Nyt

Krigen mod terrorgruppen Hamas har afsløret rystende forhold omkring muslimske indvandrere i Danmark, der er ansat i betroede stillinger.

Den arabiske indvandrerkvinde Taghrid A. Dalil, har arbejdet som børnehaveklasseleder i mindst to skoler i Odense Kommune. Det oplyser skoleledelsen på Vestre Skole i Odense.

I kølvandet på de blodige terrordrab i Israel, hvor jødiske børn, kvinder og mænd er blevet dræbt, går den muslimske børnehaveklasseleder, Taghrid A. Dalil, på de sociale medier og afslører et ubærligt had.

“Det vigtigste er, at Israel bliver udslettet,” skriver Taghrid Dalil en uge efter Hamas-terrorangrebet i Israel, der har kostet mindst 1500 mennesker livet – primært jøder.

Det anslås, at der lever mellem ni og 10 millioner mennesker i Israel. Det er dem, som den islamiske børnehaveklasseleder i Odense Kommune vil udslette.

Udsagnet er helt åbenlyst. De mange jøder i Israel skal dræbes.

Tahrid A. Dalil understreger, at de israelske jøder skal begraves (dræbes, red.) af Hamas’ terrorister i Gaza.

Det er værd at bemærke, at den arabiske børnehaveklasseleder benævner Hamas-terroristerne som “kæmpere”. Et positivt ladet ord, der afslører, at Taghrid Dalil støtter terrorgruppen Hamas, der netop har dræbt børn i sine blodige angreb.

I et andet opslag beskriver Taghrid A. Dalil den israelske stat som en såkaldt “nazi stat”.

Det er anslået, at nazisterne slog mellem fem og seks millioner jøder ihjel under Anden Verdenskrig. Israel blev dannet i kølvandet på holocaustdrabet under Anden Verdenskrig.

Taghrid A. Dalil benævner Palæstina som sit eget land flere steder på de sociale medier.

I sommeren 2021 skriver skoleleder Jesper Thygesen fra Vestre Skole, at Taghrid Dalil fremover skal være børnehaveklasseleder på Ubberud Skole.

Begge folkeskoler ligger i Odense Kommune, der er politisk styret af regeringspartiet Socialdemokratiet.

På Vestre Skoles sociale medier bliver det beskrevet, hvordan Taghrid Dalil har været børnehaveklasseleder i ni år.

Den muslimske børnehaveklasseleder, der bærer shariatørklæde i henhold til koranens love, er altså en erfaren folkeskolemedarbejder.

Skoleleder Pernille Madsen fra Ubberud Skole i Odense har endnu ikke udtalt sig om den arabiske børnehaveklassemedarbejder, der støtter en islamistisk terrorgruppe.

Odense Kommune har et alvorligt sikkerhedsproblem, når en af kommunens muslimske folkeskoleansatte støtter drab på jøder.

Spørgsmålet er, hvorvidt jødiske børn trygt kan gå i skole i Odense Kommune?

ANNONSE