Kategori: Nyt

Migranter afsløret: Slavehandel og illegal arbejdskraft på Nørrebro

Det skulle have været begyndelsen på et nyt liv, men en ung kinesisk mand endte med at leve under kummerlige forhold på en restaurant, mens han måtte arbejde i op til 14 timer i døgnet.

Les mer»

Sverige er et tag selv bord for kriminelle

På bestemte adresser i Sverige er op til flere hundrede personer registreret. Systemet udnyttes hæmningsløst. Og statskassen malkes.

Les mer»

Terror i Sverige: 29-årig forsøgte at køre firehjulstrækker ind i hal under håndboldkamp – ‘folk ska dö’

29-årig kriminel muslim, der netop var blevet løsladt efter han for fem år siden fik en dom på otte års fængsel for drabsforsøg, forsøger at køre ind i ‘Vikingahallen’ i en Stockholmsk forstad under afholdelse af et ungdomsmeterskab i håndbold.

Les mer»

Århus: 46-årig mand blokerede Randersvej, havde ‘et stort palæstinensisk flag’, “… og en køkkenkniv”

“En 46-årige mand gjorde sig lørdag aften ekstra bemærket i trafikken, da han stillede sig op midt i krydset ved Randersvej og Vejlby Ringvej. Med sig havde han et stort palæstinensisk flag, som han viftede med, og en køkkenkniv. …”

Les mer»

Sverige er et smörgåsbord for kriminelle

På bestemte adresser i Sverige er opptil flere hundre personer registreret. Systemet udnyttes hemningsløst. Og statskassen mælkes.

Les mer»

Forskning: “… de børn, der vokser op uden en fortrolig relation til deres far… trives dårligere”

Man skal ikke stille spørgsmål, hvis man ikke ønsker at høre svaret. En historie fra DR Online – Lav selvtillid og dårligere karakterer rammer børn, der vokser op uden en far.

Les mer»

Vild med dans 2019: “… første gang i verdenshistorien, at et par af samme køn vinder konkurrencen”

Sverige har netop fået sin første LGBT-altertavle, en nyfortolkning af ‘Paradiset’, der inkluderer ‘två Adam och två Evor’. Nogenlunde samtidig i Danmark vandt to mænd ‘Vild med dans 2019’. Fra DR.dk – Historisk sejr: For første gang vinder to mænd ‘Vild med dans’.

Les mer»

Roy ‘This is Millwall’ Larner er på ‘anti-terror watch list’: “… had to attend de-radicalisation cla

Hvert terrorangreb sine helte, og under 2017-angrebet ved London Bridge var det Roy Larner, manden der gik til angreb på jihadisterne med kampråbet ‘Fuck you, I’am Millwall’. Han fik otte knivstik, og overlevede lige akkurat.

Les mer»

Odense-haveforening dømt for diskrimination af arabere: Ville ‘forhindre ubehagelige typer adgang’

Jeg har tidligere blogget om islamiseringen af Haveforeningen Biskorup, beliggende et stenkast nord for Vollsmose. TV2 Fyn har en historie om Haveforeningen Løkkegaard, lidt syd for samme – Haveforening: Diskrimination af indvandrere var en nødløgn.

Les mer»

Lærer skrev læserbreve om børns trivsel i ‘Politiken Skoleliv’, dømt for anal voldtægt af 13-årig elev…

“Lærer: Kære leder. Hvor blev tilliden af?”, skrev folkeskolelærer Jacob Emil Laudrup Høpner i et læserbrev til Politiken Skoleliv sidste år. Han går op i uddannelsespolitik og børns trivsel, og er efter Twitter at dømme mest enig med Alternativet og SF.

Les mer»