Nyt

Da Hillary Clinton kollapsede og nærmest måtte bæres ind i sin bil ved gårsdagens markering af terrorangrebet på WTC, var den efterfølgende melding fra hendes stab, at hun havde fået et ildebefindende som følge af en lungebetændelse.

Der er dog meget, der tyder på, at det er noget langt mere alvorligt, der fik Hillary Clinton til at forlade mindehøjtideligheden ved Ground Zero i utide.

Den seneste tid er både de sociale medier og youtube flydt over med film og billeder, der viser en svækket Clinton, der har åbenlyse motoriske problemer og som ofte mister koncentration: Hun kan ikke komme op af trapper ved egen hjælp, taler sort, går i stå midt i sine taler, får voldsomme hosteanfald og har svært ved at gå uden støtte.

Desuden er der lækket mails fra hendes stab, der indikerer, at Clinton sover meget og ofte skal have oplysninger repeteret for ikke at glemme dem. Hendes valgarrangementer er begrænset til et minimum, og senest har der været indikationer på, at hendes valgarrangementer slet ikke er så velbesøgte. Ikke fordi folk vælger dem fra, men fordi Clinton efter sigende ikke kan tåle presset fra store menneskemængder.

ANNONSE

Alt sammen meget foruroligende, men også oplysninger, der ikke har været verificeret: Clinton og hendes stab har udadtil benægtet, at hun skulle fejle noget, og langthovedparten af centrum-venstre presssen har indtil videre ikke interesseret sig for de vedvarende rygter. Dette er i sig selv interessant, for det stigende antal billeder og film, der viser Clinton med mærkelige tics og motoriske problemer burde få journalister til at spørge, om ikke hun er langt mere præget af eftervirkningerne af den blodprop i hjernen hun fik konstateret i 2012.

Det har i hvert fald formodningen for sig, at pressen ville have været langt mere pågående, hvis det havde været Donald Trump, der havde vist symptomer på at være alvorligt syg.

ANNONSE

2 svar til “Lungebetændelse? Næppe”

  1. papers__please siger:

    Hele sagen udstiller perfekt løgnepressens ynkelige forsøg på at dække over den korrupte, kriminelle og syge Hillary Clinton.

    Vi får ingen brugbare og troværdige informationer fra mainstream medierne. Vi får intet indblik i virkeligheden gennem MSM. Vi fyldes kun med stupid, ligegyldig og irelevant underholdning, løgn, venstreorienteret politisk propaganda af dem.

    Nu må det stå klart for enhver at MSM-løgnepressens tid er endegyldigt forbi !

  2. torstein siger:

    Store “ledere” under sovjets kommunisttid, som bl a Bresjnev, Andropov, Kosygin m fl levde alle anonymt tilbaketrukket fra det offentlige med skrøpelig helse og godt beskyttet vakthold inntil de til dukket opp på sin lit- de-parade og ble lagt i sarkofag. En ide for Hillary Clinton?