Kategori: Nyt

Mexicanere imod grænsehegn, svineavlere for grænsehegn…

På TV2 News kunne her til formiddag, høre at beboerne langs grænsen var utilfredse med Trumps beslutning om at at bygge et grænsehegn, for at modvirke illegal indvandring fra Mexico.

Les mer»

Sverige: Svømmeforbundets leder måtte gå af efter hijab-kritik

Det svenske svømmeforbunds leder Ulla Gustavsson er blevet tvunget til at gå af efter at hun reagerede negativt på et billede af en pige med slør, der skyder med luftgevær, som var lagt ud på en hjemmeside tilhørende en idrætsorganisation, melder svenske medier.

Les mer»

– Globaliseringens vindere trænger til nye tjenestefolk

Vor civilisation er i krig, siger den franske forfatter og journalist Éric Zemmour: Fjenden udkæmper krigen ved at invadere, kolonisere og sætte landet i brand. Invasionen organiseres af magteliten, lægger han til. Eufemismer som «flygtninge» og «migranter» ændrer ikke på at det der sker, kaldes invasion på fransk.

Les mer»

– Vi har paramilitære grupper, som er parat til at styrte regeringen

«Alt er i øjeblikket roligt, men vi er på randen af en borgerkrig», sådan lyder en analyse af situationen i Frankrig som Christophe Chalencon – en af lederne for de gule veste – i nærvær af den italienske journalisten Alessandra Buccini gjorde for nylig.

Les mer»

Karsten Hønge: Politiet bør ikke beskytte ‘hooliganen Rasmus Paludan’, “… leder en bande hooligans”

Folkesocialisten Karsten Hønge, alias ‘Tømreren fra Mors’, deltog torsdag aften i Deadline på DR2, hvor han argumenterede imod politibeskyttelse til Stram Kurs’ Rasmus Paludan.

Les mer»

København: Ikke-vestlige unge er gennemsnitligt mere end seks gange så kriminelle som danske unge

Siden 2014 er danske unge blevet mindre kriminelle, ikke-danske unge er blevet mere kriminelle. En ung indvandrer/efterkommer med ikke-vestlig baggrund er gennemsnitligt mere end seks gange så kriminel som en ung dansker.

Les mer»

Svensk skuespiller: Sverige begynder at ligne Afrika

Skuespiller Stefan Sauk føler at Sverige får stadig flere ligheder med Afrika: Nepotismen er udbredt, påpeger han, og den der har magten bliver gerne lidt despotisk. Om nogen viser en afvigende holdning så sparker man ham bare ud.

Les mer»

Svenske myndigheder står magtesløse mod organiseret ID-svindel

Det stigende antal falske identiteter i Sverige er blevet et stort sikkerhedsproblem og samfundsøkonomisk problem, og omfanget fænomenet har fået på grund af organiseret kriminalitet, gør at myndighederne i landet ikke længere klarer at holde trit med udviklingen, siger den svenske terrorforsker Magnus Ranstorp til Metro.

Les mer»

– No one else can see your post

Facebooks censur er som hentet fra en roman af Vita Andersen. Hun beskrev en pige der fulgte en mand hjem. Vel indenfor sier han: -Du kan skrige så meget du vil, væggerne er polstrede, ingen vil høre dig.Det samme sier Marc Zuckerberg: Du må godt mene hvad du vil, men da vil vi sørge for at ingen kan høre dig.

Les mer»

Hentet af tre politifolk og syv timer i varetægt for at kalde transkvinde for “mand”

38 år gamle Kate Scottow blev arresteret af tre politifolk foran øjnene af sine børn og ført bort. Hendes forbrydelse? Hun havde kaldt en transkvinde for “mand” i en netdiskussion.

Les mer»