Kategori: Nyt

Afsløring af Facebookcensur: Venstrefløjen anmelder i flok

Det er ikke kun i muslimske Facebookgrupper, at man koordinerer masseanmeldelser og censur af modstandere på højrefløjen. Samme strategi bliver brugt på den yderste venstrefløj, der har fundet ud af at kvæle sine modstandere på de sociale medier.

Les mer»

Hamas havde taktisk operationscenter i kælderen på Jala Tower

En amerikansk officer fortæller at Jala Tower i Gaza havde et taktisk operationscenter for Hamas under jorden. Lejerne fik ikke lov til at bevæge sig under en vis etage. Der stod vagter som sørgede for at uvedkommende ikke kom forbi. Ejeren var på det rene med hvad som foregik.

Les mer»

CNN-bidragsyder: Det verden behøver nu er en ny Hitler

CNN havde ikke noget valg. Det var nødt til at sparke den pakistanske freelancejournalist Adeel Raja ud efter at han søndag tweetede at det verden behøver nu er en ny Hitler. Det var ikke en fejl. Raja har sagt det samme flere gange, men ingen har reageret. Han sagde det så tidlig som i 2014, et år efter at han begyndte at jobbe for CNN.

Les mer»

Danske politikere har importeret et ufatteligt had til landet

Det islamiske had kogte over fredag eftermiddag, da 4000 indvandrere samlede sig foran Israels ambassade i Københavnsområdet.

De mange muslimer råbte ‘Allah er stor’ og andre religiøse slagord. Pludselig udviklede situationen sig i en voldelig retning.

Les mer»

Islamisk Stat-terroristen Rawand Dilsher Taher sad lige bag Per Stig Møller og Colin Powell under Powells statsbesøg i København i 2004

I 2014 rejste Rawand Dilsher Taher til Syrien for at tilslutte sig Islamisk Stat sammen med Mohammed Basil El-Cheikh Hassan, der er bedre kendt som “Basil Hassan”. Den 7. december 2015 blev Rawand Dilsher Taher dræbt af et amerikansk Hellfire-missil i Raqqah.”

Les mer»

Batley-læreren trues på livet, må holde sin adresse hemmelig for sin egen familie

En lærer ved Batley Grammar School viste nogle karikaturtegninger for klassen i undervisningen. Dette fik imamer og islamtilhængere til at reagere med et voldsomt raseri. Nu lever læreren på hemmelig adresse.

Les mer»

Asmaa Abdol-Hamids jihadkamp i Danmark: Seksårig jødisk dreng er dræbt

Palæstinensiske Asmaa Abdol-Hamid kører en sand propagandakrig lige nu for sine arabiske kampfæller.

Den 39-årige islamist har som så mange andre muslimske indvandrere bragt religiøse dogmer og Mellemøstens konflikter til det sekulære danske samfund.

Les mer»

Manchester City: Ejet af Koran-tro sheik, hylder Black Lives Matter, ‘Open Arms’-NGO… ‘anti-racisme’

Der tegner sig et klart mønster. Slogaet ‘No room for racism’ der sås flere steder under hele kampen, handler i virkeligheden ikke om racisme, men om at gøde jorden for befolkningsudskiftningen. Der er ikke langt fra Syrien til Saudi-Arabien, et par timer i bil, men sheikh’en vil hellere have dem til Europa. Sharia markedsføres under plusord som ‘anti-racisme’, ‘humanisme’, ‘menneskerettigheder’ og lignende. Tro dem ikke. Afvis dem og deres valg.

Les mer»

Sikandar Siddiques bror Malik Gohar Siddique spreder palæstinensisk fake news

Lige nu bliver der udkæmpet blodige kampe i Mellemøsten, hvor terrorgruppen Hamas sender raketter indover Israels byer og boligområder. Flere civile israelere er døde.

Men der udkæmpes også en kommunikationskrig i Danmark, og afsenderne er nogle af de mange muslimske indvandrere, der har bosat sig i Danmark langt fra deres hjemlande i Stormellemøsten. Her er der broren til den muslimske partileder Sikandar Siddique fra Frie Grønne, der spreder falske oplysninger om ærkefjenden Israel.

Les mer»

Lærer tør ikke vise Muhammed-tegninger: “Dem, der har sendt beskederne, har jo fået deres

Hemmelig adresse og en fast kontaktperson hos PET, fordi hun prioriterede ytringsfriheden højere end muslimers følelser. Et godt eksempel på voldsmandens veto. Fra DR Online – ‘Charlotte’ ville vise Muhammed-tegninger i sin undervisning, men så begyndte truslerne. Nu har hun fast kontaktperson hos PET.

Les mer»