Nyt

Ali Mahmoud skriver “jødesvin”, og han mener, at de jøder, der overlevede Anden Verdenskrig, skal gasses ihjel.

Jødehadet kommer ikke fra en tilfældig muslimsk indvandrer i Aarhus. Ali Mahmoud er viceleder hos Hjemmeplejen Toftegården i Aarhus Kommune.

“Vi lægger vægt på faglig ekspertise, veluddannet personale og menneskelig omsorg,” skriver Aarhus Kommunes hjemmepleje på sin hjemmeside.

Disse ord klinger hult, når man dykker ned i Facebookprofilen hos den muslimske viceleder i Aarhus Kommune.

“Zionister skal bare dø,” skriver Ali Mahmoud. En zionist er en jøde, der bakker op om den israelske stat.

Ali Mahmoud er uddannet social- og sundhedsassistent. Den muslimske indvandrer oplyser, at han i efteråret 2020 blev udnævnt til viceleder for Hjemmeplejen Toftegården.

Ali Mahmoud er som viceleder i hjemmeplejen med til at rekruttere medarbejdere til socialområdet i kommunen.

“Vi søger 2 social- og sundhedsassistenter ude i Toftegården hjemmepleje,” efterlyser Ali Mahmoud på de sociale medier.

Hjemmeplejen Toftegården er en enhed, der hører under Distrikt Nord i Aarhus Kommune. Her er der ansat over 20 sundhedspersoner, der har plejeansvaret for nogle af de mest sårbare personer i Danmarks andenstørste by.

Men det er også her, at jødehadet bobler over hos den muslimske ledelse, når konflikten mellem israelerne og palæstinenserne blusser op.

Få dage efter Hamas-terrorangrebet i oktober 2023, der er rettet imod israelske jøder, sætter Ali Mahmoud sig til tasterne.

Vicelederen fra den kommunale hjemmepleje slår fast, at terrorgruppen Hamas “ikke er ude efter kvinder og børn”.

Faktum er, at mindst 1500 mennesker er døde i det muslimske terrorangreb. Herunder kvinder og børn med primær jødisk baggrund. Det mest omfattende angreb på jøder siden Anden Verdenskrig.

Det er svært at tolke Ali Mahmouds udsagn på andre måder end som en støtte til terrorgruppen Hamas, når han prøver at fremstille terrorbevægelsen i et positivt lys.

Ali Mahmoud skriver også “må du brænde i helvede” og “stop holocaust” som en kommentar til den igangværende konflikt i Mellemøsten.

Netop Ali Mahmouds reference til ‘holocaust’, som er en betegnelse for drabene på millioner af jøder under Anden Verdenskrig, er ikke tilfældig.

Ved en tidligere lejlighed skriver Ali Mahmoud:

“I burde smage straffen selv jøder svin” og referer til israelere i Mellemøsten.

En arabisk indvandrer blander sig i Ali Mahmouds antisemitiske ytringer på Facebook og skriver:

“Hitler burde have gasset resten af jer.”

Ali Mahmoud svarer på kommentaren, der opfordrer til massedrab på jøder:

“Lige præcis mine ord … små svin de er.”

Ved en anden lejlighed skriver Ali Mahmoud de hadske ord: “Fuck Israel” og “det bedste forsvar, er angreb”.

Ali Mahmoud er en dybt troende muslim, der blander sin religion sammen med jobbet som leder i hjemmeplejen.

“O Allah, helbred vores patienter,” skriver Ali Mahmoud på arabisk i sommeren 2022.

Ved andre lejligheder er det muslimske lovprisninger som “lovet være Allah, verdens herre”, “må Allah acceptere vores faste” og “vi elsker dig Muhammad”, der fylder på hjemmeplejelederens sociale medier.

Ali Mahmoud spreder også løgnagtige konspirationsteorier, der er særligt udbredt i de muslimske indvandrermiljøer.

Ali Mahmoud deler en tegning på Facebook, der ledsages af ordet “sandhed”. Tegningen illustrerer, at det er staten Israel og USA, der står bag terrorgrupper som Al-Qaeda og Islamisk Stat.

“Lad være med at sige Islamisk Stat, de hedder ISIS. De har intet med islam at gøre,” skriver Ali Mahmoud, da terrorgruppen Islamisk Stat spreder død i Mellemøsten og Vesten i 2015.

ANNONSE

Det er en kendt sag blandt terrorforskere, at Islamisk Stat og de tusindvis af muslimske tilhængere af terrorgruppen er tæt forbundet med islam.

Mange af Ali Mahmouds muslimske konspirationer og jødehadske opråb fremgår af den arabiske indvandrers åbne sociale medier.

Alligevel har hjemmeplejen i Aarhus Kommune ikke reageret, når en muslimsk kollega i ledelsen står bag deciderede antisemitiske ytringer og opfordring til massedrab på jøder.

Viceleder Ali Mahmoud fra Aarhus Kommunes hjemmepleje er en del af de såkaldte ‘varme hænder’, som flere danske politikere mener, skal være en væsentlig del af fremtidens pleje- og omsorgssektor.

I efteråret 2020 kommer det frem, at næsten hver tredje elev på SOSU-uddannelserne har indvandrerbaggrund. Mange af disse har rødder i muslimske lande og er ligesom Ali Mahmoud forbundet til islam.

Spørgsmålet er, kan plejekrævende jødiske borgere i Aarhus Kommune være trygge, når en viceleder i hjemmeplejen støtter massedrab på jøder?

Svaret er indlysende. Denne rystende sag fra Aarhus Kommune afslører, at islamismen og jødehadet trives hos ledelsen i hjemmeplejen i Aarhus.

*

Bekymrede borgere og journalister kan kontakte ledelsen hos hjemmeplejen i Distrikt Nord i Aarhus Kommune:

Hjemmeplejechef Mette Skjærbæk Svane
Telefon: 21 44 66 64
E-mail: metsksv@aarhus.dk

 

ANNONSE