Kategori: Tavle

Koranburn

Den store svenske gadekunstner og dissident Dan Park har begået en replik til den (tilsyneladende) islamofile koranskulptur, der blev placeret i en park i Malmø for nogen dage side.

Les mer»

Facebook: Det er “hadefuld retorik” at poste billeder af Kurrekurredutkongen i København

Jeg er p.t. udsat for en storm af anmeldelser, der medfører, at min Facebookkonto med jævne mellemrum bliver deaktiveret (så den helt forsvinder (Max Uwe Jensen har i øvrigt samme problem)). I

Les mer»

Troldkirken i Sønderholm

I går besøgte jeg Troldkirken – en stendysse nær landsbyen Sønderholm. Selvom jeg det meste af mit liv har boet kun 15 kilometer fra Sønderholm, havde jeg aldrig tidligere besøgt stedet. Stendyssen stammer fra bondestenalderen og er omkring 5000 år gammel.

Les mer»

Julekalender 7. december: Nordafrikansk racist søger marokkaner eller araber

Muslimer opretholder en sær form for racisme i tilgangen til omverdenen.
‘Søster: 5693’ ønsker en kærlig muslimsk mand, men det er endnu vigtigere, at han beder fem gange om dagen til Allah.
Lad os håbe at ‘Søster: 5693’ kan få sin brune juleprins inden påske.

Les mer»

Julekalender 6. december: Racistisk egypter søger nordafrikansk eller syrisk kone

Den veluddannede muslimske mand bruger sine påståede akademiske egenskaber i det kristne Danmark, hvor han arbejder som ufaglært lagerarbejder.

Lad os håbe at der gemmer sig en støttende muslimsk hustru i pakkevrimlen hos ‘bror 6029’. Men husk kvitteringen. Konen skal kunne byttes efter jul, hvis hun ikke er fra Syrien eller Nordafrika!

Les mer»

Facebook censurerer: Facebookbrugere må ikke vide, at kurrekurredutkonge afløser negerkonge

Det er åbenbart forbudt at annoncere på Facebook, at man ikke ønsker at blive kaldt .egerkonge fremover. Men i stedet vil omtales som kurrekurredutkonge.

Les mer»

Islams sande venner: Kvinde ærgrer sig over, at muslimer ikke dræbte Rasmus Paludan

De morderiske muslimer, der vil destabilisere det danske demokrati med mord og frygt har mange allierede i den oprindelige danske befolkning.

Les mer»

Negerkonger er haram på Facebook

Rene ord for pengene: Dette opslag overtræder vores regler om hadefuld retorik og fornærmelser så ingen andre kan se det.

Les mer»

Big Tech har stjålet valget

Det er mulig at Dominion og Smartmatic har begået tidenes valgsvindel i USA. Men det som er sikkert er at Big Tech har manipuleret vælgerne til at stemme på Biden.

Les mer»

Negerkonge udsat for dick shaming

Det er hårdt at være negerkonge. Ikke alene bliver man truet og udsat for hærværk. Negerkonger bliver også udsat for den mest ubehagelige og eksplicitte dick shaming.

Les mer»