Kategori: Tavle

Tv-chefen bag anti-Rasmus Paludan-kampagne: Håber på radikal statsminister

Tv-chefen Nicolai Würtz er blevet kendt som den ‘ordentlige familiefar’, der har taget kampen op mod den onde politiker Rasmus Paludan fra Stram Kurs. Nicolai Würtz samler i disse dage penge ind til mere indvandring blandt venligboerne i Danmark. Men alt er, som det plejer. Den ræverøde journalist Nicolai Würtz håbede ved et tidligere folketingsvalg […]

Les mer»

Pølsevogn ville ikke servere halalkød; blev chikaneret væk fra Brønshøj Torv af muslimer

En uhyggelig historie fra 2700-netavisen Brønshøj-Husum om den lokale pølsemand / pølsedame, der har måttet lukke som konsekvens af chikane og provokationer fra muslimer:

Les mer»

Nima Zamani: “I hjertet af København blev der kæmpet for alt dét, mine forældre flygtede fra…”

Debatten om Islam er ikke bare et ideologisk rollespil. Radio24syv-vært Nima Zamani kommenterer i Ekstra Bladet – ‘En skamplet i danmarkshistorien’. “Den 14. april 2019 er en skamplet i danmarkshistorien. I hjertet af København blev der kæmpet for alt dét, mine forældre flygtede fra i begyndelsen af 80erne. …

Les mer»

Børn og unge ned til seks år kastede med sten og flasker – “… var der sammen med deres forældre”

Berlingske undrer sig over, at børn går til angreb på politiet, og skriver så en artikel, der ikke rigtigt tager fat om nældens rod. Der er ikke tale om manglende eller dårlig opdragelse endsige spontan hidsighed. De er arabisk opdraget, og efterligner familiens mænd.

Les mer»

Fredsfest med IS-finger mod Rasmus Paludan

Hvis blot vi havde flere integrationskonsulenter som muslimske Uzma Ahmed i Danmark. Så ville alt være godt igen.

Les mer»

Politiforbundet accepterer ikke islamkritik: Den ytringsfrihed skal forbydes

Claus Oxfeldt er formand for over 11.700 ansatte hos dansk politi. Og nu meldes der klart ud fra politibetjentenes side. Hvis du er imod islam, så skal du ikke regne med, at ytringsfrihed er noget, der omfatter dig i fremtiden.

Les mer»

Indvandrere sætter ild til Aarhus; mon Lars Løkke Rasmussen giver Rasmus Paludan skylden?

Natten til tirsdag har brandfolk i Aarhus haft meget travlt. Den ene bil og container efter den anden er blevet sat i brand af kriminelle indvandrere i ghettoerne i ‘Smilets By’.

Les mer»

Anne Linnets søn forsvarer kriminelle udlændinges angreb på politiet

Den hadske kulturelite i København går nu amok i injurier og falske udsagn. “Det er Ramus Paludan, der er den kriminelle i den her sag,” erklærer Anne Linnets søn på de sociale medier.

Les mer»

Ytringsfrihed a la Aftenshowet

Danmarks Radios “tilfældige danskere”, der nemt kan forveksles med gode gamle kollegaer, har det svært med det frie ord og berettiget kritik.

Bare det at du liker et argument eller udsagn fra folk, der kritiserer Yael Bassan, er nok til at blive blokeret på Bassans sociale medier.

Les mer»

På med licens-tørklædet: Danmarks Radio omfavner sharia

Det er efterhånden velkendt, at DR ‘s journalister elsker venstrefløjen og ideologien islam.
Her bekender en af Danmark Radios mest erfarne nyhedsjournalister og redaktører politisk kulør. Mette Munk har arbejdet i Danmarks Radios nyhedsafdeling i over 27 år.

Les mer»