Document.dk opererer ikke i et vakuum. Vi behøver støtte.

Les mer

Det er ikke bare i britiske byer at sex-grooming af mindreårige piger er blevet et stort problem. Også i Holland afdækkes det at småpiger bliver lokket ind i sex-trafficking. Ofte er det en «loverboy», som de kaldes, der lokker pigerne til forelske sig i dem. Pigerne bliver filmet uden at de ved det, og seksuelle billeder og film bliver brugt som pressionsmiddel til at introducere kærestens «venner» som nye sexpartnere. Derefter følger prostitution, hvor pigerne bliver sendt på omgang.

Les mer

Nok en gang hører vi en historie om en meget voldelig mindreårig, som slipper næsten uden straf. Denne gang var det bare held som gjorde, at det ikke endte med drab.

Les mer

Islamisk Stat var ikke en undtagelse, der var et ganske velovervejet og planlagt eksperiment, som skulle prøve islams opskrift på et samfund imod virkeligheden.

Les mer

Gerhard Munthe (1849-1929) Olje på lerret, 54 x 72 cm, privateie. Gerhard Munthe er i dag kanskje best kjent for sine dekorative arbeider, som hans illustrasjoner til Snorres kongesagaer, og andre verker med en sterk stilisering, inspirert av norrøn- og middelalderkunst, ofte som grunnlag for vevede tepper. Men i oljemaleriet sverget han som regel til […]

Les mer

David Ojstrakh og Lev Oborin spiller Ludwig van Beethovens Sonate for fiolin og klaver nr. 5 i F-dur, opus 24. Betegnelsen Frühlingssonate – Forårsonate stammer ikke fra Beethoven, men er en senere tilføyelse – som har blitt sittende.

Les mer

Jan Sjunnesson, tidligere redaktør for Sverigedemokraternes avis Samtiden, har været i politiforhør efter en anmeldelse for racisme. Foranledningen er to satiriske tegninger om islamisme, han har publiceret på Facebook.

Les mer

Islamic share of the European population will continue to rise without integration. The fact is that the EU has no policy to deal with this phenomenon that threatens its existence.

Les mer

Den nye svenske rigspolitichef, Anders Thornberg, siger i et interview med SVT at det vil blive værre før det bliver bedre. Politiet er nød til at rekruttere 22.000 nye politibetjente, siger Thornberg. Der er så stort et frafald, at dette antal er nødvendigt, hvis vi skal ende op med 10.000 ekstra i 2024.

Les mer

Den norske statsminister Erna Solberg lader ikke muligheden for at fejre de muslimske højtider gå fra sig. I år har hun besøgt somaliske studenter som fejrer ramadan.

Les mer

Regeringen Löfven indkaldte for ikke længe siden de store tech-selskaber til et møde for at diskutere censur af hadytringer på nettet. Vi studsede: Hvad med islamistisk hat?

Les mer