Kategori: Nyt

Enhedslistens dukke-afbrænding: Borgmesteren Ninna Hedeager Olsens far satte ild til Pia Kjærsgaard

Lige nu hagler kritikken ned over Enhedslisten, fordi partiets borgmester har deltaget i en afbrænding af en Lars Løkke-dukke.

Det viser sig desuden, at teknik- og miljøborgmester i Københavns Kommune – Ninna Hedeager Olsen – også har været med til at brænde Pia Kjærsgaard af.

På private fotos kan man se Ninna Hedeager Olsens far antænde Lars Løkke-dukken med en kraftig ukrudtsbrænder. Borgmesterens mor ser med, mens hun sidder smilende i en stol.

Les mer»

“Jeg brød mig ikke om digtet… Det gør mig ikke småracistisk bare fordi forfatteren tilfældigvis er sort”

‘Vild ekstase over ung digter’, skrev journalistpraktikanten på DR Online, og man må forstå, at der ikke kan være flere meninger om den 22-årige SJW’er Amanda Gorman, der fik global taletid under Bidens indsættelse. “Det digt lød som den slags VoiceOver, der afslutter virkelig dårlige film.”, kommenterede forfatter Kasper Colling Nielsen på Facebook. Den slags hudfarve-neutral fritænkeri mødte dog kritik fra freelancejournalist Samina Yasmin Jakobsen.

Les mer»

Biden fjerner Winston Churchill-buste fra Det Ovale Værelse: Erstatter med Rosa Parks, Cesar Chavez…

Når man ved hvordan medierne gik efter Trumps pressesekretær Kayleigh McEnany, så må man forvente det bliver noget nemmere for Bidens Jen Psaki. ‘Bidens nye talskvinde imponerede: ‘Hele verden er forelsket i dig’ skrev BT, og citerer en kommentar ‘på Twitter’ fra den lesbiske komiker Dana Goldberg. “One virus moved to Fl, now we take care of Covid-19.”, skrev hun i torsdag. Twitterland udgør en stor del af venstreorienterede journalisters verden.

Les mer»

Bosniske Dino Copelj kritiserer Mattias Tesfaye: “… islamofobi og racialisering tilsat magt er racisme.”

Ekstrem islamisme splitter samfundet og saboterer integrationen’, skrev integrationsminister Mattias Tesfaye fornyligt i Jyllands-Posten. Sund fornuft, som han efterfølgende uddybede i et interview: “En stor del af islam repræsenteres i dag af islamister”, og “Danmark skal ikke tilpasse sig islam. Islam skal tilpasse sig Danmark.”

Les mer»

Det er ikke hver dag, at en tidligere danske statsminister hævder, at en siddende amerikansk præsident er psykisk syg. “Jeg tror, at det kan diagnosticeres,” erklærede Lars Løkke Rasmussen og hentydede til Donald Trumps personlige fremtoning.

Les mer»

Biden – det nye hadeobjekt

I Portland er “antifascisterne” gået på gaden med budskabet: “Vi vil ikke have Biden. Vi vil have hævn for politi-mordene, imperialistiske krige og fascistiske massakrer.” Og for at ingen skal tage fejl, har de også proklameret, at de er ustyrlige (not governable). De har naturligvis også ved samme lejlighed smadret vinduer og sat ild på forskellige steder.

Les mer»

Clinton benådede kommunistiske terrorister, men Trump er skurk: Benådede ’svindlere, republikanere’

Jeg noterer mig, at Berlingskes Poul Høi for nøjagtig tyve år siden i sin artikel om Clintons mange benådninger, ikke fandt det relevant at nævne de kommunistiske terrorister Linda Evans og Susan Rosenberg. Det isolerede faktum, fortæller i sig selv en hel del om danske mediers dækning af amerikanske præsidenter.

Les mer»

Ny amerikansk præsident: TV 2 interviewer Biden-fan, der kun taler arabisk

Den smilende TV 2-journalist har fundet en egyptisk kebabmand på Times Square i New York. Den nordafrikanske migrant kan ikke tale engelsk. Han taler kun arabisk.

Indvandreren er jublende glad for den ny præsident Joe Biden, og han håber, at statslederen vil give visum til hans mange migrantvenner, der opholder sig ulovligt i USA.

Les mer»

Venstre styrtbløder efter Støjberg-degradering: Ellemann – “Jeg er stadig det store dyr på savannen”

To aktuelle meningsmålinger indikerer, at Venstre styrtbløder efter at have degraderet Inger Støjberg. Yougov giver blot partiet 9,2 procent, og således langt under de 23,4 procent partiet fik ved seneste folketingsvalg. Vælgerne er blandt andet gået til Nye Borgerlige, der nu står til 11,8 procent.

Les mer»

Human Security-studerende fik kvalme over antiterrorplakat: ‘De spreder en frygt, som er ubegrundet’

“Som konsekvens af masseindvandringens effekter på vores sikkerhed, har vi indrettet vores byer efter truslerne, og terrorsikring er vi nu så vant til, at vi ikke længere lægger mærke til det.”

Les mer»