Kategori: Tavle

Radio24syv har bortcensureret Rene Fredensborg ‘s programmer fra plakat

Der er gået sovjetkommunistisk censur i Radio24syv, der har fjernet René Fredensborg ‘s programmer fra en plakat, der oplister stationens programmer igennem tiden.

Les mer»

Hvem lever af statens penge, Mads Brügger?

Journalist Mads Brügger har den seneste tid udvist stor interesse for, hvem, der modtager penge af staten. Det har foranlediget Free Speech Blog til at tage et kig på Mads Brüggers økonomi. 

Les mer»

Banksy beskyldt for antisemitisme

Gadekunstneren Banksy er havnet i et mindre stormvejr – han beskyldes for antisemitisme – efter at have delt denne plakat ud på en rejsemesse, hvor han havde hyret en stand. Teksten på Banksys plakat lyder: “Visit historic Palestine – The Israeli army liked it so much they never left!” Banksy har fået følgende svar af […]

Les mer»

Når et billede siger mere en 1000 ord

Kommer snart til et fædreland i opløsning nær dig Velkommen til Sverige.   Kredit: Tommy Ahlbom / Facebook

Les mer»

TV2 News stadig fuld af løgn

Her til aften står Jesper Steinmetz og fortæller, at hvis man spørger de amerikanske vælgere, så er præsident Trump “ekstremt upopulær”. Det er løgn.

Les mer»

Politiet bad voldtaget pigebarn hente overgrebsmandens brugte kondom

Ja, vi snakker «selvsagt» Sverige. Familien til den mindreårige pige som skal være blevet voldtaget fik en indkaldelse til politigården. Beskeden var at hente det materiale som politiet havde beslaglagt under efterforskningen. Blandt materialet var blandt andet det kondom overgebsmanden skal have brugt da han forbrød sig mod pigen.

Les mer»

Debat uden hæmninger

Hvis man undrer sig over, hvordan det kan være, at tonen i debatten i Italien er så meget mere fri end her i nord, ikke mindst hvad angår revolutionen i Europa, er den store forskel i nationalt gemyt måske noget af det første man tænker på: Nordmænd tager ordene med større alvor og overvejer dem […]

Les mer»

Document.dk behøver venner og støtte

Document.dk opererer ikke i et vakuum. Vi behøver støtte.

Les mer»

Demokraterne forærer Trump sejren

Det, som mest af alt skaber frygten i demokraterne, er at de så noget andet i øjnene: Det var ikke en præsident som havde tre år igen, men sandsynligvis syv år, de så foran sig.

Les mer»

Ny defintion på deprimerende: Det gik dårlig for Hillary

Jyllands-Posten har interviewet amerikanske Derek Beach ved Aarhus universitet, der synes nattens debat var deprimrende. Vi må have sett to forskellige debatter. Trump var helt på højden og drejede debatten til sin fordel. Måske er det den virkelige grund til, at danske dagblade finder debatten deprimerende? »Den første halve time var uhyre deprimerende. Specielt for […]

Les mer»