Nyt

Se godt på fotoet øverst til venstre. TV 2’s politiske kommentator, Pernille Skipper, er fotograferet med et centralt medlem af Enhedslistens ungdomsbevægelse.

Pernille Skipper har tidligere været partileder for Enhedslisten.

Billedet er taget i februar 2023, da Pernille Skipper holder et foredrag for sit daværende partis ungdomsorganisation, Rød-Grøn Ungdom. Manden bag Pernille Skipper hedder Alexander Monrad. Han er blandt andet hovedbestyrelsesmedlem i Enhedslistens ungdomsbevægelse.

Vi spoler tiden nogle måneder frem – til oktober 2023. De sociale medier koger, fordi en muslimsk folkeskolelærer – Taghrid A. Dalil fra Ubberud Skole – fra Odense Kommune mener, at staten Israel og de mange millioner jødiske indbyggere skal udslettes.

“De bliver begravet på stedet af Hamas’ kæmpere,” skriver Taghrid Dalil fra Ubberud Skole.

Mange danskere tager afstand fra den muslimske skolelærer, der støtter en etnisk udrensning og folkedrab på israelske jøder.

Sådan er det ikke i Enhedslistens ungdomsbevægelse. Her støtter man den truende islamisme.

“Giv hende en lønforhøjelse,” skriver hovedbestyrelsesmedlemmet Alexander Monrad fra Rød-Grøn Ungdom og peger på den jødehadske skolelærer fra Odense.

Alexander Monrads opførsel på de sociale medier giver i det hele taget et billede af grov antisemitisme.

Alexander Monrad foreslår blandt andet, at de mange millioner jødiske indbyggere i Israel skal tvangsflyttes til England.

Der er tale om en decideret etnisk udrensning af Israel, der vækker minder om jødetransporterne under Anden Verdenskrig. Her mistede omkring seks millioner jøder livet i kz-lejrene.

Pernille Skipper, der nu analyserer det politiske spil hos TV 2 Nyhederne, kan forbindes direkte til det jødehad. Et had, der gror som ukrudt i dele af Enhedslisten og på den yderste venstrefløj.

ANNONSE

Pernille Skipper har ikke fået kritiske spørgsmål i denne anledning. Den tidligere Enhedslisten-leder er nu ansat i en profileret stilling i et statsejet dansk nyhedsmedie. Her behandler man kollegaer med fløjlshandsker.

Det er ikke første gang, at Pernille Skipper forbindes til islamisme i Enhedslisten.

I forbindelse med folketingsvalget i 2019 bliver en smilende Pernille Skipper fotograferet med et muslimsk medlem af Enhedslisten. Pernille Skipper er iført et palæstinensisk tørklæde.

Enhedslisten-medlemmet viser sig at være Kasem Said Ahmad, der har ført en valgkampagne i det muslimske miljø, hvor han peger på Pernille Skipper som en oplagt stemme for de mange indvandrere.

Kasem Ahmad er en fæl islamist, der ved flere lejligheder har slået fast, at kvinder – ifølge sharialovens regler – kan stenes ihjel.

Kasem Said Ahmad var også en af hovedkræfterne bag ‘Muhammedkrisen’, hvor han sammen med flere imamer rejste rundt i Mellemøsten for at opildne til had mod Danmark. Udelukkende fordi Jyllands-Posten havde bragt nogle satiretegninger, der forestiller religionsstifteren Muhammed.

Kasem Said Ahmad bliver ekskluderet af Enhedslisten, da steningssagen rammer medierne i sommeren 2019.

Nu kan Pernille Skipper igen forbindes til voldsomt jødehad og støtte til islamisme i Enhedslisten.

Hvorfor får Pernille Skipper ikke kritiske spørgsmål af sine mediekollegaer?

 

ANNONSE