Kategori: Tavle

DR-vært kalder 63.537 danskere for ‘racister’ og ‘fascister’

Den kontroversielle nyhedsvært Steen Nørskov fra Danmarks Radio er ikke bange for at udskamme de vælgere, han ikke er enig med.

Les mer»

Hilsen fra nyadelen

Jeg har rettet henvendelse til Krogerup Højskoles ledelse angående de burkaklædte oplægsholdere på skolen. Men indtil videre har jeg kun fået svar fra en repræsentant fra nyadelen i Danmark.

Les mer»

Nazisterne ønskede, at de tyske jøder udvandrede til Palæstina

Da nazisterne var mest succesfulde på slagmarken, opfattede mange shiamuslimer ligefrem Adolf Hitler som den 12. imam. En forsvunden imam, der vender tilbage kort før verdens undergang. Generelt var Hitler særdeles populær. Mange arabere så Hitler som manden, der kunne fordrive de franske og engelske kolonimagter og desuden løse “jødeproblemet”.

Les mer»

Generation Identitær spider Danmarks migrantminister

Generation Identitær spider Danmarks migrantminister Mette Frederiksen. (Støt GI her https://identitaer.dk/donation ) Se også The best of Dean Martin

Les mer»

“… hvert land er Karbala”

“….. vi slap ikke helt for denne islamisme. Den forfulgte mine forældre ud af Iran. Nu forsøger den igen at forfølge os. Denne gang i Danmark. Den iranske islamisme ånder i vores baghave.”

Les mer»

Ilhan Omar støtter op om Iran

De politisk korrekte tilhængere jublede, da somaliske Ilhan Omar i 2018 – som en af de to første muslimske kvinder – blev valgt ind i den amerikanske kongres.

Islam i de øverste politiske lag har imidlertid konsekvenser. Få timer efter det amerikanske gengældelsesangreb på den iranske statsterrorist Qasem Soleimani vælger den muslimske politiker Ilhan Omar side hos Den Islamiske Republik Iran.

Les mer»

Morderen Peter Madsen er blevet gift i fængslet med den russiske kunstner og aktivist Jenny Curpen

Ægteskabet blev indgået i december, men først 8. januar i år gjorde de ægteskabet officielt på sociale medier, da både Jenny Curpen og Peter Madsen på deres Facebook-profiler ændrede status til ’blev gift med’ hinanden.

Les mer»

De fremmede fjender hylder iransk terrorist på Rådhuspladsen

Trods silende regn og en temperatur, der føles som frysepunktet, så har overraskende mange islamister her til aften samlet sig på Københavns Rådhusplads. Her mindes de fremmødte den iranske statsterrorist Qasem Soleimani. Og de har endda lavet et slags mindealter foran rådhuset, hvor der tændes stearinlys for den islamiske terrorist.

Les mer»

Begravelsen foregik helt i generalens ånd

Les mer»

Gertrud Hvidberg-Hansen bliver ny direktør for Ny Carlsberg Glyptotek

“Bestyrelsen for Ny Carlsberg Glyptotek har udnævnt museumsdirektør Gertrud Hvidberg-Hansen til ny direktør for museet efter Christine Buhl Andersen.

Gertrud Hvidberg-Hansen tiltræder stillingen på Glyptoteket den 1. marts 2020 og forlader dermed sin nuværende stilling som direktør for Faaborg Museum.

Les mer»