Kategori: Tavle

Generation Identitær omdanner Enhedslistens kontorer til flygtningecentre!

Identitære aktivister tog her til morgen Enhedslistens kampagne, der har ordlyden ”vi har plads til de syriske flygtninge” på ordet, og omdannede tre af Enhedslistens kontorer til flygtningecentre. På både hovedkontoret og afdelingerne på Frederiksberg og Østerbro blev der opsat meddelelser om at kontoret nu var lavet om til flygtningecenter, og at syriske flygtninge kunne gå direkte ind og bosætte sig.

Les mer»

Anbefalet børnelekture på Østerbro Bibliotek: ‘Den illustrerede koran’

Danmarks Biblioteksforening har af flere omgange ført kampagne mod ‘fakenews’, hvad i praksis betyder, alt der ikke kan læses i Information og Politiken. Det er værd at tænke på, når et bibliotek i København har en ‘Illustreret Koran’, som anbefalet børnelekture. Vi lever i absurde tider.

Les mer»

En uge i Sverige 26/6-2/7

En uges kriminalitet i Sverige er et forvarsel om hvad der venter også nabolanderne, hvis der ikke sættes ind helt andre virkemidler.

Les mer»

Lektor i psykologi Nikolaj Jack om ‘kønskrigerne’: “… de frygter og fornægter naturen i mennesket.”

Fremragende kronik af lektor Nikolaj Jack i Jyllands-Posten – Når politik bliver forklædt som videnskab

Les mer»

Sikandar Siddiques frække højrehånd: Blottede sin penis for Rosa Lund

Danmarks førende islamistiske parti, Frie Grønne, er blevet ramt af en krænkelsessag, der involverer en frithængende penis, håndgemæng og blotteri på åben gade.

Det er partilederen Sikandar Siddiques spindoktor, Rune Langhoff, der ifølge flere vidner har blottet sig samt råbt et kvindenedsættende skældsord.

Les mer»

Illusionernes tid er omme

I den  udstrækning  man foretrækker uvidenheden om  islam,  jihad,  sharia og Eurabia  i stedet for at forholde sig kritisk, vil det slå  så meget hårdere,  når de kendte  ghetto-samfund breder sig  ind i  eliternes baghaver.

Les mer»

Støt Uwe Max Jensen ‘s kommende kunstudstilling i Warszawa i Polen

Til august skal jeg udstille på et kunstmuseum – Centrum Sztuki Współczesnej Zamek Ujazdowski – i Polen sammen med Erik K. Christensen, Kristian Hornsleth, Lars Vilks, Dan Park, Firoozeh Bazrafkan og cirka 20 kunstnere fra Østeuropa. 

Les mer»

Svensk politi haver et problem

Samnytt har fået fat i et bodycam-opptag der viser politi og demonstranter efter at Paludan havde været i Rosengård i august 2020. Det er opsigtsvækkende hvor sympatiserende politiet er med demonstranterne. VIDEO: Här ansluter sig polisen till islamisterna – ”Paludan har gjort fel” Polismannen ställer sig på upploppsmakarnas sida genom att hävda att den dansk-svenske […]

Les mer»

Wokejournalisten Anne Niluka Iversen forstår ikke, at journalister mødes med skepsis og mistro af kilder

Venstreorienterede journalister, der deler folk op i race og hudfarver, forstår ikke, hvorfor de mødes med skepsis og mistro af kilderne.

Mange medieforbrugere har opdaget den politiske aktivisme, der danner grundlaget for hovedparten af journalistikken i Danmark.

Les mer»

Grundlovsdag 2021: Muslimske bosættere bestemmer, hvor danskerne kan demonstrere

Vi har de facto ikke længere ytringsfrihed i Danmark. Efter at Østjyllands Politi har forbudt Stram Kurs at demonstrere i Gellerupparken, Toveshøj, Bispehaven og Herredsvang, har politiet nu også forbudt den planlagte og godkendte demonstration på torvet på Hovedgaden 33 i Brabrand.

Les mer»