Kategori: Tavle

Kanye West stiller op til præsidentvalget 2020 eller …

For et par dage siden blev jeg færdig med en biografi om Donald Trump. Af den bog fremgik det, at Trump flere gange havde flirtet med at stille op som præsidentkandidat for at gøre reklame for sig selv og sine produkter.

Les mer»

Somalisk kvinde får 30.000 kroner efter dansk ‘sharia-dom’: Men gælder loven også danskere?

Danske kvinder har i årtier fået påsat prædikatet ‘luder’ af den tilvandrede nyadel uden, at danske domstole har tildelt de forurettede danskere en økonomisk erstatning.

Les mer»

Ejner har ret: Søren Grinderslev er tilbage på Twitter

Den fra Facebook forviste Søren Grinderslev har åbnet en konto på Twitter. Du kan følge Søren på Twitter her Søren Grinderslev Hansen fik i februar 2020 Lars Vilks Komiteen ‘s ytringsfrihedspris Guldhunden. Se også P3 Dokumentär: Lars Vilks, rundkørselhunden og terrorangrebene i København

Les mer»

Islamisering af sommerlandet

Den anden dag sad jeg på Dueodde Strand på Bornholms sydspids. Udover et dansk par i fyrreårsalderen var stranden øde. Men freden blev brudt, da to mænd (pakistanere eller afghanere) kom ned på stranden med hver deres drengebarn.

Les mer»

Tonen på Anna Thygesen ‘s Facebookvæg

Anna Thygesen beklager sig over tonen i kommentarfeltet til et opslag på min Facebookvæg.  Tag lige en tit på hendes egen væg.

Les mer»

Historiker Torben Svendrup om DR-serien ‘Grænseland’: “… tæt på at fremstå som ren nationalisme”

De første tre afsnit kan varm anbefales, i lighed med sindelagsprincippet. Fra Kristeligt Dagblad – Debat: Er DR blevet nationalromantisk?.

Les mer»

Lars Vilks skaber 11 meter høj corona-skulptur

For et år siden nedbrændte hærværksmænd den svenske kunstner Lars Vilks (Wilks)’ træskulptur Waaaall. Men i asken fra Waaaall opstår nu et helt nyt kunstværk. Nemlig en 11 meter høj skulptur i metal med titlen Corona.

Les mer»

Den politiske kunst: Kunsthal Charlottenborg og Weekendavisen modarbejdede udstillingen

Det er de færreste kunstudstillinger, der afføder en bog om udstillingsforløbet. Men det har udstillingen Den politiske kunst i Læsø Kunsthal sommeren 2019 gjort.

Les mer»

CBS-underviser Tarek K. Ghanoum om den danske 2020-Holocaust: “Først jøderne, så muslimerne…”

CBS-underviser Tarek K. Ghanoum ser sig selv som klarttænkende ‘menneskerettighedsaktivist’, selvom det analytiske niveau aldrig tangerer en middelmådig gymnasieelev. Her endnu et ypperligt eksempel.

Les mer»

Ishøj: Hærværk mod kirke, natten til søndag – ‘Der er ingen anden gud end Allah. Vi overtage Dinmark’

Hærværk mod Vejleå kirken i Ishøj natten til påskesøndag: ‘Der er ingen anden gud end Allah. Vi overtage Dinmark’

Les mer»