Kategori: Tavle

Invitation til Mosbjerg Folkefest 2019

Folkefesten foregår i år lørdag d. 22. juni og starter kl. 12 i Skanderborg, direkte ned til Mossø, i et af Danmarks smukkeste landskaber.

Les mer»

Ai Weiwi trækker seg fra Læsø-udstilling

Den kinesiske kunstner Ai Weiwei trækker sig fra udstillingen Den Politiske Kunst på Læsø. Weiwei er en kinesisk dissident, der blev stor i Vesten og siden makkede ret med politisk korrekthed.

Les mer»

Islamisering eller Stram Kurs valget er dit

Les mer»

DR’s tvivlsomme valgdebat: Publikum kom fra ræverød fagforening

Mange tv-seere undrede sig over et tydeligt venstreorienteret publikum til Danmarks Radios store valgdebat mandag aften.

Les mer»

Champions League: Seerne blev snydt for dette syn

Liverpool vandt året finale i Champions League. Noget af det mest interessante i forbindelse med kampen var en kvindelig baneløber. Men tv-producerne klipper væk, når der løber tilskuere på banen.

Les mer»

TV 2 Nord ‘s Kaffeklubben censurerer Stram Kurs ‘s V-tegn

Jeg var med i programmet Kaffeklubben på TV 2 Nord. Da de tre af de fire andre deltagere havde badges eller andet på tøjet, der angav deres politiske tilhørsforhold, lavede jeg Stram Kurs’ V-tegn.

Les mer»

Ekstra Bladet indbyder til stor ramadanfest

Nu tager Danmark endnu et skridt mod islamisering. Danmarks største nyhedsmedie – Ekstra Bladet – afholdt i går en kæmpe ramadanmiddag, der hyldede Koranens budskab.

Les mer»

Civilisation

Flertallet af muslimer kender ikke eller forstår ikke europæisk statstradition. Resultatet ses i det aktuelle kaos i Syrien, Yemen, Afghanistan og Libyen. For 2000 år siden var Alexandria et kulturelt og økonomisk højdepunkt. I dag er stedet en losseplads.

Les mer»

Følg fødderne for at se, hvad folk mener

Mens munden er bundet af politisk korrekthed, så viser fødderne altid sandheden om, hvad folk mener om de omstændigheder, de lever under.

Les mer»

‘Tulstrup Antifa’

En ung mand cykler rundt og hærger Nye Borgerlige-plakater. Han konfronteres på stedet, og forklarer sig med at han er imod ‘et naziparti’. Med sænket blik tvinges han til at opsætte en Mette Thiesen-plakat, han netop har nedtaget.

Les mer»