Nyt

“Israel og Amerika kalder Hamas terrorister, bare fordi de kæmper for deres land.”

Følgende sætning ligger på den åbne Facebookprofil hos Mohammed Daoud, der arbejder som lægevikar i Region Syddanmarks psykiatriske behandlingstilbud. Mohammed Daoud er glødende muslim.

Spørgsmålet er: Kan det danske hospitalsvæsen have læger ansat, der udviser opbakning til den islamistiske terrorgruppe Hamas?

7. oktober 2023 bryder muslimske Hamas-terrorister igennem grænsehegnet fra Gaza til Israel. Jødiske børn, kvinder og mænd bliver dræbt i en blodrus. Nogle bliver skudt – andre bliver brændt levende. Der er tale om forkullede lig af børn. Det fremgår af retsmedicinske undersøgelser og billeder, der er offentliggjort af israelske myndigheder.

Hamas filmer og tager billeder af sin blodige terroraktion i Israel. Et billede fra terrorgruppen har fået meget opmærksomhed. Øjeblikket, hvor en gravko ødelægger grænsehegnet, og terroristerne har frit spil til at dræbe mindst 1500 mennesker – primært jøder.

Terrorangrebet er kun få timer gammelt, da lægevikar Mohammed Daoud fra Region Syddanmark lægger det skræmmende foto ud på sin Facebookprofil. Datoen er 7. oktober 2023.

Mohammed Daouds handling mere end antyder, at han støtter terrorgruppen Hamas i organisationens bestræbelser på at udrydde jøderne i Israel.

En gennemgang af tidligere opslag på Mohammed Daouds sociale medier vidner om et åbenlyst had til Israel og zionister. En zionist er en jøde, der støtter op om Israel.

“Sæt den her ind hvis du hader Israel!!!” og “Vi hader zionisterne/Israel” skriver Mohammed Daoud på Facebook.

Mohammed Daoud lægger også en tekst på Facebook. Her bliver det antydet, at en person er ked af, at det ikke er virkeligt, at han har slået 30 israelere ihjel … og efterfølgende er blevet dræbt i selvmordsaktionen.

ANNONSE

Fiktion eller ej? Det handler om at slå mennesker ihjel.

Andre steder viderebringer Mohammed Daoud grove antisemitiske konspirationsteorier, der er meget udbredte i de muslimske miljøer og parallelsamfund.

Mohammed Daoud viser en satiretegning, der illustrerer, at jøder styrer FN og USA. En jødisk mand sidder bag rattet i en bil og styrer alt. Rattet er FN’s logo, og gearstangen er USA’s præsident.

I et andet opslag forklarer Mohammed Daoud, at israelske jøder stor bag 9/11-terrorangrebet på World Trade Center i New York. Mohammed Daoud omtaler terrorangrebet som et “uheld”, der sættes i citationstegn. Desuden skriver den unge muslim, at alle jøder havde fri 11. september 2001, og at de derfor undgik at blive dræbt.

Mohammed Daoud bortforklarer også en grov hændelse på skadestuen på Odense Universitetshospital, hvor muslimer er involveret.

I sommeren 2012 trænger 60-70 mænd ind på Odense Universitetshospitals skadestue. De mange indvandrermænd, der netop har fejret en muslimsk højtid, stormer ind på akutafdelingen med slagvåben. De truer personalet, udøver hærværk og smadrer ambulancer. Politiet ender med at måtte trække våben.

“Dem der tog til hospitalet truede ikke nogen,” skriver Mohammed Daoud og slår fast:

“De gjorde ikke skade i hospitalet.”

Gerningsmændene på skadestuen kommer fra en eidfest i ghettoområdet Vollsmose. En muslimsk fest, som Mohammed Daoud selv deltager i, forklarer han på de sociale medier.

Mohammed Daoud arbejder i dag som læge på en akutafdeling i Region Syddanmark. Skadestuen på Odense Universitetshospital hører under Region Syddanmark.

