Kategori: Tavle

Islams sande venner: Kvinde ærgrer sig over, at muslimer ikke dræbte Rasmus Paludan

De morderiske muslimer, der vil destabilisere det danske demokrati med mord og frygt har mange allierede i den oprindelige danske befolkning.

Les mer»

Negerkonger er haram på Facebook

Rene ord for pengene: Dette opslag overtræder vores regler om hadefuld retorik og fornærmelser så ingen andre kan se det.

Les mer»

Big Tech har stjålet valget

Det er mulig at Dominion og Smartmatic har begået tidenes valgsvindel i USA. Men det som er sikkert er at Big Tech har manipuleret vælgerne til at stemme på Biden.

Les mer»

Negerkonge udsat for dick shaming

Det er hårdt at være negerkonge. Ikke alene bliver man truet og udsat for hærværk. Negerkonger bliver også udsat for den mest ubehagelige og eksplicitte dick shaming.

Les mer»

Breaking News! Københavns Politi fanger en cykeltyv.

Københavns Politi reklamerer nu for mindre politiopgaver, der har et positivt udfald. 

Københavns Politi har fanget en cykeltyv og fortæller stolt om aktionen på de sociale medier. 

Det er almindeligt kendt, at ordensmagten i høj grad nedprioriterer for eksempel indbrud og cykeltyverier, der rammer danskerne. Kriminalitetsformer, der er steget i takt med indførslen af de åbne grænser mod Tyskland og Sverige. 

Les mer»

Hvide, vestlige mænd afskaffede slaveriet

Som jeg forstår det, var det hvide, vestlige mænd, der afskaffede slaveriet (og i nogen tilfælde blev dræbt under kampene for at afskaffe slaveriet)? Men alligevel er det hvide, vestlige mænd, der fortsat skal betale prisen for slaveriet, som har været udbredt i alle kulturer og til alle tider?

Les mer»

De skyggefulde haver – den illustrerede koran

De skyggefulde haver er verdens første illustrerede koran. Den henvender sig fortrinsvis til børn og unge, men også til voksne, der vil kende budskabet i islams hellige bog, Koranen. Her kan man få en grundlæggende indsigt i en af verdenslitteraturens og verdenshistoriens vigtigste bøger.

Les mer»

Negerkongens Nytorv

Jeg ville faktisk have besteget rytterstatuen på Kongens Nytorv for at udråbe en ny negerkonge. Men da jeg forinden var blevet drevet væk fra Det Kongelige Danske Kunstakademi af en aggressiv studerende, følte jeg, at jeg havde fået spænding nok for den dag. 

Les mer»

Negerkonge på afveje i København

“Det Kongelige Kunstakademis akkumulerede politiske korrekthed er skvulpet over elevernes hoveder og rendt ud af deres ører. Fra denne pøl af krænkelser og cancelkultur har et levende væsen materialiseret sig: Negerkongen!

Se den kræve sin retmæssige plads i samfundet!”

Les mer»

Nima Zamani: De borgerlige skulle have gjort oprør for længe siden, men valgte i stedet at se krænkede til

Iranske Nima Zamani har ret. Det er latterligt at brokke sig over en muhamedansk sang i Højskolebogen, når de samme mennesker har inviteret hundredtusindvis af muslimer og andre fremmede til Danmark.

Les mer»