Kategori: Nyt

Kristelig Folkepartis ungdom går ind for niqab i skolen: Vi må inkludere alle

I Norge er det forbudt i undervisningssammenhæng at være iført ansigtsdækkende beklædningsgenstande, som niqab. KrFU ønsker nu at åbne for at lærere kan bruge sådanne beklædningsgenstande.

Les mer»

Stram Kurs ‘s rigskongres er aflyst grundet en trussel mod kongressen og en konkret trussel mod partiformand Rasmus Paludan

Stram Kurs ‘s rigskongres, der skulle have fundet sted i morgen i Middelfart, er aflyst. Kongressen vil blive forsøgt gennemført på et senere tidspunkt.

Les mer»

Specifik trussel mod Paludan, må holde sig væk fra hele Stor-København

Politiet har nedlagt forbud mod at Rasmus Paludan afholder markeringer i hele København, pga en helt specifik trussel. Paludan har selv postet brevet han har modtaget fra politiet på Stram Kurs sin facebookside.

Les mer»

Jens Rohdes hykleri: Vil IKKE kalde muslimsk kvinde for ‘idiot’, men Rohde kalder GERNE danskere for ‘idiot’

Jens Rohde mener ikke, at man skal kalde håndtryksforskrækkede muslimer for ‘idioter’. Anderledes forholder det sig med Jens Rohdes danske medborgere.

Les mer»

Konsekvenserne ved at være islamkritisk

Tag ikke fejl. Det har store konsekvenser at være kritisk overfor den uhæmmede masseindvandring fra primært muslimske lande. Det tolerante Danmark er en skrøne. Selv familiemedlemmer står klar til at dolke deres nærmeste i ryggen, hvis ikke de omfavner islam og utæmmet indvandring.

Les mer»

Regeringen vil fratage IS-krigerne med dobbelt statsborgerskap deres danske pas

Regjeringen vil fratage danske IS-krigere deres danske pas, melder Jyllands-Posten. Forslaget skal op til hastebehandling i Folketinget. – Der er risiko for, at de kurdisk kontrollede IS-lejre i grænseområdet bryder sammen, og at fremmedkrigere med dansk statsborgerskab søger mod Danmark, siger statsminister Mette Frederiksen (S). – Det er mennesker, der har vendt Danmark ryggen og […]

Les mer»

“Tak i sorte sataner.. min indgang til jer, mit syn på at i kan integreres, skred lige der”

Fordomme er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Det bevirker eksempelvis, at man har større chance for at navigere udenom konfrontationer med dominante macho-AEH’ere i nattelivet.

Les mer»

Regeringen frygtede at miste kontrollen, ville spærre grænsen mod Tyskland med beton og pigtråd

Det er ganske utroligt at man først fire år efter får at vide, at regeringen i efteråret 2015 var bange for at miste kontrollen over befolkningstilstrømningen og i al hemmelighed bestilte tonsvis af pigtråd og beton for at spærre af grænsen mod Tyskland. Det er daværende justitsminister Søren Pind der fortæller om uroen i sin nyudkomne bog Frie Ord. Udadtil gjorde man gode miner til slet spil. Det ikoniske billede på Danmarks velkomst af flygtningene/migranterne var politimanden, der tog imod en ung pige på motorvejen.

Les mer»

DR inviterer muslimsk ‘overvågningsekspert’: Han er kendt for at misbruge videokameraer til sharia-kontrol i ghetto

Torsdag aften kunne licensbetalerne opleve den islamiske beboerformand Muhammad Aslam fra den berygtede ghetto Mjølnerparken i København. Muhammad Aslam informerer og belærer danskerne om videoovervågning og tryghed i sit muslimske ghettoområde. Men som altid, når islam er indblandet, er det kun den halve sandhed, der bliver fortalt. Efter en række pyromanbrande i Mjølnerparken omkring 2004 […]

Les mer»

Århus: 20-årig mand truet af østafrikaner med ‘en stor slagterkniv’: Krævede ‘dankort’… og ‘oralsex’

Der eftersøges en 20-22 årig mand, ‘Østafrikansk/somalisk af udseende’. Fra døgnrapporten for Østjyllands Politi – Udsat for røveri på vej hjem fra byen.

Les mer»