbt.

I Danmark er der mange zionister, der støtter staten Israel. Weekendavisens chefredaktør og tidligere DR-nyhedsvært, Martin Krasnik, er eksempelvis zionist.

Den tidligere chef for Danmarks Radios TV Avisen og tv-kanalen DR2, Arne Notkin, er også erklæret zionist, og han er tidligere formand for Dansk Zionistforbund.

Der bor cirka 7000 jøder i Danmark, man regner med, at hovedparten af disse er zionister.

Dertil kommer de danske borgere, der generelt støtter staten Israel. I november 2023 mødte mange hundrede mennesker op til Israel-venlige demonstrationer over hele landet.

Blandt deltagerne var statsminister Mette Frederiksen, justitsminister Peter Hummelgaard, udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen og Enhedslistens partileder Pelle Dragsted. Ovenstående politikere må derfor anses som værende støtter af staten Israels ret til at eksistere.

Social- og sundhedsassistenten Imaan Katja Madsen sammenkæder et par sko, der har påtrykt det israelske flag, med hundelort.

I forbindelse med et foto af de israelske kondisko skriver muslimske Imaan Katja Madsen : “De skal KUN bruges til at hoppe i hundelort med.”

I kølvandet på det islamiske terrorangreb på Israel i oktober 2023 er det kommet frem, at der findes mange muslimske medarbejdere i det danske sundhedssystem, der hader jøderne i Israel.

ANNONSE

På Hjørring Sygehus støtter den 27-årige sygeplejerske, Linda Amaliyah Morville, op om den islamistiske terrorgruppe Hamas. Terroristerne fra Hamas henrettede børn og voldtog kvinder under terrorangrebet 7. oktober 2023.

“HAMAS ,” skrev Linda Morville i tiden efter det blodige angreb.

Hamas er på EU’s og USA’s terrorlister.

På Slagelse Sygehus arbejder Hamas-sympatisøren, Adham Youssef Chehade, som sygeplejerske på børneafdelingen.

28-årige Adham Chehade overfaldt den iranske debattør Jaleh Tavakoli og stjal et anti-Hamas skilt i forbindelse med en propalæstinensisk “fredsdemonstration” i København. Demonstrationen blev afviklet 7. januar 2024.

“Du skal ikke skrive sådan noget lort,” rasede børnesygeplejersken Adham Chehade og hentydede til budskabet “Befri Palæstina fra Hamas”.

I Aarhus Kommune arbejder den 30-årige muslimske indvandrer, Ali Amer Mahmoud, som viceleder hos hjemmeplejen Toftegården.

Hjemmeplejeleder Ali Mahmoud skriver “jødesvin” på sine sociale medier, og han støtter op om, at jøder skal gasses ihjel.

“I burde smage straffen selv jøder Svin,” erklærer Ali Mahmoud på Facebook.

Ali Amer Mahmoud blev uddannet social- og sundhedshjælper i 2012 og social- og sundhedsassistent i 2014.

I tiden omkring 2021 og 2022 bliver Ali Mahmoud ansat som viceleder hos hjemmeplejen i Aarhus Kommune. Her tjener den jødehadske muslim omkring 560.000 kroner i årsløn.

Omtrent ingen medier eller politikere har sat fokus på det beviselige jøde- og Israelhad, der findes i det danske sundhedsvæsen.

Social- og sundhedsassistent Imaan Katja Josefine Madsen er den seneste i rækken af sundhedsansatte, der lufter sit religiøse had.

37-årige Imaan Katja Madsen er dansk konvertit, hun går med shariatørklæde, og hun har en søn med det muslimske navn Ibrahim.

Jaleh Tavakoli, der blev overfaldet af palæstinenseren Adham Chehade under en palæstinensisk “fredsdemonstration” i København.

ANNONSE