Kategori: Tavle

Migranter angriber juleoptog: Juledjævlen Krampus jager migranter på flugt

Migranter chikanerer et juleoptog i Sydtyrol, der indbefatter julemandens hjælper i form af Krampus (en slags juledjævel). Men Krampus stikker ikke op for gedemælk og jager migranterne på flugt.

Les mer»

Sorte slaveejere er varm kartoffel i USA

USA er der dukket et daguerreotypi (en tidlig form for “fotografi”) op fra 1850. Der er tale om den ældste kendte fotografiske afbildning af slaver i USA. Og det ville jo umiddelbart være en god historie, men problemet er, at slaveejerne på billedet er sorte. Det passer ikke rigtig ind i fortællingen om slaveriet i USA.

Les mer»

Tak, islam

Koranklodserne – eller den mobile terrorsikring som teknokraterne kalder det – på Rådhuspladsen i Aarhus er blevet “flot” pakket ind.

Les mer»

Luksus: Greta Thunbergs hjem er spækket med designermøbler

For få måneder siden rasede klimaaktivisten Greta Thunberg foran FN’s verdensledere:

“Det eneste, I gør, er at tale om penge og eventyrlige fortællinger om evig økonomisk vækst. Skam jer!” OK, kig lige på møblerne i hendes hjem.

Les mer»

Julekalender – 5. december

På en råkold 5. december kigger en venstreradikal drillenisse frem bag låge nummer fem.

Rasmus Rohrschach har smidt nissehuen og iført sig en kampmaske fra det venstreradikale tæskehold ‘Antifascistisk Aktion’. I folkemunde kendt som Enhedslisten ‘s tæskehold.

Les mer»

Julekalender – 3. december

Bag den tredje låge gemmer sig en blond drillenisse, der arbejder med sårbare mennesker i den kommunale omsorgspleje.

Kiddie Selgan Dalls omsorgsgen rækker desværre ikke til hendes politiske modstandere, og hun bakker op om direkte fysisk vold.

Les mer»

Dan Park udebliver fra afsoning

Den svenske dissident og billedkunstner Dan Park skulle have påbegyndt afsoningen af fire måneders fængsel 22. november 2019. Men i stedet for at indfinde sig ved Anstalten Mariefred er Dan Park gået under jorden, og han har nu lagt et billede op på Facebook, hvor han drikker øl i Budapest. Se også Anonym terrorist (Kristian […]

Les mer»

Julekalender – 2. december

Bag kalenderlåge nummer to gemmer sig en hadsk mellemøstlig drillenisse, der fryder sig, når en dansk politiker bliver overfaldet på åben gade.

Les mer»

Civil courage: Terrorist i London angrebet med tanden af en narhval

Det forhåndenværende søms princip … en borger gik til angreb på jihadisten på London Bridge med tanden fra en narhval.

Les mer»

Enhedslistens Rosa Lund vil have tyrkisk Syrienkriger til Danmark

Mens de andre partier langsomt, men sikkert er begyndt at stramme skruen i forhold til Syrienkrigerne, plæderer Enhedslisten ‘s Rosa Lund på Twitter for, at Danmark skal skaffe en Syrienkriger med tyrkisk statsborgerskab til landet, så vi kan “holde styr på” ham. Enhedslisten ved du, hvor du har …

Les mer»