Kategori: Nyt

Licensskandale: DR-chef Helle Sønderby ryger ud efter chikane og magtmisbrug

Danmarks Radio rystes igen af en skandale, hvor en magtfuld licenschef er anklaget for psykisk terror og manipulation af medarbejderne. Flere har måttet sygemelde sig. Det drejer sig om den 46-årige redaktionschef, Helle Sønderby, der har rådet over en afdeling med 50 medarbejdere og en del freelanceansatte. 

Les mer»

Biden forveksler Trump med George Bush

Joe Biden er bekymret for USA’s fremtid “hvis det bliver fire år mere med George …..” og så standser han.  Hans kone Jill begynder at bevæge munden og vil hjælpe ham med at sige det rigtige ord – Trump – men hun sidder også vendt mod kameraet og Joe ser hende ikke.

Les mer»

Birkerød: AEH’ere tæskede Jan, 65-årig førtidspensionist – “Jeg kommer ikke på biblioteket mere…”

Det kan være svært at forstå for velfærdsdanskere, men chikane er ikke nødvendigvis udtryk for dårlig opdragelse. Det er en integreret del af kulturen, og når den 65-årige førtidspensionist Jan Teslak fortæller, at de har ‘disrespekt for os ældre’, så gælder det udelukkende ældre ikke-muslimer.

Les mer»

Se beviset: Danmarks Radio frygter islams vrede

Ledelsen og medarbejderne hos Danmarks Radio prædiker ofte tolerance, viser islamvenlige udsendelser og afholder ramadanfest for muslimer. 

Men når det kommer til egen sikkerhed, så frygter Danmarks Radios ansatte, at de skal blive ramt af islams terrorvrede. 

Les mer»

Sharialoven hersker: Dansk politi løslader internationalt efterlyst islamist

Meget peger på, at danske myndigheder har løsladt en berygtet islamist, der er internationalt efterlyst af Interpol. 

Lørdag blev den kvindelige islamist, Leisan Galimova, anholdt i Københavns Lufthavn. Det oplyser islamistbevægelsen Hizb ut-Tahrir. 

Les mer»

Efter terrordrab på lærer: Frankrig viser Muhammedtegningerne i det offentlige rum

i Frankrig viste man Charlie Hebdo’s Muhammedtegninger på en regeringsbygning. Der er ikke tale om en enkelt bygning, men om et mere omfattende initiativ. Hvor danske medier som TV 2 har valgt at bøje sig for de muhamedanske trusler, gør franskmændene det modsatte.

Les mer»

Danica Pensions gennemsnitsdanskere: En pige, mørklødede mænd, kvinder og en enkelt transseksuel

Med hashtagget #Normalisering fryder Asmaa Abdol-Hamid sig over Spotifys nye reklame, der viser en ung tørklædeklædt muslim.

Les mer»

Kendt fra Kristeligt Dagblad: Nima Zamani kendte til DR-vært Mads Aagaard Danielsens krænkelser

Den kendte dramaturg og litteraturanmelder, Kathrine Maria Amann, blander sig i efterdønningerne af krænkelsessagen, der har den skandaleombruste DR-vært Mads Aagaard Danielsen i hovedrollen.

Les mer»

Knæfald for islam: TV 2 Nyhederne tør ikke vise Muhammedtegningerne

Torsdag aften kunne seerne opleve et indslag i TV 2 Nyhedernes 19-udsendelse, der belyste skolelærernes problemer, når de underviser i ytringsfrihed ved hjælp af Muhammedtegningerne.

Les mer»

Peter om danskerhad: “Jeg kiggede såmænd bare ud i luften. Så truede han med at ville slå mig ned…”

Det er kun undtagelsesvis der sættes navn på multikulturens ofre, men episoderne er utallige, og bare i år har jeg blogget om Marcus, Lauritz, Oliver, Tobias, Martin, Lasse, William, Magnus, Nicolai, Anders og Andreas, foruden historier der inkluderer Jørgen, Malene og Henrik

Les mer»