Kategori: Tavle

Free Dan Park

Den svenske dissident og billedkunstner Dan Park indleder i dag afsoningen af fire måneders fængsel på grund af sin kunstneriske aktivitet. Dan Park er den første nordiske kunstner siden Wilhelm Freddie, der skal afsone en ubetinget fængselsstraf. Det er så anden gang for Parks vedkommende.

Les mer»

Føtex i ny ‘vinter’-skandale

Hvis du mangler at købe ind til ‘vinter’, så er det politisk korrekte supermarked Føtex et godt bud. På side 49 i Føtex-kataloget bliver der reklameret for en vaskeægte ‘vinterdekoration’ til 200 kroner. Et godt køb, hvis man ikke vil træde muslimer eller venstreorienterede, der ønsker at skubbe danske højtider ud i glemslen, over tæerne.

Les mer»

Tankeeksperiment: Hvis Mads Brügger og Adolf Hitler havde fået en søn

Tankeeksperiment: Hvis Mads Brügger og Adolf Hitler havde fået en søn … Se også Mads Brügger ‘s hemmelige liv på Facebook: Jødehad, trusler og nazisme Skandale rammer Radio24syv: Licenspenge gik til venners firmaer

Les mer»

Planet of the Danes

Der går rygter om, at Morten Østergaard skal instruere.

Les mer»

Føtex på knæ for muslimerne

Uwe Max Jensen

Les mer»

Glædelig (terrorsikret) jul på Christiansborg

Der er blevet pyntet op til jul i korankummerne foran folketingets hovedindgang.

Les mer»

Adolf Hitler ville gøre op med kristendommen, når togtet mod Sovjetunionen var gennemført

Hitlers havde tænkt sig at gøre endeligt op med kristendommen , når han var færdig med invasionskrigen i øst. Hitler havde forudset, at Tysklands krig mod Sovjetunionen ville få mange sovjetrussere til at vende sig imod det kommunistiske diktatur.

Les mer»

Jesper Egtved Hansen in memoriam

“I dag er det 31 år siden, at Jesper Egtved Hansen som bare 22-årig politibetjent blev brutalt likvideret af Blekingegadebanden.

De var bare nogle tøsedrenge, som ikke ville erkende, hvem af dem, som skød ham.”

Les mer»

IKEAs hyldest til koranen – og koncernens småtriste ‘vinterfest’, der undertrykker kristnes højtid

I praksis en politisk korrekt ‘vinterfest’, der undertrykker en kristen højtid for ikke at støde muslimske migranter i vesten. Islam og muslimer undertrykker vestlig kultur og historie, og de får hjælp af islamofile mastodonter som IKEA.

Les mer»

Intet nyt under solen

Jan E. Jørgensen kæmper lige nu for at sikre krigere fra Islamisk Stat flest mulige juridiske rettigheder. Rettigheder, der vil gøre det langt nemmere for de islamiske krigere at komme til Danmark.

Les mer»