Kategori: Nyt

Sri lankaner myrdet i Siddique-klanland: “… anyone who insults the prophet his head must be cut off”

Hvis man vil forstå hvorfor Sikandar Malik Siddique, som formand for et venstreorienteret parti opponerer imod det han kalder ‘ytringsfrihedsfanatisme’, så skal man se på forhistorien. Han blev allerede som barn politisk skolet af sin far Malik Siddique, der i en årrække var aktiv i det pakistanske parti ‘Muslim League’, et nationalistisk parti der i 80’erne støttede militærdiktaturets kamp mod ahmadiyya-sekten. En kamp mod blasfemikere.

Les mer»

Britisk skole bad om undskyldning for at elevene måtte bede udendørs

Heksejagten er i fuld gang i Oldham like utenfor Manchester. Ved Oldham Academy North, en skole med 95 procent muslimer, så gav læreren Kate Quinn besked om at fredagsbønnen måtte afholdes ude i skolegården. Årsagen var at femten klasseværelser var lukket på grund af en oversvømmelse. Det var ikke plads noget sted indendørs.

Les mer»

Finland: Somalisk rollemodel snød sig til 300.000 kr. i børnepenge over ti år, betinget fængselsdom

Saido Mohamed blev i 2011 kåret som Årets flygtningekvinde i Finland, og hendes aktivisme sendte hende ind i politik, først i det borgerlige Samlingspartiet, senere i det venstreorienterede Grønt Forbund. Hun er aktiv i flere oprganiationer, og har siden 2004 været en del af ‘Finnish League for Human Rights’. En vaskeægte rollemodel, der netop har fået seks måneders betinget fængsel for 10 års fusk med børnepenge for mere end 300.000 kroner.

Les mer»

Afrika: Pirater angreb danske soldater, overlevende pirater kan ikke udvises, har krav på beskyttelse…

Onsdag den 24. november konfronterede fregatten Esbern Snare en mistænkelig ‘hurtigtgående motorbåd’ med ‘en række af de redskaber, man forbinder med pirateri, herunder stiger’. Motorbåden ignorerede først danskerne, og åbnede herefter direkte ild ‘mod de danske soldater’. En beslutning der kostede fem pirater livet, og nu går sagen sin vante gang i menneskerettighedscirkusset

Les mer»

Skuddrab i frisørsalon i Rødovre: Palæstinenser ramt i maven

Danskerne er med stor sandsynlighed blevet kulturberiget af den omfattende muslimske indvandring, der har ramt Sverige de seneste årtier. De såkaldte “svenske” tilstande synes at være kommet til Danmark. Fredag formiddag opsøgte to mørkklædte og bevæbnede mænd en muslimsk frisørsalon i forstadskommunen Rødovre.

En mand bliver dræbt af skud, en teenagedreng bliver såret og den palæstinensiske ejer af ‘Frisør Yomok’ bliver ramt i maven og er en overgang i kritisk tilstand.

Les mer»

Mand skuddræbt ved Line Barfods lejlighed: “… kunne se en mand på gaden modtage hjertemassage”

Trods hele 17.284 personlige stemmer lykkedes det ikke Enhedslistens Line Barfod, at blive Københavns nye overborgmester. Hun kan dog glæde sig over, at det pulserende multikulturelle samfund ikke sådan lige lader sig stoppe. Havde hun set ud af vinduet kl. 16.25 torsdag eftermiddag, så havde hun haft 1. parket til et skuddrab. En mand blev skudt i ryggen, og afgik ved døden ved Nørrebrogade/Sorgenfrigade, tæt på den lokale ‘Kebabistan’ – lige ved Line Barfods 3. sals-lejlighed.

Les mer»

Skal ikke-uddannede migranter vaccinere danskerne?

Hovedparten af de ansatte hos de københavnske testcentre har været migranter uden en sundhedsfaglig uddannelse – ofte fra muslimske lande. Nu bruges der ikke-uddannet personale til at vaccinere danskerne i Region Hovedstaden.

Les mer»

Éric Zemmour, fr. præsidentkandidat: “Vi vil ikke lade dem dominere os… ikke lade dem kolonisere os”

“Hvordan er en andengenerationsindvandrer med rødder i Algeriet dog endt med de synspunkter?”, skriver TV2-journalist Peter Møller, og giver så en lang opremsning af ting den gode Éric Zemmour har sagt. Han nævner også at han er barn af jøder der blev fordrevet fra Algeriet, og måske skulle det fylde lidt mere i artiklen. Fra et aggressivt portræt set på TV2.dk – Denne mand vil være præsident i Frankrig – hvis det sker, kan det være slut med navnet Muhammed.

Les mer»

Afghansk politikadet var grænsevagt i Rødby: Stjal krypteret politiradio, solgte fortrolige oplysninger…

Statsanklageren i København fortæller på Twitter, at Retten i Nykøbing har idømt en 25-årig fhv. politikadet’ fire måneders fængsel, blandt andet for ‘besiddelse og salg af doping, tyveri af en politiradio og for flere gange mod betaling at have videregivet fortrolige oplysninger fra politiets registre’. TV2 Øst har tidligere fortalt, at politikadetten gav den medtiltalte ‘en bærbar politiradio’, der indgår i ‘politiets krypterede radiosystem, Sine’. En Motorola-radio, der ifølge anklageskriftet var blevet stjålet på politistationen i Rødby, Færgestationsvej 8.

Les mer»

Agitprop: Politiken om den unuancerede statistik, og lidt om Mandag Morgens ‘myter om indvandrere’

‘Unge somaliere er bedre end deres rygte: ‘I generelle statistikker for hele gruppen forsvinder nuancerne’, Kunne man læse på Politiken.dk, i en stor opsat artikel om den postulerede vellykkede integration af somaliske indvandrere. Her kan man blandt andet læse om ph.d.-studerende Ayan Yasin, der mener medierne har ‘tendens til at fokusere på det negative’.

Les mer»