Kategori: Nyt

Dommer til den udviste NNV-boss Erhan Onaran: – Held og lykke!

Ekstra Bladet – artikel ved journalist Cecilie Erland – skriver om den udviste bandekriminelle Erhan Onaran, der var en ledende figur i indvandrerbanden NNV:

Les mer»

Trumps arrestation er udsat

Hvis det lykkes Alvin Bragg at få Trump dømt for en opdigtet forbrydelse, vil vejen være banet for en total underminering af det amerikanske retsvæsen og af borgernes tillid til det. Hvis man kan behandle en tidligere præsident på den måde, kan man naturligvis sætte hvem som helst, man ikke kan lide, bag lås og slå.

Les mer»

– Kina har leveret droner til Rusland for 12 millioner dollars

Kina har leveret droner til Rusland for 12 millioner dollars, skriver New York Times. Dermed har Kina allerede brudt den linje, som USA havde håbet, Kina ikke ville krydse: Bliv deltager i proxy-krigen.

Les mer»

Xi positionerer sig selv til diplomatisk rolle

Xi Jinping har med sit besøg i Moskva demonstreret, hvilken side Kina står på. Samtidig besøger Japans premierminister tirsdag Kiev. Det er aldrig sket før, at en japansk premierminister besøger et europæisk land for at demonstrere støtte under en krig. Kina har et diplomatkort i ærmet som mægler.

Les mer»

Samnytt: Rasmus Paludan brænder koranen i Wakefield

Det svenske medie Samnytt skriver, at Rasmus Paludan onsdag brænder koranen i den engelske by Wakefield. Wakefield var for nylig rammen om en sag, hvor en autistiske skoledreng havde “skændet” en koran.

Les mer»

Redfield: Fauci finansierede forskningen i Wuhan der gav os pandemien

Tidligere leder af Center for Disease Control, Robert Redfield, siger, at Anthony Fauci, udenrigsministeriet og USAID finansierede forskningen i Wuhan, der gav verden pandemien. Det var et resultat af videnskabelig hybris, siger Redfield i et interview med Fox News podcast. Redfield siger, at Fauci lyver for at undgå ansvar.

Les mer»

Hunter Biden indrømmer forretninger med Kina, der gav millioner af dollars til familien

Hunter Biden vendte sig 180 grader torsdag og indrømmede gennem en talsmand, at han gjorde forretninger med Kina, der indbragte millioner af dollars. Han delte pengene med sin onkel James og hans bror Beaus enke, Hallie, som han havde en affære med.

Det er første gang, Hunter offentligt har indrømmet, at han har tjent millioner på at handle med Kina.

Les mer»

Bankkrise på begge sider af Atlanten

Bankkollapset, der begyndte i Silicon Valley, har nu spredt sig til Europa, hvor en af ​​giganterne, Credit Suisse, vakler. Credit Suisse er dobbelt så stor som Silicon Valley Bank.

Hvis de finansielle myndigheder ikke håndterer problemerne korrekt, kan markedernes magt rive “fortøjningerne” i stykker, og udviklingen kan komme ud af kontrol.

Les mer»

Voldsmandens veto

“Da 24syv forleden skulle gennemføre et interview med Rasmus Paludan stod det klart, at alt er forandret:

Paludan kunne ikke sikkert dukke op i vores ellers sikrede lokaler på Gammel Mønt, som han har gjort så ofte før – derfor skulle politisk redaktør Alexander Wils Lorenzen transportere sig til en hemmelig lokation i Danmark, hvor han blev hentet af PET og kørt til et ‘safe house’, hvor interviewet foregik.”
(Simon Andersen)

Les mer»

Steve Forbes angrebet af BLM-aktivister under litterær begivenhed

Steve Forbes blev fysisk angrebet af aktivister, da han deltog i en boglancering lørdag. Forbes er 75 år og en kendt publicist. Der er intet radikalt ved ham på nogen måde. Hvis altså det at være tilhænger af ytrings- og pressefrihed ikke anses for radikalt i dag af pøbelen, der har givet sig selv ret til at terrorisere andre.

Les mer»