Kategori: Tavle

James Bond approprieret: Fra Connery, Moore og Craig til Lashana Lynch – Sidste hen slukker lyset…

Uvist af hvilken årsag er der ingen der taler om ‘kulturel appropriation’, når symbolet for den handlekraftige hvide mand erstattes af en yngre sort kvinde. Ian Fleming må vende sig i sin grav. Fra EB.dk – Hun skal spille 007.

Les mer»

Ny hverdag i dansk politik: Chikane i offentligheden

De seneste dage har partileder Rasmus Paludan fra Stram Kurs og flere af partiets medlemmer deltaget i en musikfestival i Vestsjælland som privatpersoner.

Les mer»

“Merkelingeniør” teste bilvinduer på parkerede tyske biler med en diger kølle

Nu cirkulerer der en video på Facebook hvor en af disse afrikanske «ingeniører» er ivrigt i gang med sin ”samfundsopgave” ved at teste bilvinduer på parkerede tyske biler med en diger kølle, mens ejerne af bilerne råber fortvivlet: Nein, mein Auto!

Les mer»

Facebook legitimerer trusler og vold mod personer de selv har kategoriseret som farlige

Facebook er ikke tilfreds med kun at lukke ned for meninger, nu går de også langt i at ville eliminere personer. Hvis en privatperson havde udtalt noget på linje med Facebook ville vedkommende have fået en straffesag mod sig.

Les mer»

Den nye regering har allerede skabt fantastiske resultater

Således har den nye boligminister, Kaare Dybvad, med et snuptag afskaffet ghettoerne – simpelthen ved at kalde dem noget andet. Vi afventer nu, hvad de islamiske bosætningsområder skal hedde – mangfoldighedszoner?

Les mer»

Mettes F. ‘s højre hånd: Hjalp minister efter teenagesex uden kondom

Når nøden er størst, er hjælpen og spindoktoren nærmest. Det erfarer Danmarks ny udenrigsminister Jeppe Kofod, da han en tidlig morgen flygter fra Esbjerg Højskole efter at have haft sex med en 15-årig pige uden kondom.

Les mer»

Snaphanen udelukket fra Facebook i en måned for dette

Les mer»

Tidl. DR-journalist om Paludans Israel-rejse: Har han ‘været nede for at takke for bidrag til valgkampen’

Per Oesterlund er kun interessant som fænomen. Som et eksempel på, hvor lidt refleksion der foregår i visse kredse. Den ene dag er Rasmus Paludan nazist, den næsten dag Mossad-finanseret zionist.

Les mer»

Hitler og nazismen var venstredrejede revolutionære.

I tiden mellem de to verdenskrige fandtes også en tysk “højreorienteret” – konservativ – bevægelse. Efter Hitlers magtovertagelse i 1933 blev den på hans befaling svækket og derefter udslettet.

Les mer»

Morten Østergaard om “… Rasmus Paludan der vil udrydde hele befolkningsgrupper.”

Radikale Morten Østergaard har næppe læst Stram Kurs’ partiprogram, og set herfra så ligner det en klokkeklar injuriedom.

Les mer»