Kategori: Nyt

Dansk Multikulti Grand Prix: Afrikanere, homoseksuel muslim og mand i kjole

Lørdag løb Danmarks Radios Melodi Grand Prix over skærmen, og det blev en aften i mangfoldighedens og multikulturens tegn – både på scenen og blandt heppekoret. Som prikken over i’et havde Danmarks Radio sørget for et publikum, der talte en transvestit i en glinsende pailletkjole og en smilende afrikansk kvinde, der viftede med et dansk flag.

Les mer»

“Et samfund desværre må leve med terror”

Senest er det SVT’s ekspert (SVT svarer til DR), der fortæller, at “et samfund desværre må leve med terror”. Eksperten lyder som et ekko af Londons muslimske borgmester Sadiq Khan, der efter et terrorangreb i London udtalte, at terror er en del af at bo i en storby.

Nu har skruen fået endnu en omgang.

I London bor der knap 10 millioner mennesker. Vetlanda har 13.000 indbyggere.

Les mer»

Sveriges statsminister: Afghansk terrorangreb har ikke noget med indvandringen at gøre

Onsdag blev Sverige rystet af et blodigt terrorangreb, hvor en afghaner stak syv tilfældige mennesker med en kniv. Et angreb, der varede i cirka 18 minutter. Dagen efter afviser Sveriges islamofile statsminister, at terrorangrebet kan kobles til den voldsomme masseindvandring fra muslimske lande.

Les mer»

Haderslev: Kurdiske Refat Mohamad udvist af Danmark for bestandig; dømt for afpresning, frihedsberøvelse, ulovlig tvang, tyveri, hæleri, bedrageri, røveriforsøg og vidnetrusler

Kurdiske Refat Mohamad er blevet udvist for bestandig i forbindelse med en dom, der omfattede afpresning, frihedsberøvelse, ulovlig tvang, tyveri, hæleri, bedrageri, røveriforsøg og vidnetrusler. I stedet for at udvise Refat Mohamad øjeblikkeligt er han blevet placeret på institutionen Kofoedsminde. På institutionens hjemmeside kan man læse, at en anbringelse på en åben afdeling med beskæftigelse begynder ved kroner 5.776,- per døgn.

Les mer»

Onsdag er statsminister Mette Frederiksen gæst hos TV 2 Nyhederne i programmet ‘Lippert’. Udsendelsen styres af nyhedsværten Søren Lippert. Søren Lippert har været kandidat for Socialdemokratiet samt ansat i partiet. Mette Frederiksen svarer altså på spørgsmål fra en tidligere partifælle og tidligere kollega i Socialdemokratiet. Seerne får intet at vide.

Les mer»

Marie Frederiksen, Revolutionære Socialister: “Hvis ikke målet sku’ hellige midlet, hvad fandt sku’ så?”

“jeg ved godt at der er mange, der har den der hestesko-teori, men for mig at se er vi det stik modsatte, af Paludan og hans folk.”

Les mer»

Frankrig forbyder Generation Identitaire

I dag bekendtgjorde Macrons indenrigsminister, at man har opløst Generation Identitaire. Angiveligt for at opildne til had, diskrimination og vold. Dette sker på trods af at ingen er dømt for disse ting. Generation Identitaire har insisteret på at være en ikke-voldelig højreorienteret bevægelse, der igennem opfindsom aktivisme har kritiseret magten i Frankrig.

Les mer»

Terroristen i Vetlanda identificeret

Den formodede gerningsmands navn er Tamim Sultani. Tamim Sultani kom til Sverige i april 2016 som enligtkommende asylbarn. I 2018 var han en af de 9000 afghanere (sidenhen 11.000) som qua en særlov, som Centerpartiet sammen med regeringen pressede igennem, blev tildelt midlertidig opholdstilladelse i Sverige til trods for, at ingen af de 9000 havde legale krav på asyl og ophold.

Les mer»

Lars Løkke hjalp vennerne: Fik billig luksuslejlighed i Nyhavn

Lars Løkke Rasmussen får i 2012 et tilbud om at flytte ind i en kæmpe luksuslejlighed, der ligger i Nyhavn i København. Et af de dyreste og mest eksklusive boligområder i København.
 
Den politiske levemand slipper med en mistænkelig billig husleje på 10.000 kroner. Boligeksperter vurderer, at lejligheden i realiteten burde koste op til 30.000 kroner om måneden.

Les mer»

Vollsmose topper smittestatistikken: “Vi har en tendens til at tænke, at reglerne ikke gælder for os.”

Corona-førende på landsplan er nu Vollsmose, og derfor er Odense Kommune i kontakt med ‘moskéer og imamer om risiko for smitte til fredagsbøn’, skriver Kristeligt Dagblad. Fra TV2 Fyn – Alt for høje smittetal: To skoler i Vollsmose lukker.

Les mer»