Kategori: Tavle

Danmarks næste statsminister? Dansk kultur eksisterer ikke!

“Hvad er det, folk er så rasende over,” spørger Jakob Ellemann-Jensen.

Venstres partiformand må være den første statsministerkandidat, der frasiger sig sit eget lands kultur.

Venstre ved du, hvor du har – lige ved siden af Morten Østergaard.

Les mer»

A drawing in space

Den britiske billedhugger Antony Gormley, der er mest kendt for sin kolossale skulptur Angel of the North, har skabt et værk til Brooklyn, New York bestående af en 18 kilometer lang strimmel aluminium. Et værk som Gormley omtaler som “a drawing in space”.

Les mer»

Queer-filosofi 2.0: “.. phasing out reproduction is the only way to repair the damage done to the world”

For et par år siden, da Københavns universitet afholdt et seminar i (det der kaldes) ‘Queer Death Studies’, var antikapitalisten Patricia MacCormack en central del af arrangementet. Beskæftigelsesterapi for forsstyrrede personager der for få generationer siden, ville sidde i et mørkt rum og samle klemme. Vi lever i absurde tider.

Les mer»

Det er populært – specielt i venstreorienterede kredse – at håne USA’s præsident Trump med ondskabsfulde udsagn.

Erhvervsfolkene Erik Bank Lauridsen og Henrik Styrup, der står bag Fanø Bryghus, har fornemmet den ræverøde folkestemning, og makkerparret lancerer det ene politiske budskab efter det andet.

Les mer»

Drømmebyggerne får glimrende anmeldelser

Den fra Facebook forviste og på YouTube stærkt censurerede manuskriptforfatter Søren Grinderslev kan p.t. glæde sig over, at hans film Drømmebyggerne (Grinderslev har skrevet filmens manuskript) får fremragende anmeldelser.

Les mer»

YouTube bandlyser dukken Ejner

Én ulykke kommer sjældent alene. For et par dage siden fik manuskriptforfatter Søren Grinderslev deaktiveret sin Facebookkonto, og nu har YouTube fjernet en video med dukken Ejner fra Grinderslevs YouTube-kanal.

Les mer»

Forskellen på ‘de gode’ og ‘de onde’

Her ser man tre personer, der behandler bøger og det skrevne ord, som de vil. Men det er kun én af personerne, der skal leve med politibeskyttelse og dødstrusler.

Les mer»

Allahternativet

Mere om partiets ny vælgersegment her Se også ‘Drenge chikanerer hjemløse’: “De her knægte står og råber ondskabsfuldheder efter grønlændere …”

Les mer»

TV 2: Politikere forklædt som journalister

I dag kan man nyde disse to journalister – Thomas Funding Therkildsen og Marchen Neel Gjertsen -på det statsejede medie TV 2, der fortæller danskerne om politik. De to journalister/politikere har været på stemmesedlen for henholdsvis Enhedslisten og Socialdemokratiet.

Les mer»

Retten: Vivek Kumar Sethi voldtok syv pasienter i gynekologstolen. Mediene: «østlending»

Gynekologen Vivek Kumar Sethi er dømt for å ha voldtatt sju pasienter mens de lå i gynekologstolen. Mediene har fremstilt ham som en lege “fra Østlandet”.

Les mer»