Kategori: Nyt

Tysklands forfatningsdomstol åbner for kommerciel dødshjælp

Den tyske forfatningsdomstol fastslår i en kendelse, som blev kundgjort onsdag, at paragraf 217 i straffeloven, som siden 2015 forbyder forretningsmæssig dødshjælp, er grundlovsstridig. 

Les mer»

Sammenligner håndhilsen med Sieg Heil

Thomas Andresen (V) borgermester i Aabenraa, synes det at bede nye borgere om at give hånd er et udtryk for overmagt. Overmagt minder om nazisme og derfor er håndtryk at sammenligne med Sieg Heil.

Les mer»

Voldsoffers mor i BT: Politiet ‘har ikke nok ressourcer. De står inde ved synagogen og ved moskéerne’

Så nåede Gothersgade-overfaldet medierne. Selvom der er flere vidner til episoden, omtales gerningsmændene som henholdsvis ‘en mand i en Northface-jakke’ og ‘en sortklædt person’. Ofrets mor påpeger det generelle voldsniveau, og henviser til politiets ressourcer, beskyttelse af synagogen og moskéer

Les mer»

BT: Gribskov Kommune informerer på arabisk om hvordan man ’søger om ydelser fra det offentlige’

Velfærdsstaten Danmark har længe været et cirkus, og der er tilsyneladende ingen nedre grænser. Den socialdemokratiske beskæftigelsesminister er harm, men mon ikke der er en offentligt ansat ekspert der kan forklare, at arbejdsløse arabere i modsat fald har krav på tolkebistand.

Les mer»

Svensk-afghansk pædofil slipper for udvisning

Den Svenske Anklagemyndighed fik ikke medhold af lagmannsretten i at en 51 år gammel afghansk mand, dømt til 2,5 års fængsel for voldtægt af en 11-årig pige, skulle udvises fra landet. Lagmannsretten fandt ingen specielle grunde til at udvise manden, skriver HRS.

Les mer»

– Svensk sygehus som en krigszone

Södersjukhuset i Stockholm indførte søndag kriseberedskab. Sygehusets akutafdeling er overfyldt, og patienter ligger og skriger. Der er mangel på både personale og sengepladser, og svenske medier fortæller at sygehuset ligner en krigszone. Flere av de større svenske medierne rapporterer om de utrolige forhold på sygehuset, som ligger på Södermalm, centralt i Stockholm.

Les mer»

Nu kommer regningen: – Vi er på vej mod katastrofen

En undersøgelse foretaget af den svenske statsradiofoni viser at hver tredje svenske kommune varsler nedskæringer på socialbudgetterne næste år. Cheføkonomen i SKR (Sveriges kommuner og regioner) er tydelig på at regningen kommer som en følge af den store flygtningebølge i 2015. Krisen er et faktum.

Les mer»

Whistleblower i Obamas sikkerhedsministerium fundet dræbt

Philip Haney (66) som varslede om at Obama-administrationen slettede tusindvis af filer med efterretning om jihad, er fundet død, skudt ved en vej udenfor Sacramento.

Les mer»

Moské i Sverige: Kvinden må ikke forlade hjemmet uden sin mands tilladelse

Kvinden må ikke forlade hjemmet uden sin mands tilladelse, og det er en synd at nægte ham sex, hedder det i en guide for konvertitter, Göteborg moské linker til på sine netsider. Velkommen til Sverige og Vesten anno 2020.

Les mer»

“Institutions” – anbringelse til bande som røvede og urinerede på svensk 18-årig

Ungdomsbanderne, som røver svenskere begår en stor fejl: De filmer overgrebene og lægger dem ud på de sociale medier. Sådan får også publikum kendskab til hvordan svenskere behandles. Dermed bliver volden i det svenske samfund til et spørgsmål skrevet med stort: Hvor meget er vi villig til at tolerere?

Les mer»