Kategori: Tavle

Wokejournalisten Anne Niluka Iversen forstår ikke, at journalister mødes med skepsis og mistro af kilder

Venstreorienterede journalister, der deler folk op i race og hudfarver, forstår ikke, hvorfor de mødes med skepsis og mistro af kilderne.

Mange medieforbrugere har opdaget den politiske aktivisme, der danner grundlaget for hovedparten af journalistikken i Danmark.

Les mer»

Grundlovsdag 2021: Muslimske bosættere bestemmer, hvor danskerne kan demonstrere

Vi har de facto ikke længere ytringsfrihed i Danmark. Efter at Østjyllands Politi har forbudt Stram Kurs at demonstrere i Gellerupparken, Toveshøj, Bispehaven og Herredsvang, har politiet nu også forbudt den planlagte og godkendte demonstration på torvet på Hovedgaden 33 i Brabrand.

Les mer»

Selvtilliden stiger hos de fremmede i disse år

Specielt når venstrefløjen og medierne bakker fuldtonet op om migrationen og nedtoner indvandrerproblemerne, der importeres fra Afrika og Stormellemøsten. Det hele er ved at udvikle sig til en kopi af teokratiet i Iran, hvor venstrefløjen i 1970’erne også bar islamisterne frem til sejr, men derefter måtte flygte ud af landet eller blive henrettet af præstestyrets krumsabler.

Les mer»

Søren Espersens læringskurve

Søren Espersen har tydeligvis en meget svag læringskurve. For et år siden tog Søren Espersen stilling til fordel for islamisterne i Det Islamiske Trossamfund på Dortheavej imod Stram Kurs i forbindelse med den såkaldte “barnekistesag”. Nu tager Søren Espersen den islamiske propagandist Kodes Hamdis parti i kølvandet på hendes video af Lars fra Kastrup Havn.

Les mer»

Poul Schlüter – en af de største danskere i historien?

At kalde en mand (Poul Schlüter, red.), der som statsminister stod bag Udlændingeloven af 8. juni 1983, en af historiens største danskere er sådan lidt grinagtigt for at sige det mildt.

Les mer»

Jernkuplen

De italienske futurister besang krigens mentalhygiejniske effekt i forbindelse med 1. verdenskrig, mens dadaisterne efter verdenskrigen vendte sig bort i rædsel fra det såkaldt civiliserede samfund, der havde tilladt massakrerne i skyttegravene. Siden futuristerne har kunstnere som flest abonneret på freds- og antikrigsretorik.

Les mer»

Han var nummer to på månen: I dag har hans unge kæreste fødselsdag

91-årige Buzz Aldrin satte sine fødder på månen i 1969 – kort tid efter Neil Armstrongs berømte første hop på måneoverfladen.

I dag kan den aldrende astronaut fejre sin noget yngre partners fødselsdag. Anca Faur holder sin alder hemmelig, men kilder fortæller, at Buzz Aldrin er dobbelt så gammel som sin samlever.

Les mer»

Palæstinenserne klagede over de manglende coronavacciner …

Les mer»

Folketingets dagsorden

Folketingets dagsorden kan sagtens udløse tanker om hvad der foregår i kongeriget:

Les mer»

Homoseksuel love jihad: Muslimske Fie Laursen springer ud som lesbisk

Det kan godt være, at Fie Laursen er konverteret til islam. Men hun tager ikke lovreligionen alt for seriøst.

 
(via Daniel Beattie / Storm over Europa)

Les mer»