Nyt

FBI-chef James Comey kan have ændret amerikansk historie med sit brev til Kongressen om at FBI genåbner sagen mod Hillary Clinton.

Der er 11 dage til valget. At FBI genåbner sagen mod hende tolkes af alle, som at der er tale om alvorlige beviser imod hende. Men selvfølgelig vil FBI ikke give noget endeligt svar før valget. Det vil drive spekulationerne til nye højder og rejse ny tvivl om Clintons troværdighed.

Trump har måttet tåle skandale på skandale. Hillary sidder på tonsvis af skandaler, men de er ikke blevet forbundet med hende.

Ægteparret Huma Abedin og Anthony Weiner kan fælde hende. Hans sexting til ukendte piger med billeder af hans underliv kan rive Huma og Hillary med sig. Huma har også brugt den private e-postserver. FBI skal have fire elektroniske enheder i deres besiddelse, tre tilhørende Weiner og en fra Huma.

FBI havde hverken informeret Det hvide hus, Justits- eller  Indenrigsministeriet. Hillary og hendes stab kendte ikke en gang til nyheden: de befandt sig i luften i to timer uden wifi.

ANNONSE

Da de landede i Cedar Rapids, Iowa, fik de et chok.

Clintons toprådgivere, John Podesta og Brian Fallon, er rasende. Men der er ikke meget, de kan gøre. Historien er ude, og den har sit eget liv.

Man kunde formelig se ansigterne på CNNs nyhedsankre kollapse da nyheden kom. Gloria Borger vidste ikke hvilket ben hun skulle stå på. Wolf Blitzer var kold nok til at sige, at det måtte være noget meget alvorligt, når FBI kunne gribe ind i valget på denne måde.

Stemningen på Fox News var en helt anden. De havde nærmest accepteret at Hillary ville vinde. Nu er udfaldet igen åbent. Alt kan ske.

 

ANNONSE

Ét svar til “Fortuna smiler til Trump”

  1. Jon Juhl siger:

    Heldigvis har det hele tiden været meningen at Hillary skulle tabe, modsat af hvad man ville have os til at tro via MSM. Ved at foretage denne drejning, skal tilliden til demokratiet tilbagevindes for systemet og det kan kun ske ved at hun taber.