Kategori: Tavle

Enhedslisten/SUF-bestyrelsesmedlem til nærværende blogger om 2010-overfald: “… du fortjente det.”

Henrik Skaaning sidder i bestyrelsen for Enhedslisten i nord/vest, og er ledelsesmedlem og medlem af koordinationsgruppen for SUF. Han mener jeg fortjente at blive overfaldet,

Les mer»

Venstreorienteret selvmål: Coronasmitten kommer fra iransk indvandrer

Venligboen Søren Kjær Jensen har lavet et ironisk opslag om et ægtepar, der holdt fest og smittede 45 mennesker med Covid-19.

Det skal ses som en munter hilsen til kritikken af virussmitte i indvandrermiljøet, hvor man nogen steder har taget lempeligt på coronareglerne.

Les mer»

Et alternativ til Amazon: Bookdepository.com

Amazon truer ikke længere ikke kun ytringsfriheden, men også markedsfriheden. Vi behøver ikke længere være i tvivl om, hvordan en verden styret af Jeff Bezos vil se ud. I dag rapporterede Politisk ukorrekt i Tyskland, at forfatteren Akif Pirinçcis havde fået slettet alle hans titler fra amazon.de.

Les mer»

Generation Identitær: Banneraktion mod Danmarks første postnummer med danskere i mindretal (

Generation Identitær demonstrerer mod befolkningsudskiftningen i Brøndby Strand.

Les mer»

Jamaicansk bikinitop: Adele beskyldt for kulturel appropriation

Flere har spurgt mig, hvor jeg står i denne sag, hvor sangerinden Adele er blevet beskyldt for kulturel appropriation, fordi hun har en bikinitop på, som har samme farver som Jamaicas flag.

Les mer»

Kysser Koran-kampagnen mod de skøre danskere

Som svar på det faktum, at en dansker var i Malmø og tændte en Koran, forsøger nogen nu at starte en kyssende Koran-kampagne efter mønsteret “ned på knæ” for George Floyd.

Les mer»

Husk – man må IKKE kritisere de muslimske journalister hos Danmarks Radio

Facebookgruppen ‘Kend din højrefløjs politiker’ har dedikeret et helt opslag til undertegnede.

Man finder det dybt uretfærdigt, at undertegnede har afsløret, at en muslimsk journalist hos Danmarks Radio har svinet Dansk Folkeparti til på sociale medier.

Les mer»

Bizar licenshistorie: DR-chef ‘liker’ afsløring af egne løgne

Et af dagens mest overraskende tryk på ‘synes godt om’-knappen kommer fra Gitte Sørensen, der er chef for DR Nordjylland.

Undertegnede har afsløret, at licensbossen Gitte Sørensen har fordrejet sandheden i en politisk betændt sag, der involverer den muslimske nyhedsjournalist Amal Guerdali hos DR Nordjylland.

Les mer»

Arrogante Demokrater tager Trump-caps fra 7-årig

To piger i 20-årene gik til angreb på en mor og hendes 7-årige søn ene og alene fordi de var Trump-supportere. Det er ikke det at hendelsen var specielt grov, det er holdningen de lægger for dagen der afslører dem.

Les mer»

Kunstneren er i deres optik reduceret til en nødvendig assistent

Sidste sommer deltog jeg i udstillingen Den politiske kunst i Læsø Kunsthal sammen med Kristian von Hornsleth, Lars Vilks, Dan Park, Erik K. Christensen, Firoozeh Bazrafkan, Banksy og flere andre. Udstillingen blev udsat for både shitstorm og boykot.

Les mer»