Kategori: Tavle

Indvandrer fra Vestegnen: Det er kulturen i muslimske miljøer, der er årsag til, at migranter i højere grad smitter hinanden med coronavirus

Soumiya Elkourfti fra indvandrerkommunen Ishøj sætter ord på det, som ingen tør tale om.

Det er ‘kulturen’ i de muslimske miljøer, der er årsag til, at migranter i højere grad smitter hinanden med coronavirus.

Les mer»

Enhedslisten benægter jødehad på Nørrebro

Folketingsmedlemmet Rosa Lund nægter, at det skulle være problematisk at være jøde og bære kalot på Nørrebro. Ifølge Rosa Lund var det en problematik, der fandtes i 2013.

Mener Rosa Lund oprigtig, at jødehadet er forsvundet fra Nørrebro?

Les mer»

Tyrker: Selvfølgelig skal palæstinenserne have et land, “… men Danmark er for alle efter min mening.”

Venstrefløjen er dybt involveret i kampen for et frit Kurdistan, og ventrefløjen støtter gerne etniske frihedskampe, hvis blot kampen pakkes ind i socialistiske paroler.

Les mer»

Antifa brænder Bibler udenfor retsbygningen i Portland

Venstresiden brenner bøker nå. Trenger vi litt flere sammenlignings punkter eller? https://t.co/7zXpPbzq20 — Toppdiplomat (@appropriert33) August 1, 2020

Les mer»

Sotheby’s: Fra Rembrandt til Amoako Boafo

Sotheby’s ‘s i London havde to selvportrætter på auktion i går. Rembrandt ‘s selvportræt fra 1632. Og et selvportræt af den ghanesiske kunstner Amoako Boafo fra 2017.

Les mer»

Stortyrken er tilbage, og kristenheden er noget, han træder på

“Her ses den kirke, som engang var kristenhedens største, Hagia Sophia i det, som i dag hedder Istanbul. Kirken er imidlertid pænere på tegninger end på fotografier, for nu er den forsynet med minareter, og der er ikke noget grimmere til en kirke. Fra 1934 var den museum, men denne fredag tages den igen i […]

Les mer»

Nye Borgerliges kandidat Denise Rostgaard besøger parallelsamfundet BonBon-Land

Nye Borgerlige ‘s kandidat Denise Rostgaard besøger parallelsamfundet BonBon-Land.

Les mer»

Ekstra Bladets brevkasseredaktør Puk Sabber går amok: Spreder falske racismeanklager

Ekstra Bladets journalister opfører sig i stigende grad som et retorisk tæskehold fra den yderste venstrefløj, der ødelægger deres modstandere med falske påstande.

Senest er det Ekstra Bladets journalist Puk Sabber, der spreder underlødige racismeanklager om undertegnede på Facebook.

Les mer»

1931: Dansk konvertit dræbt på vej til Mekka

Knud Holmboe, der senere blev til Ali Ahmed, var en af de første danskere, der konverterede til islam. Det skete under en rejse til Marokko i 1924. Holmboes datter – født i 1927 – blev i øvrigt opkaldt efter profetens barnebrud Aisha.

Les mer»

En kærlighed, der rakte ind i døden

Fra en bog om den italienske maler Amedeo Modigliani, der kun blev 35 år: Som en af Giottos jamrende engle, der over Kristi lig slår volter i luften, hvirvlede Jeanne Hebuterne til jorden.

Les mer»