Kategori: Nyt

Renaud Camus dømt for at have talte om befolkningsudskiftning

Den franske forfatter Renaud Camus er af en domstol i Auch i den sydfranske regionen Occitanie blevet dømt til to måneders betinget fængsel for taler han har holdt i Colombey-les-Deux-Églises og i Baix, hvor han brugte det forbudte ord “befolkningsudskiftning”.

Les mer»

Frække knibeøvelser: Nye detaljer fra borgmestersengen

Der er kommet nye oplysninger frem i den pikante sex-sag, der har ramt Enhedslisten og partiets borgmester Ninna Hedeager Olsen. Er der juridisk præcedens fra tidligere straffesager, hvor knibeøvelser fra en kvinde har været en tunge på vægtskålen?

Les mer»

Sverige: 8.350 anmeldte voldtægter i 2019

Siden masseindvandringen begyndte i 1975, er antallet steget 1400 procent eller 19 gange flere. Det er tall så høje at medierne og politikerne helst vil lukke øjnene.

Les mer»

Borgmestersengen står klar: Bolleven frifundet i Enhedslisten ‘s voldtægtssag

Landsretten går mod byretten og frifinder Enhedslistens forhenværende bestyrelsesmedlem for voldtægt i borgmester Ninna Hedeager Olsens seng. Den frifundne 31-årige mand fra Enhedslisten var igennem længere tid bolleven hos teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen fra Liste Ø.

Les mer»

Imam sørger over terrorist på Rådhuspladsen

Søndag aften hylder flere fremmødte den afdøde iranske statsterrorist Qasem Soleimani på Københavns Rådhusplads.

En af deltagerne er den åndelige leder af Imam Ali moskeen i København. En moske, der er finansieret og styret af Den Islamiske Republik Iran.

Les mer»

Multikultur koster kassen for andelshavere på Nørrebro

En andelsboligforening på Nørrebro i København mærker nu på pengepungen, at de danske politikere har åbnet grænserne på vid gab.

Andelsboligforeningens forsikringspræmie bliver sat op fra 29.360 kroner til 677.633 kroner.

Les mer»

TV 2 inviterer ræverød journalist med fortid i Socialdemokratiet

Det hele bliver i familien, når ræverøde TV 2 ruller sig ud. Statsminister Mette Frederiksen og hendes socialdemokratiske ministre ankommer på den røde løber. Og i tv-studiet har man inviteret journalisten Gitte Redder, der skal kommentere den store politiske begivenhed.
Hvad seerne ikke får at vide er, at Gitte Redder er tidligere ansat i Socialdemokratiet.

Les mer»

Carl (16) blev hugget ned på åben gade

Carl Fredrikson var åben og tillidsfuld mod omverden. Forsøgte at hjælpe alle han mødte. Forældrene havde sagt at «Sverige ikke er sådan længere». Forrige fredag aften var Carl et sted i Björklinge udenfor Uppsala, hvor han bor og der opstod tumult. Det endte med at nogen trak en kniv og huggede Carl ned. Hans liv stod ikke til at redde.

Les mer»

Hash-aktivist og migrant Khodr Mehri: Fedt at danske soldater blev dræbt i Irakkrigen

Den kontroversielle forkæmper for euforiserende stoffer Khodr ‘Cutter’ Mehri udtrykker glæder over, at fem unge danske soldater (Bjarke Olsen Kirkmand (21 år), Jesper Nielsen (20 år), Kim Wadim (36 år), Martin Hjort (20 år) og Henrik Nøbbe (20 år)) mistede livet i Irakkrigen.

“Fedt, så kan de lade være med at deltage i en invasionshær,” lyder det kynisk fra den hashrygende familiefar.

Les mer»

Fake news: DR bringer falske tal for iranske terror-sympatisører

Nu strammes fake news-nettet om Danmarks Radios nyhedsafdeling. Hvordan kan antallet af terror-sympatisører falde fra 200 til 50 på kort tid?

Les mer»