Kategori: Tavle

Profeten Mikkelsen og forudsigelsen om verdens undergang

I Aalborg boede John Mikkelsen på et værelse i Helgolandsgade. Mikkelsen var oprindeligt medlem af Jehovas Vidner, men han var blevet smidt ud, da han på et møde havde taget ordet og profeteret, at jorden ville gå under 1. marts 1943. Verdensundergangen blev siden rykket til 15. marts 1943.

Les mer»

Politiken chokerer: Kriminelle muslimer er ‘folkelige’

I søndagens udgave af Politiken bliver ‘Men In Black’-demonstranterne beskrevet som ‘folkelige‘. Organisationens talsmand er født i Den Islamiske Republik Iran, og en af frontkæmperne er en afghansk asylsvindler, der jævnligt ferierer i hjemlandet. Her bevæbner den våbenglade muslim sig med pistoler og maskingeværer.

Les mer»

Den kendte TV 2-vært Maria Hirse skal i fængsel: Lod teenagesøn begå overfald med jernrør og strømpistol

Tv-værtinden Maria Hirse er blevet idømt to års fængsel for at have arrangeret et voldeligt overfald, hvor hendes søn var en del af tæskeholdet.

Les mer»

Politiken: 23-årige studerende gør op med ‘den årelange tradition med kønsbaseret ulighed i spillekort’

Blondinen bag spillet gør sig godt på billeder, men man skal nok læse en kandidat på RUC, for at tage den slags for gode varer. En historie fra Politiken (via Reuters) – Hvorfor skal kongen være mere værd end dronningen?: Nu kommer de kønsneutrale spillekort.

Les mer»

Kære Pernille Vermund

Vi lever i gravearbejdets tid. Staten bruger uanede millioner på at udrede, hvad Inger Støjberg må have gjort. Og der har været to kommissioner, som åbenbart ikke har kunnet finde ud af, hvem der gav ordre til at overtræde danske Tibet-demonstranters grundlovssikrede rettigheder.

Vil du ikke bede justitsministeren fremlægge sagsakterne i forbindelse med straffesagen mod Steen Raaschou?

Les mer»

Koranburn

Den store svenske gadekunstner og dissident Dan Park har begået en replik til den (tilsyneladende) islamofile koranskulptur, der blev placeret i en park i Malmø for nogen dage side.

Les mer»

Facebook: Det er “hadefuld retorik” at poste billeder af Kurrekurredutkongen i København

Jeg er p.t. udsat for en storm af anmeldelser, der medfører, at min Facebookkonto med jævne mellemrum bliver deaktiveret (så den helt forsvinder (Max Uwe Jensen har i øvrigt samme problem)). I

Les mer»

Troldkirken i Sønderholm

I går besøgte jeg Troldkirken – en stendysse nær landsbyen Sønderholm. Selvom jeg det meste af mit liv har boet kun 15 kilometer fra Sønderholm, havde jeg aldrig tidligere besøgt stedet. Stendyssen stammer fra bondestenalderen og er omkring 5000 år gammel.

Les mer»

Julekalender 7. december: Nordafrikansk racist søger marokkaner eller araber

Muslimer opretholder en sær form for racisme i tilgangen til omverdenen.
‘Søster: 5693’ ønsker en kærlig muslimsk mand, men det er endnu vigtigere, at han beder fem gange om dagen til Allah.
Lad os håbe at ‘Søster: 5693’ kan få sin brune juleprins inden påske.

Les mer»

Julekalender 6. december: Racistisk egypter søger nordafrikansk eller syrisk kone

Den veluddannede muslimske mand bruger sine påståede akademiske egenskaber i det kristne Danmark, hvor han arbejder som ufaglært lagerarbejder.

Lad os håbe at der gemmer sig en støttende muslimsk hustru i pakkevrimlen hos ‘bror 6029’. Men husk kvitteringen. Konen skal kunne byttes efter jul, hvis hun ikke er fra Syrien eller Nordafrika!

Les mer»