Kategori: Nyt

Fake news fra Danmarks Radio: Skjuler muslimsk knivangreb på dansk ægtepar

Danskerne udsættes for falske nyheder fra licensmediet Danmarks Radio. Her er et af de grovere eksempler.  En artikel på DR’s hjemmeside lader forstå, at to danske fotografer næsten mistede livet, da de fotograferede sjældne dyr. Den reelle historie bliver nærmest gemt væk af Danmarks Radio, der fokuserer på vilde dyr og flotte fotografier. Man skal et stykke ned i artiklen for at læse om det umotiverede overfald. Og islam nævnes ikke med et eneste ord. 

Les mer»

Københavns Kommune vil stoppe social kontrol i muslimsk boligkvarter – med reklameplakat

De naive danske politikere demonstrerer igen deres magtesløshed, når det kommer til indvandrerproblemer. 

Københavns Kommune har opsat en reklameplakat på hjørnet af Nørrebrogade og Heinesgade i København. Et af de mest islamisk dominerede områder i landet. Her bor muslimer tæt og i stort antal. 

Les mer»

Muslim laver satiretegning: Jødisk flue sidder på en lort

Danskerne bliver nu beriget med endnu en islamisk satiretegning fra indvandreren Salim Assis hånd. 

Den muslimske satiretegner har tegnet en flue med en jødisk stjerne, der sidder på en ildelugtende lort.
Jødehadet har det med at koge over, når muslimske migranter skal udbrede deres mellemøstlige humor i Danmark. 

Les mer»

Kurt Westergaard får nye dødstrusler

All ståhej efter at Samuel Paty blev halshugget, har udløst nye dødstrusler mod Kurt Westergaard, oplyser hans gallerist Erik Guldager. Også Pia Kjærsgaard modtager dødstrusler.

Les mer»

TV 2’s Rasmus Tantholdt vil lovprise muslimer på Facebook

Den islamofile TV 2-journalist, Rasmus Tantholdt, fik kolde fødder, da han mandag aften skulle fortælle over 24.000 muslimer, hvorfor han elsker dem. 

Men det islamiske optrin bliver sandsynligvis gennemført tirsdag aften klokken 20.30 i den radikaliserede Facebookgruppe ‘Muslimer til Stemmeboksene’. 

Les mer»

Nordkoreanske tilstande? Mette Frederiksen inviterer kun statsejede medier til pressemøde

I socialistiske diktaturer er det almindeligt, at regeringerne driver magtfulde medier, der formidler, hvad lederen vil have ud til befolkningen. 

Mandag inviterede statsminister Mette Frederiksen kun to medier – DR og TV 2 – til sit pressemøde. Begge medier er 100 procent ejet og styret af den danske stat. 

Les mer»

Kriminelle Katrine Dirckinck-Holmfeld fik skattepenge til indvandrerfilm

Katrine Dirckinck-Holmfeld har nydt godt af danskernes skattepenge i en årrække.
Et af de mest opsigtsvækkende eksempler er, da den kvindelige institutleder skaffer adskillige tusinde kroner til et filmprojekt, som hun og hendes arabiske ægtemand står bag.
Katrine Dirckinck-Holmfeld får 35.000 kroner i 2018 af Statens Kunstfond. Pengene skal gå til at lave kunstinstallationen Zamakan (Time Space).

Les mer»

TV 2 Nyhedernes Rasmus Tantholdt i islamisk fremstød på Facebook

Mandag aften kan danskerne se den kendte TV 2 korrespondent Rasmus Tantholdt sende live i Facebookgruppen ‘Muslimer til stemmeboksene’.

Her vil Rasmus Tantholdt, ifølge administratoren, blandt andet svare på, hvorfor han elsker muslimer. 

Les mer»

Danmarks Radio inviterer tre muslimske folketingsmedlemmer i studiet

Der var islam for alle pengene, da DR inviterede tre folketingsmedlemmer i stationens ‘Politiske Talkshow’. Et uformelt tv-program, hvor der hyggesnakkes med politikerne.

Alle tre politikere er muslimer og bekender sig i varierende grader til koranen. Dette understreger den magtfaktor, som politisk islam har udviklet sig til i Danmark.

Les mer»

Kunstner Katrine Dirckinck-Holmfeld anklager danskerne for racisme: Hendes familie købte og ejede slaver

Et sjældent set hykleri ser dagens lys. Videokunstneren Katrine Remmen Dirckinck-Holmfeld destruerer den danske kulturarv og forlanger, at danskerne skal undskylde fortidens synder herunder den danske slavehandel.

Men det viser sig, at selvsamme kunstner har slaverejer-blod i sin familie. Katrine Dirckinck-Holmfelds forfædre har købt og solgt sorte mennesker på den mest frastødende vis. Det fremgår af en artikel i Berlingske ved journalist Joachim Talbro Paulsen.

Les mer»