Kategori: Nyt

Berlin: 210 gruppevoldtægter på fire måneder

Indtil for ganske få år siden var voldtægtsgreb noget sjældne. Noget uhyrligt, noget der gjorde indtryk. Der rapporteres nu om 210 båndvoldtægt på fire måneder, fra marts til juli. Kun i Berlin.

Les mer»

Ny coronabombe: Tyrkere samles til massebryllup i Storkøbenhavn

Coronaregler og påbud påtvinges i stigende grad den danske befolkning. Og nu vækker endnu en smittefarlig muslimsk corona-begivenhed forargelse.

5. september 2020 bliver der afholdt et kæmpe tyrkisk massebryllup i nogle islamiske selskabslokaler i Storkøbenhavn.

Les mer»

Metoo i islam? Kvinder frasorteres til sharia-begravelser.

Danske medier er fyldt med historier om kvindechikane begået af lumre journalister på landets statsstøttede redaktioner.

Ingen taler derimod om den åbenlyse chikane og fornedrelse af kvinder i islam. For eksempel bliver kvinder gemt væk og forbudt at deltage i begravelser.

Les mer»

Rapport: Islamiske råd i flere danske byer, nægter kvinder skilsmisse, retsmægling mellem klaner etc

“Trods kvindens ønske om en skilsmisse besøgte manden kvinden i hendes nye hjem og krævede seksuelle ydelser. ‘Hun kunne ifølge imamen ikke sige nej, fordi de fortsat var islamisk viet,’ siger Nader Ashkani…”

Les mer»

Venstreradikale Lars Grønvig Jessen chikanerer Lars Aslan om natten: “…

For sande socialister er socialdemokrater klasseforrædere, og det er i sig selv et paradoks, når nu ‘knokkelhæren’ typisk består af forkælede børn af middelklassen eller personager langt fra arbejdsmarkedet.

Les mer»

AFA-generalen Balder Bergman Johansen hyldes i indslag på TV2 News, for sin kamp mod ’sexisme’

For venstrefløjen er hykleriet en integreret del af ideologien, og det afspejler sig naturligvis også i massemedierne. Lørdag formiddag kunne man eksempelvis se AFA-generalen Balder Bergman Johansen blive hyldet, som en virksomhedsleder der gjorde en særlig indsats mod sexisme.

Les mer»

Om Linné (d. 1778): “… et menneske som har hatt en så sentral rolle i den vitenskapelige rasismen.”

Siden Carl von Linné regnes som en af de helt store mindes han på flere måder, blandt andet med en bænk i Oslos botaniske have. Den slags går naturligvis ikke, tænkte en iransk venstreradikal, for den store videnskabsmand var jo racist. En grotesk historie fra norske Khrono

Les mer»

Iransk migrant holdt fest: 45 gæster blev smittet med coronavirus

Nu kommer der for første gang ansigt på en af de indvandrere, der står bag den eksplosive spredning af coronavirus i Danmark. Den iranske migrant Armita Afshari og hendes mand afholdt 29. august 2020 en fest, der bliver skæbnesvanger. Det hele ender med, at 45 gæster bliver smittet.

Les mer»

Ilir Zimberi hader DF: Hans fætter blev skuddræbt i indvandreropgør

Få dage efter folketingsvalget laver den albanske statsborger Ilir Zimberi et Facebookopslag, hvor han skriver ‘hold lige din kæft’ til Dansk Folkepartis Søren Espersen.

Les mer»

Fie Sommer solbadede nøgen – så kom politiet

Fie Sommer har været på stranden og solbadet nøgen. En eller anden har fundet hendes nøgenhed så forstyrrende, at vedkommende har anmeldt hende til politiet, der reagerede på henvendelsen.

Les mer»