Kategori: Nyt

Flere terrorister, mere afradikalisering: ‘Snart vil også mindre kommuner stå over for nye udfordringer’

De seneste fem år har Kriminalforsorgen indberettet 521 indsatte, som de vurderede var under ‘mistanke for radikalisering’. I skrivende stund er 27 terrorsigtede fængslede, og det er ny rekord. Interessante tal i Jyllands-Posten, der desværre ikke relaterer historien til venstrefløjens forsøg på at importere fængslede jihadist-familier fra Syrien

Les mer»

Muslimsk jurist fra Jordan: Danskerne må ikke hjemsende syriske migranter

Lige nu udkæmpes en kamp, der handler om at returnere nogle få hundrede syriske velfærdsmigranter til deres hjemland. Men indflydelsesrige kræfter ønsker, at de muslimske indvandrere skal blive i Danmark.

Les mer»

Muslim dræber femårig pige: Så kriminel er han!

I denne uge begynder retssagen mod den 21-årige Helmi Mossa Hameed, der stammer fra Irak. Helmi Hameed er anklaget for en lang række kriminelle handlinger – inklusiv drabet på den kun femårige danske pige Aya.

Les mer»

I Sverige udstiller man de personer, der beskytter afrikanske voldtægtsmænd

Der blæser nye vinde i Sverige. Her viser man de dommere, der hjælper fremmede sexforbrydere til at blive i landet. I foråret 2019 beslutter højesteret at droppe udvisningen af den somaliske voldtægtsmand Hanad Mohammed. Den 33-årige somalier havde flere domme for narkokriminalitet, vold og vanvidskørsel, inden han voldtog en blond 23-årig svensk kvinde i sommeren 2018.

Les mer»

Muslimske Naser Khader: ‘Knep en ged!’

Det arabiske folketingsmedlem Naser Khader er kommet i fokus på grund af sit sprogbrug, der trækker tråde til de svovlende bazarer i Damaskusområdet.

 
“Knep en ged,” lyder det kontant fra Naser Khader.

Les mer»

‘Dansk IS-terrorist’, kaldte BT Ojone Igala, en libanesers ‘hollandske hustru med nigeriansk baggrund’

“Hvordan fanden kan Basil Hassans hollandske hustru med nigeriansk baggrund, Ojone Igala, blive til ‘DANSK IS-terrorist’???”, skrev en ‘Jørgen Nielsen’ her i kommentarsporet.

Les mer»

Project Veritas afslører CNN: “We were creating a story there that we didn’t know anything about.”

Livet efter Donald Trump er ikke nemt for de store amerikanske tv-stationer. Bedst går det for Foxnews (minus 6 procent), værre for MSNBC (minus 26 procent) og værst for CNN (minus 45 procent). Nyhedsformidling handler mestendel om integritet, og her post-Trump fremstår CNN totalt afklædt. Her en relateret afsløring af Project Veritas, der har været undercover og talt med CNN-chefen Charlie Hester.

Les mer»

Lars Kragh Andersen anholdt; politiet stormede lejlighed med trukne pistoler

Youtuber og frihedsaktivist – Lars Kragh Andersen – er blevet anholdt af politiet.

Fredag morgen mellem klokken seks og syv trængte politiet ind i Lars Andersens lejlighed. Politifolkene slog døren til lejligheden ind og gik ind i lejligheden med trukne våben.

Les mer»

Afsløring: Sådan skaffer islamofile politikere sig opmærksomhed på Facebook

Der har bredt sig en ny trend på de sociale medier blandt de politikere, der understøtter den muslimske masseindvandring til Danmark. Først går politikeren ud og ønsker ‘glædelig ramadan’ til de muslimske vælgere.

Efter nogle dage smider de samme politikere offerkortet. De islamofile politikere har fået kritiske tilbagemeldinger grundet deres leflen for de indvandrere.

Les mer»

Kristeligt Dagblad skjuler sandheden om dansk islamist og pakistansk hadprædikant

På overfladen kan Kristeligt Dagblads læsere opleve to muslimer, der har lavet et ‘muslimsk manifest’. Men det ukritiske interview dækker over en grufuld sandhed.

Der er tale om to islamister, der har fremsagt drabstrusler og hyldet en muslimsk terrorleder. Alligevel bliver Kristeligt Dagblads to kilder fremstillet i et positivt skær – som konstruktive muslimer, der vil gøre noget godt.

Les mer»