Kategori: Nyt

Sammenhold på islamisk: Ingen ytringsfrihed for vantro. Sharia.

Man vil anholde islammodstander, på grund af muslimers voldelig reaktion. Alt imens den eks-alternative initiativtager til en postuleret fredsdemonstration viste ‘tawheed’-fingeren, symbolet på Islams enhed, som Islamisk Stat populariserede.

Les mer»

-Notre Dame manglede sprinkleranlæg og brandadskillelse i taget

Notre Dame havde brandvarsling, men ikke sprinkleranlæg og brandskillevægge i den mest udsatte del af loftet, kaldt “skoven” pga. tætheden af tagbjælker. Det var her den første alarm gik kl. 18.20.

Les mer»

– Behandles foreløbigt som en ulykke

Branden i Notre Dame skulle ikke kunne ske. Så hvorfor skete den? Myndighederne vil blive nødt til at svare på de brandtekniske spørgsmål som alle eksperter stiller. Hvorfor bliver de ikke stillet af medierne?

Les mer»

Lækket DR-notat: “Vedrørende sprogbrug omkring… Paludan. Vi kan også kalde ham racismedømt”

Den tidligere Radio24syv-vært, Poya Pakzad har lagt en ‘meddelelse’ online, lækket til ham via ‘en medarbejder fra Danmarks Radio’.

Les mer»

‘Død over Paludan’, skrev 19-årig: Var i besiddelse af ‘en pistol med ammunition samt en håndgranat’

Under gårsdagens Radio24syv-debat om Rasmus Paludan, brugte islamisten Khalid Alsubaihi Christchurch-massakren som argument. Den 19-årige er ifølge BT identisk med manden, som politiet først oplyste ‘forsøgte at skyde op i luften’, og han er nu varetægtsfængslet i 27 dage.

Les mer»

Alternativets muslimske kandidat: Rasmus Paludan skal anholdes

Alternativet skulle stå for en ny politisk kultur, og man må konstatere, at partiet holder, hvad de lover. Uffe Elbæk ‘s tropper skubber nu alle principper om ytringsfrihed til side.

Les mer»

Rasmus Paludan ‘s Stram Kurs får stor opmærksomhed; regeringen lukker for vælgererklæringer

Hvorfor lukker Lars Løkke Rasmussen pludselig for den demokratiske ret til at afgive vælgererklæringer til politiske partier, der ønsker at stille op til folketingsvalget 2019? De seneste døgn har Stram Kurs og partileder Rasmus Paludan fået massiv presseomtale

Les mer»

Islamisk Stat-sympatisører mfl. på gaden under uroligheder: “Det er nu, de skal brænde ting af.”

Under urolighederne på Nørrebro blev der delt videoer på arabisk hvor det blev sagt at politiet beskyttet en racistisk gris og skød på muslimerne. En figur dukker op med IS-symbolerne og minder om at der er ytringsfrihed.

Les mer»

IS planlægger Bataclan-lignende angreb i stor stil

Dokumenter, fundet på en harddisk i Syrien, indikerer at IS planlægger større angreb i Europa som hævn for at kalifatet blev knust. Det skriver Daily Mail.

Les mer»

Socialdemokratiets knæfald for islam: Danskerne skal give koranen mere respekt

Mens hundredevis af muslimer er ved at brænde København af, fordi de vantro danskere ikke respekterer koranen og Allah, går Socialdemokratiets retsordfører Trine Bramsen på TV og sier at efter folketingsvalget ønsker de at indføre religiøse særlove.

Les mer»