Kategori: Nyt

– Den sigtede er kendt fra psykiatrien

Den formodede gerningsmand fra Fields er “kendt af psykiatrien”, oplyste dansk politi på et pressemøde mandag morgen. De beskrev masseskyderiet som en gal mands værk. Der er ikke noget, der underbygger, at der var tale om en terrorhandling, sagde politimester Søren Thomassen. Det lyder mærkeligt, så længe handlingen i sig selv opfylder definitionen på terror – spreder stor frygt i befolkningen.

Les mer»

– Han virkede meget vred

Et øjenvidne stod ansigt til ansigt med gerningsmanden ved Fields få minutter før skyderiet begyndte. Der blev også taget et billede af manden. Vidnet, som har et arabisk navn, siger, at manden sagde, at det våben, han bar, ikke var ægte. Det modbeviste han kort efter. Medierne beretter om mandens hudfarve, hvilket er naturligt, men […]

Les mer»

EU’s program til støtte for uddannelse, unge og sport, budget 200 mia. kroner: ‘#TheFutureIsQueer’

Erasmus+ er EU’s program til støtte for uddannelse, unge og sport, og budgettet er i omegnen af 200 mia. kroner. For det beløb kan man blandt andet tæppebombe Twitter med ‘#TheFutureIsQueer’ eller støtte et computerspil hvor den kvindelige hovedrolle sender kærlighedsbreve til anden kvinde. Et spil med et ‘trans inclusive language’.

Les mer»

Samarit var øjenvidne: Politiet henvendte sig til de to, herefter “… begynder Sikandar at blande sig”

Sikandar Siddique blev modsagt af Bornholms Politi efter hans Folkemøde-happening, men fik et par dage senere støtte fra Rasmus Hamer, en 27-årig skolelærer fra Haderslev, der bekræfter Siddiques udlægning uden dog at have set hvad der faktisk skete. Politisk er han i omegnen af SF, og nærer en stærk aversion imod DF.

Les mer»

– Batterisamfundet vil gøre os mere afhængige af Kina, end vi er nu af Rusland

Italiens klima- og energiminister Roberto Cingolani er så usædvanlig en plante i det europæiske politiske landskab. Batterisamfundet vil gøre os meget mere afhængige af Kina på grund af behovet for sjældne jordarters metaller, end vi er nu ved Rusland på grund af behovet for gas, hævder Cingolani.

Les mer»

Oslo Pride-terror: 42-årig iransk kurder anholdt, “.. kom sammen med familien til Norge som flyktning”

Forleden meldte forperson for Copenhagen Pride Lars Henriksen sig ind i Frie Grønne, og proklamerede at han var at finde på stemmesedlen til det kommende folketingsvalg. “Vanviddet og fremmedhadet må simpelthen have en ende.”, skrev han for et par måneder siden på Facebook, og så sent som i sidste beklagede han at LGBT’ere måtte google feriedestinationer for at finde ud af, hvor de kunne være uden at risikere ‘at blive slået ihjel’.

Les mer»

Massakre på homofile i Oslo

Aftenen før den store pride-parade gennem Oslo skyder en mand vildt mod de homoseksuelles caféer og værtshuse. Han dræber to og sårer 19. Politiet vil ikke sige noget om motivet, på trods af at det utvivlsomt ligger i ofrenes identitet. Det var et angreb på homoseksuelle.

Les mer»

To syriske mænd og irakisk kvinde tiltalt for terror: “… havde anskaffet flere funktionsdygtige våben”

“De to tiltalte mænd er brødre fra Syrien, mens kvinden har irakisk baggrund og er gift med den ene af mændene.”, skriver TV2.dk. En historie der er glemt i morgen. Anklagemyndigheden har detaljerne – To mænd og en kvinde tiltalt for at planlægge terror. De tre personer blev anholdt 6. februar 2021 og har været varetægtsfængslet siden.

Les mer»

Libak: Fra abekopper til ‘hMPXV’, “De kan slet ikke høre om aber uden at tænke på sorte mennesker.”

De politisk korrekte har det svært med sproget. WHO vil ændre navnet på abekopper, en virus med ophav i Afrika, der i det nuværende udbrud også har ramt vestlige lande. Den nye politiske korrekte term er det mundrette ‘hMPXV’, der ikke risikerer at facilitere tankeforbrydelser.

Les mer»

Scholz: Vil afskaffe vetoretten i EU

Den tyske premierminister Olaf Scholz vil afskaffe vetoretten i EU. Alle vigtige beslutninger kræver enstemmighed. Det bremser processen på en række områder og bør afskaffes, mener Scholz og kalder det “modernisering”. Der er i øjeblikket tre kandidatlande, der afventer godkendelse.

Les mer»