Kategori: Nyt

Syrisk rollemodel har voldtægtsdømt bror: “Han ønskede at have sex med hende mod hendes vilje.”

Det er ikke første gang Ali Bako er blevet brugt som succeshistorie, og sidst nævnte jeg hans lillebror Mohammed Bako, der er dømt for voldtægt mod en 16-årig dansk pige fra hans skole. Her en omtale fra Sjællandske Nyheder(2019), der fortæller om en af de gange hvor kulturforskellene vitterligt var store.

Les mer»

Sikandar Siddique antastet foran Illum: “… siger, at jeg er indavlet, og at min slægt ikke hører til her”

Man skal undlade at konfrontere venstrefløjspolitikere, når man støder på dem i det offentlige rum. De har fri adgang til medierne, og enhver form for mishagsytring risikerer at blive udlagt som racisme, trusler om vold eller lignende. Der er ingen grund til at ride Sikandar Siddiques kæpheste.

Les mer»

Arabere vs somaliere: “.. dyb foragt og had mellem parterne, fordomme, fjendskab, familiefejder, ære”

Drabet på 31-årige Abdinur Mohamed Ismail har fængslet flere arabere, og somalierne står nu stærkere i Odenses klankamp. Fyens Stiftstidende har begået en ret så ærlig artikel om den verserende kamp mellem ‘Vollsmosegruppen og Korsløkkegruppen’, der ikke bare handler om narko, men også om etnicitet.

Les mer»

Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol underkender udvisningsdom: Abdi’erne 1 – Danmark 0

De udvisningsdomme som Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol ikke underkender, giver alligevel kriminelle udlænding gratis kost og logi på et udrejsecenter. Politikerne virker ligeglade, med undtagelse af de røde, der knuselsker folk som Mohamed Hassan Abdi.

Les mer»

Ordrup St.; 21-årig mand overfaldet: “… alvorlige skader på syn, nethinde, ansigt og brud på knogler”

Hvis offeret var udlænding, og gerningsmændene danskere, så havde det været en større sag, der var blevet diskuteret i flere dage. Nu var det bare ‘Mortens søn’ det gik ud over, historien er glemt i morgen, og selve debatten er uønsket på sociale medier: “Villabyerne har begrænset, hvem der må kommentere dette opslag.”

Les mer»

Ydmygelsesvold i Kirke Hvalsø: “Anklagemyndigheden havde krævet den ene udvist af landet, men…”

“Seks unge mænd blev fredag af Retten i Roskilde fundet skyldige i både trusler, grov vold og røveri efter at de en aften sidste år i august udsatte to jævnaldrende for et groft overfald ved Hvalsø Skole. …”

Les mer»

Farvelfærd: 51-årige Nejat, socialrådgiverne & NGO er imod arbejdspligt – “.. kan skade integrationen”

Mette Frederiksen-regeringen vil indføre 37 timers arbejdspligt, for at få ikke-vestlige kontanthjælpsmodtagere i arbejde. 51-årige Nejat Chafehi, Socialrådgiverforeningen, og Rådet for Etniske Minoriteter er imod, da de mener det skader integrationen. Mere farvelfærd fra TV2 Online –

Les mer»

Transseksuel MMA-kæmper vinder debutkamp – ‘End Trans Genocide’, ‘This machine kills fascists’

Det er ikke første gang en krigsveteran tæsker kvinder, men det er nok første gang han hyldes for det i seriøse medier. Ryan kalder sig ‘Alana McLaughlin’, og gør nu karriere som MMA-kæmper. Bemærk det politiske aspekt. Med queer-tankesættet følger en radikal venstreorienteret dagsorden, der indædt bekæmper den biologiske virkelighed.

Les mer»

Bøsse, transperson og socialist ydmyger alzheimerpatient Søren Krarup

Det er tankevækkende, at en kræftsyg bøsse, en transperson, en venstreorienteret kattedame og en narkoaktivist kan samles om at håne en 83-årig alzheimerramt dansk politiker.

Les mer»

Kabul: Raketter var vandkander. Chauffør dræbt sammen med syv børn

Biden-regimet har pralet af at de kan projicere magt gennem “over the horizon”-våben, dvs. fra baser udenfor Afghanistan. Det var en Reaper-drone udefra som blev brugt 28. august for at hævne selvmordsbomberen på flyvepladsen. Pentagon sagde de havde ramt en IS-K-kriger.

Nu har New York Times fundet ud af at det var en hjælpearbejder, som arbejdede for en amerikansk NGO. Dronen dræbte en hel familie.

Les mer»