Mohammed Daouds Facebookprofil bærer også præg af en latent voldsparathed, der udtrykkes i ord:

“Jeg er typen, der tæver dig med et bat, hvis du irriterer mig,” skriver Mohammed Daoud.

Samtidig er Mohammed Daoud ikke bange for at vise sit tilhørsforhold til islam.

“Allah, min gud”, “religion er der vigtigste i livet”, “Mohammed (den islamiske profet, red.) var et perfekt menneske” og “sandheden er islam” er nogle af de religiøse udsagn fra Mohammed Daoud.

Og pludselig bobler jødehadet over igen.

“Ved I hvem Israel er? Hvorfor de er skabt? Hvad deres formål er? Hvem de er skabt af?” spørger Mohammed Daoud retorisk. Han svarer selv:

“Illuminati, illuminati, illuminati,” lyder det fra Mohammed Daoud.

Et andet sted konkluderer Mohammed Daoud: “Slå Illuminati ihjel”.

Mohammed Daoud fortæller, at han har dansk pas, og han understreger, at han er dansk statsborger. Alligevel vidner Mohammed Daouds fremfærd på de sociale medier om et had til Danmark.

“Jeg siger, Danmark er som hunde for USA, at de røvslikker dem,” lyder svadaen fra Mohammed Daoud.

Mohammed Daoud er opvokset i ghettoområdet Vollsmose i Odense. Han er søn af den lokalkendte Mahmoud Daoud, der tidligere har været kandidat for Det Radikale Venstre.

På de sociale medier udtaler Mahmoud Daouds søn, at han også er tilhænger af Det Radikale Venstre.

“Vil helst stemme på De Radikale,” skriver Mohammed Daoud.

I 2014 blev hans far, Mahmoud Daoud, udpeget af daværende socialminister Manu Sareen til det magtfulde ‘Rådet for Etniske Minoriteter’. Rådet rådgiver blandt andet ministeren i forbindelse med skelsættende beslutninger på integrationsområdet.

Manu Sareen, der er født i Indien, var på daværende tidspunkt medlem af Det Radikale Venstre – ligesom Mahmoud Daoud. Manu Sareen trak sig senere ud af politik og har fortalt, at han lider af en psykisk lidelse.

I dag studerer Manu Sareen til sexolog hos den kendte sexterapeut Joan Ørting, der er kendt fra tv. I 2021 kunne medierne fortælle, at den tidligere radikale minister også fungerer som underviser på Joan Ørtings berømte sexskole.

Manu Sareens særligt udvalgte – Mahmoud Daoud – har også været medlem af Odense Kommunes Mangfoldighedsråd og Integrationsråd. I dag er Mahmoud Daoud leder af et socialpædagogisk opholdssted, der er understøttet af offentlige midler.

Mahmoud Daoud er, ligesom sin lægevikarierende søn, muslim.

Mohammed Daoud studerer medicin på Syddansk Universitet. Han forventes at være færdig med sit medicinstudie i 2024.

I 2023 fortalte Region Syddanmark om et særligt møde mellem regionens lægefaglige direktør på psykiatriområdet, Anders Meinert Pedersen, og lægevikaren Mohammed Daoud.

“Min drøm er at arbejde med ledelse, så på den måde har Anders (Meinert Pedersen, red.) fungeret som en form for mentor for mig,” udtalte Mohammed Daoud.

Mohammed Daoud har altså tætte bånd til hospitalsledelsen i Region Syddanmark. Samtidig med at den unge muslimske mand udviser støtte til terrorgruppen Hamas.

Husk på ordene fra Mohammed Daoud: “Vi hader Zionisterne/Israel.”

Spørgsmålet er: Er jødiske patienter, der bakker op om staten Israel, i sikkerhed på hospitalerne i Region Syddanmark?

*

Utrygge jødiske borgere eller journalister kan kontakte Region Syddanmark her:

Anders Meinert Pedersen

Lægefaglig Direktør, Psykiatrisygehuset

Telefon: 9944 4802
E-mail: amp@rsyd.dk

ANNONSE