Kategori: Nyt

Misbrugte Søren Pape sin magt? Homokæreste fik særbehandling hos politiet. Inbox Uwe Max Jensen

Politiken afdækker den påståede voldssag mod Søren Papes løgnagtige eksmand Josue Medina Vazquez. Det bliver antydet, at daværende justitsminister Søren Pape og Barbara Bertelsen kan have fordrejet sagen og misbrugt politiet.

Les mer»

Sikander Siddique involveret i konkurssag

Sikander Siddique er involveret i en konkurssag, hvor varelageret endte i Pakistan, og konkursboet står tilbage med en ubetalt momsregning på 100.000 dkr. Medinvestorer i køkkenvirksomheden var et dansk-pakistansk ægtepar, der er kendt fra en række konkurser.

Sagen er meget belastende for lederen af ​​Frie Grønne.

Les mer»

Undertrykkelse og drab i Iran har ingenting med religion at gøre, mener den tyske udenrigsminister

Mindst 76 mennesker har mistet livet på mindre end to uger, fordi de demonstrerer mod de islamistiske mullahers regime og hijab-tvangen. Men det har absolut intet med religion at gøre, siger Tysklands grønne udenrigsminister.

Les mer»

Al-Qaradawi er død

Yusuf al-Qaradawi er død, 96 år gammel. Qaradawi blev betragtet som det åndelige overhoved for Det Muslimske Broderskab og brede sunni-kredse. Qaradawi sagde, at islam ikke ville overleve uden dødsstraf for frafald og blasfemi. Han talte meget om Hitler og Holocaust.

Les mer»

Dansk Kvindesamfund udelukker debattør Christian Marcussen fra at diskutere “hvid feminisme”

Christian Marcussen skriver om Dansk Kvindesamfund på sin Facebookprofil:

“Dansk Kvindesamfund har begrænset, hvem der kan skrive på deres opslag (på Facebook, red.) om “Hvid feminisme”.

Les mer»

Amerikansk ambassade i Moskva til amerikanske borgere: Forlad Rusland umiddelbart

Den amerikanske ambassade i Moskva har udstedt en advarsel til alle amerikanere på russisk jord om at komme ud af landet. Det er den slags advarsel, der udsendes, når en overhængende fare truer. Det er Berlingske, der melder det.

Les mer»

Ahmad Suhrab Farooqi trampede 17-årig i hovedet – viste sin blodige sko frem på gaden

Den 24-årige afghaner Ahmad Farooqi er blevet idømt otte måneders ubetinget fængsel og udvisning i seks år for et særdeles groft overfald i Aalborg på en 17-årig mand om natten 2. juli 2022.

Overfaldet skete omkring klokken 02.45. I Bispensgade mødte den 17-årige, der var på vej hjem fra byen, den 24-årige dømte. Mødet endte med, at Ahmad Suhrab Farooqi overfaldt den 17-årige, der blev sparket adskillige gange og trampet i hovedet.

Les mer»

Magtens Voksmuseum: Life size gengivelser af de 10 embedsmænd, der fik kritik i Minkkommissionens rapport

Mads Brügger vil udstille 10 mandsstore voksfigurer, der forestiller de 10 embedsmænd, der har gjort sig skyldige i tjenesteforseelser af varierende grovhed i forbindelse med aflivningen af alle mink i Danmark i november 2020. Udstillingen får titlen Magtens Voksmuseum – en udstilling af 10 embedsmænd.

Les mer»

25 skrigende FBI-agenter med trukket våben angriber en katoliks hjem foran syv børn

Blandt de fjender, Biden har udpeget, er konservative kristne, især folk, der arbejder imod abort. Mark Houck er en velkendt pro-life-forkæmper og giver rådgivning både om abortspørgsmål og for dem, der ønsker at slippe af med pornoafhængighed.

Fredag ​​morgen klokken 0705 stormede 25 FBI-agenter familiens hus i Buck county, Pennsylvania. Houck hørte dem banke på døren og bad dem vente, indtil han kunne åbne den, men de fortsatte.

Les mer»

Italien: Venstrefløjens fascismebeskyldninger prellede af

Næsten alle stemmer ved det italienske valg er optalt, og højrefløjsalliancen ledet af Giorgia Meloni opnåede ca. 44 pct. af stemmerne til begge parlamentets kamre, Deputeretkammeret og Senatet. En regering skal have støtte af et flertal i begge kamre. Mest bemærkelsesværdigt var fremgangen for Italiens Brødre, Melonis parti, der voksede fra 4,4 pct. ved valget i 2018 til 26,2 pct.

Les mer»