Kopierede/fra hoften

De seneste måneder har afsløret, at mange danskere støtter et ‘frit Palæstina’. Det udløser ofte en samhørighed og varme ord fra muslimske indvandrere.

De naive danskere tror, at de kan bakke op om muslimernes Palæstina-sag – og samtidig lægge en beskyttende hånd om jøderne. I praksis er det ikke muligt.

Her er et eksempel med den venstreradikale Julie Wetterslev, der angiveligt er placeret til venstre for Enhedslisten rent politisk.

Den yderliggående Julie Wetterslev har arbejdet for udenrigsministeriet og det danske diplomati.

Julie Wetterslev advokerer for et “frit Palæstina”, og hun erklærer, at “jøder har altid været velkomne i Palæstina”.

På Julie Wetterlevs sociale medier myldrer det med muslimske indvandrere i debattrådene. Julie Wetterslev og muslimerne har en samhørighed omkring budskabet “frit Palæstina”.

Julie Wetterslev får blandt andet et ‘hjerte’-like fra den muslimske kvinde, Wedad El Mughrabi.

Wedad Souhail El Mughrabis tilgang til Palæstina-spørgsmålet og jøderne i Mellemøsten er dog langt mere rabiat.

Wedad Souhail El Mughrabi ønsker, at Israel skal forsvinde, og området skal føres tilbage til tiden før jødeudryddelserne i Europa.

“Vi vil have frihed til Palæstina som før 1948, før jøderne fra Europa kom,” skriver Wedad Souhail El Mughrabi.

Wedad Souhail El Mughrabi vil have zionisterne “helt væk”.

“De skal udslettes,” skriver Wedad Souhail El Mughrabi.

I praksis er zionister personer – ofte jøder – der støtter Israel og jødernes ret til en stat.

Weekendavisens jødiske chefredaktør, Martin Krasnik, betegner sig eksempelvis som zionist, og han støtter staten Israels ret til at eksistere.

Wedad Souhail El Mughrabi ønsker zionisterne “udslettet”. Det handler om at fjerne og dræbe de millioner af jøder, der bor i Israel i dag.

Julie Wetterslev er ikke bare naiv. Hun faciliterer og lægger sociale medier til muslimske indvandreres utøjlede jødehad, der får lov at gro i Danmark.

 

Wedad El Mughrabi arbejder angiveligt for teknik og miljø i Aarhus Kommune. Hun er desuden godkendt tolk ved rigspolitiet.

På Linkedin skriver Wedad El Mughrabi:

“Jeg er en ambitiøs kvinde, som elsker nye udfordringer og tøver ikke med at gribe knoglen og kontakte nye mennesker eller kommende, nye kollegaer, som jeg ikke kender i forvejen, det gør at jeg hurtigt bliver sat ind i alle detaljer omkring mit arbejde, og vil komme i gang med mine kerneopgaver i det nye job. Jeg nyder at nørde med mit fag, og det er meget vigtigt for mig hele tiden at blive bedre til mit arbejde. I vil opdage at jeg kaster mig ud i nye udfordringer, med stort initiativ og engagement at jeg passer arbejdstiderne og er fleksibel, også selvom det kræver lidt omrokering i arbejdsopgaverne.”

Se også
Muslimske Inas Abourdeiny arbejder hos Odense Kommune: Håner jødisk Hamas-gidsel

 

ANNONSE