Kategori: Tavle

Havde polakken voldtaget Mette Frederiksen, så kunne han være blevet i Danmark til evig tid

Havde polakken dog bare voldtaget Mette Frederiksen, så kunne han være blevet i Danmark til evig tid. For i Danmark er det værre at slå en person på skulderen end at voldtage vedkommende.

Les mer»

Servicemeddelelse

Net-mediet TjekDet bringer i dag en forsideartikel med overskriften: ASGER AAMUND VILDLEDER OM SOL, SKYER OG TEMPERATURSTIGNINGER.  TjekDet er en tro væbner for FN’s Klimapanel (IPCC) og kaster sig fordømmende over alle kommentarer og analyser, som afviger fra IPCC’s  klimascenarier.

Les mer»

De ulovlige bosættelser i Danmark skal afvikles. Grænserne skal flyttes tilbage til før udlændingeloven fra 1983

Arabiske Wasim Kayed, der identificerer sig som palæstinenser, er rasende over, at israelerne har besat hans land. Men Wasim Kayed har intet problem med, at han og tusindvis af andre palæstinensere har etableret bosættelser i Danmark.

Les mer»

Ulighed for loven: Politiske overfald viser, at danskerne ikke er lige for loven

Mediedanmark og det politiske establishment er gået amok, fordi Mette Frederiksen er blevet “overfaldet”. Hun fik angiveligt en “skuldertackling” af en mand på Kultorvet i går. Rasmus Paludan fra Stram Kurs blev også overfaldet fredag, da en fremmed fjende kastede en sodavand på ham. Men det må man end ikke dokumentere på Facebook.

Les mer»

Den nye verdensorden bygges med forvirring

Med forvirring, skal den nye Marxist, FN-kontrollerede Verdensordens fremtidige dystopi blive bygget. Et folk uden begreber, som ikke stoler på deres egen opfattelse eller objektive sandheder, er tandløse over for magten. Det vidste George Orwell tydeligvis, da han skrev 1984. Ifølge postmodernisterne vil den nye »retfærdige« og »inkluderende« virkelighed blive konstrueret gennem fortællinger. Og fakta […]

Les mer»

En skamstøtte over Pernille Vermund

Så fik levebrødspolitikeren Pernille Vermund sin skamstøtte.

Lars Kaaber skriver om Pernille Vermunds knæfald for masseindvandring og tildeling af danske statsborgerskaber til udlændinge på sin Facebookprofil.

Les mer»

Hun er væk

Jeg har ikke været på Hjallerup Marked siden 2019, hvor jeg besøgte hestemarkedet i selskab med Rasmus Paludan. I 2019 var Paludan så populær, at enkelte overrislede fyre fik tatoveret V For Sejr på røvballen.

Les mer»

Polske arbejdere kæmper mod EU’s grønne tyranni

Solidaritet – den fagforening, der væltede det kommunistiske regime i Polen – fører an i kampen mod EU’s Net Zero-drøm. Solidarność (Solidaritet) blev grundlagt i 1980 af fagforeningsfolk og arbejdere på Lenin-skibsværftet i Gdańsk, Polen. På sit højeste havde fagforeningen 10 millioner medlemmer. Det, der startede som en fagforening, udviklede sig til en civil modstandsbevægelse […]

Les mer»

Kinas forsvarsminister truede med at knuse Taiwan

Kinas forsvarsminister Dong Jun sagde foran udsendinge fra 40-50 lande, at Kina vil knuse den taiwanske regering, hvis den fortsætter med at føre uafhængighedspolitik. »Der er kun ét Kina, og det vil blive genforenet med magt, hvis det bliver nødvendigt. »Den, der vover at adskille Taiwan fra Kina, vil blive knust i stykker og lide […]

Les mer»

Banaan Al-Nasser fremturer mod meningsmodstandere på Facebook: Hun er snart aktuel med et værk om “ligeværd mellem mennesker” på årets Roskilde Festival

Jeg mener, at Banaan Al-Nasser er symptomatisk for de fleste af de palæstinensere, der befinder sig i Danmark. De er ude af stand til at indgå i nogen som helst dialog med danskere, der ikke taler dem efter munden. Derfor vil de sandsynligvis ende i den samme marginaliserede situation, som de i dag befinder sig i på Vestbredden og i Gaza.

Les mer»