Kategori: Nyt

BLM smadrer hegn, trænger ind på privat vej, og truer par: EB.dk: ‘Par truer demonstranter med våben’

Lørdag samlede en gruppe katolikker sig til bøn ved en statue i St. Louis, hvorefter de blev angrebet af Black Lives Matter-demonstranter. Søndag aften ligeledes i St. Louis trængte 4-500 BLM-demonstranter ind på et privat område, og blev forsøgt stoppet af et bevæbnet ægtepar.

Les mer»

Muslimsk folketingsmedlem: Ja tak til bønnekald fra moskéernes højttalere

For ganske få år siden var det helt uhørt at tale om islamiske bønnekald fra højttalere ved moskéer. Nu er der reelle politiske debatter i Danmarks Radio, hvor man debatterer det praktiske omkring moskéernes bønnekald.

Les mer»

Youtube bandlyser Stefan Molyneux og flere andre

Youtube bandlyser den kendte konservative stemme Stefan Molnyeux sammen med en række andre der må siges at tilhøre et mer yderliggående element, som Richard Spencer, for ikke at tale om David Duke.

Les mer»

Herlev: DF-folketingskandidat omringet af AEH’ere efter Facebook-opslag – “Han spytter på mig…”

– Under hele episoden, der går de og filmer og tager billeder. Hele tiden har jeg en til to på hver side af mig. De vil have mig til at svare på spørgsmål, ligesom de sviner mig til med skældsord.

Les mer»

Sverige: Du skal fratages levebrødet hvis du reagerer negativt på islam

Fredag var Jenny Piper ude i det fine vejr for at bade ved den fantastiske strand i Ystad, helt sydpå i Sverige. Hun reagerede på at en kvinde badede i “et telt” mens hendes mand kun havde badebukser på. Vi tvinges til at acceptere at ligestillingen nu er en saga blott, skriver Jenny Piper. Det bliver hun straffet for at sige.

Les mer»

Rabiat anti-hvid racisme fra NY Times-journalist

NYTimes-journalisten Nikole Hannah-Jones skriver hun at “den hvide race er den største morder, voldtægtsmand, vandal og tyv i den moderne verden”. Hun skriver at “Christopher Columbus og sådanne som ham ikke var forskellig fra Hitler”. Videre at “efterkommere af disse voldsmænd fortsætter med at være blodsugere i vore samfund (dvs. de sortes”).

Les mer»

Ikke terror, men modus operandi var terror

Der var altså ingen der blev dræbt under fredagens knivangreb i Glasgow. Kun gerningsmanden.
Politiet var hurtigt ude med at erklære, at det intet havde med terror at gøre. Det var ikke et klassisk terrorangreb. Men det var et angreb, hvor udenforskab og en asylsituation udløste en ukontrolleret aggression. For de fleste vil modus operandi være lig med terror.

Les mer»

Flere mennesker dræbt i Glasgow; “blod over alt”

Minst tre personer er knivdræbt i Glasgow. Sky News sier flere er dræbt. Også gerningsmanden skal være dræbt af politiet.

Les mer»

Journalisten kritiserer meningsmåling, der giver NB-fremgang: “… kan blive en selvopfyldende profeti”

YouGov skaber store overskrifter for Dansk Folkeparti’, problematiserede Journalisten.dk i november 2013, og halvandet år senere fik Dansk Folkeparti som bekendt hele 21,1 procent. Nu er det så et problem for Journalisten.dk (og Nima Zamani), at Yougov måler Nye Borgerlige til 7,7 procent, da det ifølge eksperter risikerer at blive ‘en selvopfyldende profeti’.

Les mer»

Det afghanske had rammer vantro journalistik

Velfærdsmigranten Hasibullah Tawakal, der kalder sig Hasib Tawakal på Facebook, er vred over undertegnedes historie om Udlændingestyrelsens jurist Soma Mayel og hendes familie, der udnyttede det danske asylsystem til bristepunktet.

Les mer»