Kategori: Kommentar

Regimet, der praler af international orden, river den i stykker

Medierne er gået sammen med demokraterne og eliten og brændt deres broer. Der er ingen vej tilbage. De må køre løbet til enden. Trump skal stilles for retten, han skal ydmyges foran hele verden. Men ved at gøre det gør demokraterne noget irreversibelt: De ødelægger den amerikanske retsstat.

Les mer»

Det er tyve år siden Irak-krigen

Jeg blev ringet op af en kvinde fra en dansk radiokanal, der ville vide, om jeg ville stille op til en diskussion om krigen. Hun gik ud fra, at jeg som højreorienteret var tilhænger af invasionen, men hun mistede hurtigt interessen, da jeg fortalte, at jeg var krigsmodstander. Hun gad end ikke høre min begrundelse.

Les mer»

Strategier for overlevelse

Alt, hvad mennesket gør, bevidst eller ubevidst, er at lægge strategier for overlevelse. Nødvendigheden har tvunget os til at gøre det: primært sult, tørst og krig. Disse tre faktorer er kodet ind i menneskets DNA og vores psyke. Det er altid i baghovedet.

Les mer»

Mette Frederiksen i hamsterhjulet

Løsningen ligger ikke i statsministerens socialdemokratiske værktøjskasse, der er forsynet med en mærkat, hvor der står: Den offentlige sektor god. Den private ond. Hvis vi virkelig ønsker at revitalisere velfærdssamfundet, skal politikerne levere deres del af løsningen og erhvervslivet sin.

Les mer»

USA’s racevanvid når nye højder

Tirsdag i sidste uge vedtog et enigt byråd i San Francisco en plan, der skal give hver af byens anslået 45.000 sorte en ”erstatning” for gamle dages slaveri på $5 millioner. Dertil kommer, at de hver skal have al gæld eftergivet, sikres en årsløn på $100.000 i 250 år (altså også efter, de er døde) samt retten til at købe et eller flere huse for én dollar.

Les mer»

USA på ilmarch mod diktaturet

Hvis anklagemyndigheden var optaget af at håndhæve loven, ville Joe Biden og det meste af hans familie for længst sidde bag lås og slå. Det sker naturligvis ikke, for i USA gælder der én lov for regimets tilhængere og en anden for regimets kritikere.

Som tilfældet er i enhver diktaturstat.

Les mer»

Helena Edlund: Tanker før søndagen #62

Man skulle tro at en som kunne helbrede syke, lindre nød og til og med vekke opp døde ville bli verdsatt og feiret. Men Jesus skapte mange fiender blant folket hvis makt og rikdom var avhengig av at ting forble som de var. Så Jesus ble truet, overvåket, baktalt, forfulgt, fengslet – og til slutt […]

Les mer»

  ”Al magt til minoriteterne”  en modløbers refleksioner over woke-begrebet 

Hvad er egentlig formålet med Woke-society? At politisere alting, at skabe et nyt verdensbillede, en ideologi, intet mindre end at indlejre en ny metafysik i vore (vestlige) samfund, en ”ny religion”, ubevidst for nogle, bevidst for andre mhp at skabe en ny virkelighed.

Les mer»

EU kommer og tager dig

En gang imellem får vi lov at stemme på en flok danske amatørskuespillere, der kalder sig politikere, og lader som om, de har noget at skulle have sagt. Når de så er installeret, skynder de sig at overlade så mange beslutninger som muligt til nogle kæmpe-blæksprutter med navne som EU, WHO, FN og WEF, der æder alt omkring sig.

Les mer»

USA: er løbet kørt?

Hvem står for det overleverede USA? Hvem er de berettigede arvtagere til grundlæggelsen? Eller sagt på en anden måde: hvem er i grunden amerikanerne? I en række indlæg vil jeg i kommende uger udbygge de to svar, jeg her har givet i ultrakort form. Jeg vil fortælle om personer, argumenter, traditioner og institutioner fra den front, som ikke er en rigtig front, men som består af folk, der finder det synd, at det overleverede USA er på vej væk. Nogle af dem tror, det står til at redde, andre, at løbet er kørt.

Les mer»