Kategori: Tavle

Den politiske kunst: Kunsthal Charlottenborg og Weekendavisen modarbejdede udstillingen

Det er de færreste kunstudstillinger, der afføder en bog om udstillingsforløbet. Men det har udstillingen Den politiske kunst i Læsø Kunsthal sommeren 2019 gjort.

Les mer»

CBS-underviser Tarek K. Ghanoum om den danske 2020-Holocaust: “Først jøderne, så muslimerne…”

CBS-underviser Tarek K. Ghanoum ser sig selv som klarttænkende ‘menneskerettighedsaktivist’, selvom det analytiske niveau aldrig tangerer en middelmådig gymnasieelev. Her endnu et ypperligt eksempel.

Les mer»

Ishøj: Hærværk mod kirke, natten til søndag – ‘Der er ingen anden gud end Allah. Vi overtage Dinmark’

Hærværk mod Vejleå kirken i Ishøj natten til påskesøndag: ‘Der er ingen anden gud end Allah. Vi overtage Dinmark’

Les mer»

Illegal ansamling udenfor moske i Berlin

Les mer»

Must see: Robert Spalding om Kinas krig mod USA

Brigadegeneral Robert Spalding var forsvarsattaché ved ambassaden i Beijing. Han snakker mandarin. Han ved hvad det handler om. Spaldig siger, USA har outsourcet sin industrielle base til Kina de sidste 30 år. Det har gjort Amerika svagt. USA må genopbygge sin industri. Noget godt kan der komme ud af corona-krisen, hvis Vesten forstår konsekvenserne af […]

Les mer»

Menneskene er sygdommen, coronaen er kuren

Måske en lidt radikal måde at udrydde sygdom på, men når man vil rense verden for ondskab, har mord altid været populært. En ræverød SVT journalist havde samme holdning: ”Guds gåva att gamlingarna dör av coronasmittan”, for det ville løse den akutte, importerede boligmangel.

Les mer»

Randers Regnskovs skoletjeneste-undervisning, nu med Donald Trump: “Der er noget vrede..:”‘

Randers Regnskovs Corona-skoletjeneste brugte mandag Donald Trumps mimik til et illustrere vrede: “Ham der kender I godt.!”

Les mer»

Kunstner med lodder og trisser

I år er jeg så med på gruppeudstillingen MAD AS HELL. Decades of Protest i Galerie Reinhard Hauff, hvor jeg havde en soloudstilling engang i en fjern fortid (i begyndelsen af 00’erne – resten fortoner sig).

Les mer»

Melodi Grand Prix 2020: Isam Bachiri med islamisk bedekrans på DR1 – “Jeg har altid været min farve”

I 1983 var der kun en tv-kanal, og alle så yndige Gry vinde Melodi Grand Prix. Her 37 år senere er DR kun et alternativ blandt flere, og fremover betales licensen over skatten. Så gør det selvfølgelig ekstra ondt, at høre en islamist synge om respekt for den tro, han vægter højere end alt andet. Mere hos Frihedens Stemme.

Les mer»

Tomme slagord, siliconebryster, historieløshed: Twerkende Lina Rafn blandt kommunistiske symboler

Ideologi er reduceret til tomme paroler, og i den forstand rammer TV2 Zulu målgruppen perfekt.

Les mer»