Nyt

Flere Demokrater mener Clintons er kompromitteret og aldrig burde være til stede på et konvent mere. Men Clintons har klaret at holde sig indenfor i varmen hos ledelsen og holdt trit med den progressive bølge. At et parti som skal forestille at være #metoo har en kandidat som er anklaget for seksuelle trakasserier og lader en eks-præsident deltage, som er anklaget for voldtægt, er dårlig reklame. Fox News kunne ikke vise billederne i nat. For at se dem må man gå til Daily Mail.

Samme dag som Bill Clinton skal tale til Demokraternes konvent, publicerer Daily Mail billeder af Clinton som får massage af en af Jeffrey Epsteins piger. Der er ikke noget uanstændigt ved billedet af Chauntae Davis (22) som masserer Clintons nakke ved en mellemlanding i Portugal, men det bekræfter at forbindelsen mellem Clinton og Epstein var tættere end Clinton indrømmer.

Da Epstein blev arresteret i 2019 og hans omgang med unge piger blev afsløret i sit fulde omfang, havnede Clinton i søgelyset. Havde han ikke rejst med Epsteins fly “Lolita Express”? Clintons team svarede at det var sket fire gange over to år. Et af dem var den humanitære tur til en række lande i Afrika i 2002 hvor billedet er fra.

ANNONSE

I 2002 og 2003 deltog præsident Clinton på i alt fire ture på Jeffrey Epsteins fly: en til Europa, en til Asien og to til Afrika, som inkluderede stop i forbindelse med Clinton-fonden.

”Personale, støtter af Clinton-fonden og dele af hans Secret Service deltog på hvert ben eller på hele turen.”

Men såkaldte ”flight manifests” (logbøger) viser at Clinton fløj 26 gange med Epstein. Diskrepansen er så stor at det vækker mistanke om at Clinton har noget at skjule.

Han og Hillary besøgte Epsteins ranch i Texas. Var han også på Love Island? Clinton benægter det hårdnakket. Men at nye billeder kommer frem, er alarmerende for Clinton.

Det er kendt, at FBI fandt tusindvis af billeder og film i Epsteins hus i New York.

Selv om der ikke var noget uanstændigt ved billedet af Chauntae Davies og Clinton, og hun siger han opførte sig som en gentleman, så er det et faktum at hun blev rekrutteret af Ghislaine Maxwell i Los Angeles og fløjet direkte til Florida med privatfly for at møde Epstein. Massage var en indfaldsport til at blive hans sexslave.

Daily Mail trykker et billede af Clinton, som holder armen rundt om skulderen på Davies. Det kan minde om billedet af prins Andrew som holder armen rundt om Virginia Giuffre Roberts.

Prins Andrew fik spørgsmål af BBC om han ikke forstod, hvad der foregik i Epsteins verden. Han svarede afkræftende. Samme spørgsmål rejses når man ser billedet af Clinton. Hvad vidste han? Var det mulig at flyve med Epstein 26 gange uden at forstå sammenhængen?

 

EXCLUSIVE: ‘Would you mind giving it a crack?’ Bill Clinton leans back and smiles while receiving neck massage from Epstein victim, 22, in never-before-seen photos during trip on pedophile’s plane to Africa in 2002 

ANNONSE