Kategori: Nyt

Motalavej (Korsør): 17-årig sigtet, “… hostede en af betjentene op i hovedet, hvorefter han grinede

“En af dem, som politiets skulle have identiteten på, hostede en af betjentene op i hovedet, hvorefter han grinede og trak et tørklæde op foran sit ansigt for, at man ikke skal kunne genkende ham.”

Les mer»

Jasser Yasser Ibrahim hostede mod betjente og råbte ‘Corona’, flygtede efter grundlovs

Jasser Yasser Ibrahim (alias ‘Jasser FreeGaza’) eftersøges af Østjyllands Politi – 20-årig mand flygtede efter han blev varetægtsfængslet for at råbe “corona” og hoste politifolk i hovedet.

Les mer»

Kraftig eksplosion i det sydlige  Stockholm

Natten til søndag vågnede beboere af et kraftig brag i Bredäng  i det sydlige Stockholm. En eksplosion fandt sted i en boligblok, hvor lokalet på første etage var i gang med at blive bygget om til en restaurant.  Bombegruppen måtte igen bistå.

Les mer»

“Ikke flere illegale ved den græsk-tyrkiske grænse”

Nu har tyrkerne brændt “flygtningenes” telte ned og busset dem bort. Måske har han afpresset penge nok, måske har nogen truet ham. Bundesnachrichtendienst afslører idag, at tyrkiske statsansatte deltog i stormningen af den græske grænse.

Les mer»

Overtrædelse af forsamlingsforbud: Bl.a. vandpibecaféer i det vestlige Århus, København NV og Odense

Senere i dag fremsættes et lovforslag, der gør det muligt at stramme forsamlingsforbuddet, så maks to personer (der ikke er nær familie, samme husstand) kan mødes offentligt.

Les mer»

Venstreradikal håner Anders Holch Povlsen, illustrerer med guillotine: “… er god for over 40 milliarder”

Det er ikke et år siden Anders Holch Povlsen mistede tre børn ved et islamistisk terrorangreb, men for den yderste venstrefløj er den succesfulde forretningsmand stadig en ond kapitalist. Bemærk guillotinen.

Les mer»

Amerikaner død efter at have indtaget akvarium-rengøringsmiddel: ‘Trump-brøler’, skrev Avisen.dk

‘Trump-brøler’ skriver Avisen.dk, og er ikk i nærheden af virkeligheden. En Rizau-historie fik en absurd overskrift hos Avisen.dk – Trump-brøler: Mand dør efter at have taget klorokin.

Les mer»

Horsens: Islamkritiker fik politi-besøg efter Facebook-opslag, Rigsadvokaten har nu opgivet sigtelsen…

Statsmagten har nu efter snart 5 måneder opgivet sagen mod Kasper Floor. Helt ufattelig hvad et harmløst Facebook opslag kan medføre i dagens Danmark.

Les mer»

Tyrkisk politi skyder tåregas mod Grækenland for at hjælpe migranter med at slippe ind i EU

Det regner med tåregas og røgbomber mod grækerne. Tyrkerne vil skabe dårlig sigtbarhed og kaos på den græske side, så migranterne kan slippe ind i Grækenland og EU. Græsk militær svarer igen med at placere biler med stærke blæsere som blæser tåregassen bort så sigtbarheden skal forblive så god som mulig.

Les mer»

Aarhus Universitetshospital: ‘Mellemøstligt udseende’ stjal ’27 flasker håndsprit’, truede vagt med kniv

Politiet eftersøger en 18-30 årig mand, ‘Mellemøstlig af udseende’. Fra Døgnrapporten for Østjyllands Politi – Mænd stjal håndsprit og truede med at stikke med kniv.

Les mer»