Kategori: Nyt

Google forsøger at bagatellisere finansieringen af coronavirus-forskning

Google blev nødt til at forsvare sig da store medier som dailymail.co.uk skrev at coronaforskning blev finansieret af techgiganten. – Dette er nogle ældgamle sager helt uden relevans for coronavirusset, hævdede Google. Men dokumenterne viser noget andet. Google har finansieret den forskning, som Peter Daszak har drevet i Wuhan, det fremgår af den ene rapport efter den anden.

Les mer»

Google finansierede forskningen som gav os virusset, censurerede information

Google gav penge til Peter Daszak som betalte laboratoriet i Wuhan for at bedrive forskning på coronavirusset for at gøre dem mere smittsomme og dødelige. Da pandemien brød ud censurerede Google information om at virusset kom fra laboratoriet.

Les mer»

70-årige Kadija: “Banken har ikke givet mig nogle penge, og jeg er en syg kvinde. Det er trættende…”

Det er umuligt at være imod loven om repatriering, men det er også et cirkus af en anden verden. Flygtninge der fået midlertidig asyl efter at have rejst gennem 6-7 sikre lande, får ifølge loven danskernes skattekroner til rejseudgifter, transport af personlige ejendele, hjælp til etablering, indkøb og transport af erhvervsudstyr, udgifter til sygeforsikring, udgifter til medicin og medbragte personlige hjælpemidler, udgifter til skolegang og støtte til anskaffelse af rejsedokumenter.

Les mer»

EM 2020 forvandlet til politisk farce: Fodbolddommer knæler for bevæbnet hjemmerøver

På et øjeblik er den igangværende EM-fodboldturnering forvandlet til et venstreekstremt optrin, hvor en seriekriminel amerikaner hyldes og æres.

Fredag aften går det europæiske fodboldforbunds kampdommer på knæ. 44-årige Antonio Mateu Lahoz ærer sammen med spillerne fra de engelske og skotske landshold en amerikansk hjemmerøver, der har siddet bag tremmer utallige gange.

Les mer»

Sverige: 10-15 danske billister beskudt på vejen til Ystad: “Jeg kunne jo være blevet slået ihjel…”

Ved færgen til Ystad tidligere i dag holdt jeg bag en nyere Peugeot med et stort stenslag direkte i førerens synsfelt, hvad lignede et slag fra en hammer. Ejeren talte om skud fra en slangebøsse. E65, Malmø til Ystad er farlig for tiden, og i Pendlernet Bornholm-gruppen dokumenteres mere end ti episoder. BT har historien

Les mer»

Muslimsk vanvidsbilist: “Allah velsigne dig”

Mohamad Tarek Younes, der fredag aften påkørte en betjent ved Gellerupparken, er troende muslim. Den 20-årige indvandrer har libanesiske og palæstinensiske rødder.

På Mohamad Younes’ Facebookprofil sender han muslimske hilsner i Allahs navn, og han deler opslag fra islamiske grupper.

Les mer»

Politibetjent alvorligt kvæstet i færdselsuheld

Fredag kl. 18.14 skete der et alvorligt færdselsuheld i krydset Silkeborgvej/Åby Ringvej i Åbyhøj, hvor en 31-årig mandlig politibetjent blev påkørt og pådrog sig alvorlige skader.

Les mer»

Sharia på TV 2: Islamisten Isam Bachiri er fast gæst i Go’ morgen Danmark

Fredag kunne seerne opleve islamisten Isam Bachiri optræde og blive interviewet i TV 2’s morgenflade Go’ Morgen Danmark. En nøje gennemgang viser, at Isam Bachiri – der går under kunstnernavnet Isam B – er fast gæst i underholdnings- og aktualitetsprogrammet.

Les mer»

Racister skal lære USA’s marine om racisme

Kritisk raceteori møder modstand på græsrodsniveau, blandt forældre, men går som en kniv gennem de amerikanske institutioner, som forsvaret. En admiral var torsdag i høring i Kongressen og det var chokerende at høre, at Ibram X Kendis bog om racisme er pligtlæsning i forsvaret.

Les mer»

Islamisk selvmål: Muslimer er vigtigere end Christian Eriksen

I den rabiate Facebookgruppe ‘Muslimerne til Stemmeboksene’ har muslimerne fået nok af den megen opmærksomhed på den sygdomsramte landsholdsspiller, Christian Eriksen.

Les mer»