Kommentar

Specialefterforsker John Durhams afsløringer kan have knust Hillarys drømme om et comeback for altid. Og ikke kun hendes. National sikkerhedsrådgiver Jake Sullivan var en af ​​de fremmeste til at sprede løgnen om, at Trump havde en hemmelig forbindelse til Putin via en server i Trump Tower. Computereksperter, der skulle forske i computersikkerhed, blev brugt til først at ødelægge kandidaten Trump, senere præsident Trump.

Søndag kom nyheden om, at specialefterforsker John Durham har afsløret, at Hillary, Demokraterne og advokatfirmaet Perkins Coie stod bag en detaljeret plan, der skulle bevise, at Trump samarbejdede med Putin. “Beviset” var falsk, og nu vender tweets fra dengang tilbage for at hjemsøge ikke kun Hillary, men også hendes nære kollega Jake Sullivan, som i dag er national sikkerhedsrådgiver.

Påstandene var ikke kun usande, de blev konstrueret af de samme mennesker, som spredte dem, og som blev belønnet med topstillinger under Biden. Derfor rammer afsløringerne også demokraterne og den siddende præsident.

ANNONSE

At advokatfirmaet Perkins Coie spillede en nøglerolle i at sprede misinformation er ikke noget nyt. Durham tiltalte advokatpartner Michael Sussmann sidste efterår. Det kunne han gøre, fordi Sussmann var uforsigtig, da han gik til FBI’s chefjurist, James Baker, for at fortælle ham, at der var en server på toppen af ​​Trump Tower, som kommunikerede døgnet rundt med Alpha Bank i Moskva. Hvad Sussmann undlod at sige var, at han gjorde dette på vegne af Hillary og demokraterne og lederen af ​​et technofirma, Rodney Joffe. Det var dem, der betalte hans arbejdsgiver. Det er forbudt at lyve over for FBI, og Durham har dermed strafferetligt grundlag for at retsforfølge Sussmann.

Nyheden, der eksploderede i søndags, var måden disse oplysninger blev indhentet på: Joffes firma havde kontakt til forskere på et universitet, der arbejdede med computersikkerhed. Af den grund havde de adgang til føderale servere. Dermed var Joffe i stand til at dræne datastrømmen og lave en falsk hvidbog om Trumps forhold til Putin. Dette var naturligvis et alvorligt tillidsbrud.

Fox News navngav ikke Rodney Joffe, men kaldte ham Tech Executive-1:

“I forbindelse med disse bestræbelser udnyttede Tech Executive-1 sin adgang til ikke-offentlige og/eller beskyttede internetdata,” hedder det i ansøgningen. “Tech Executive-1 fik også hjælp fra forskere på et amerikansk-baseret universitet, som modtog og analyserede store mængder internetdata i forbindelse med en afventet føderal regerings kontrakt om forskning i cybersikkerhed.”

“Tech Executive-1 gav disse forskere til opgave at gennemgå internetdata for at etablere ‘en konklusion og ‘narrativ’, der knyttede den daværende kandidat Trump til Rusland,” siger Durham. “Derved indikerede Tech Executive-1, at han søgte at behage visse ‘VIP’er’, med henvisning til enkeltpersoner hos Law Firm-1 og Clinton-kampagnen.”

Når datasikkerhedsforskning bruges til at skabe falske anklager mod en kandidat på vegne af en anden, taler vi om en alvorlig lovovertrædelse.

Tweet-signaturen Techno Fog mener at vide, at det var forskere fra Pentagons eget forskningsnetværk DARPA, der blev kompromitteret. To tidligere DARPA-medarbejdere har allerede vidnet for The Grand Jury.

Vi har tidligere diskuteret, previously discussed, hvordan Rodney Joffe (identificeret som Tech Executive-1 i Sussmann-anklagen og i den seneste sag, der diskuterede konflikten) udnyttede beskyttede – og måske klassificerede – data leveret af DARPA til at fremme deres egne politiske angreb, og hvordan det kunne resultere i tiltaler. Det blev senere bekræftet, later confirmed, at to tidligere DARPA-medarbejdere har afgivet vidneudsagn fra The Grand Jury, så det ser ud til, at Durham følger dette spor.

Jeg giver den baggrund på grund af det, vi lige har fundet ud af. Durham røbede også til en vis grad, at kontrahenter og tekniske eksperter (det vil sige Joffe og hans kohorter) – de samme personer, der er involveret i Alfa Bank-løgnen – i det væsentlige spionerede mod præsident Trump.

Nemesis

Når nu sammensværgelsen kommer for en dag – igen – men på et højere niveau, og denne gang med juridiske konsekvenser, dukker Hillarys tweets fra 2016 også op igen. Nu ved vi, at de var de rene løgne. Det var hende, der betalte for løgnene, og som spredte dem som noget, hun havde fået at vide, og som skulle tages alvorligt. Falsk fra ende til anden.

Det samme gælder hendes nære kollega Jake Sullivan, som er central i administrationen. Det var ham, der advarede om, at russerne ville invadere Ukraine inden for de næste 72 timer.

Sullivan brugte sin troværdighed, da han sagde, at “videnskabsmænd” havde opdaget en hemmelig kommunikationskanal mellem Trump og Putin.

Clinton tweetede den 31. oktober 2016: “Computerforskere har tilsyneladende afsløret en skjult server, der forbinder Trump-organisationen med en russisk-baseret bank,” og delte en udtalelse fra hendes kampagnes seniorpolitiske rådgiver Jake Sullivan, som nu fungerer som præsident Bidens nationale sikkerhedsrådgiver i Det Hvide Hus.

 “Dette kan være den mest direkte forbindelse hidtil mellem Donald Trump og Moskva,” sagde Sullivan i erklæringen fra oktober 2016. “Computerforskere har afsløret en skjult server, der forbinder Trump-organisationen med en russisk-baseret bank.”

Sullivan sagde, at den “hemmelige hotline kan være nøglen til at låse op for mysteriet om Trumps bånd til Rusland.”

Når offentligheden nu hører, at kanalen er skabt af forskere betalt af Sullivan og Hillary, er situationen en anden.

Spørgsmålet opstår, om Sullivan og demokraterne igen vil køre et spil rundt om Putin.

“Denne kommunikationslinje kan være med til at forklare Trumps bizarre tilbedelse af Vladimir Putin og godkendelse af så mange pro-Kremlin holdninger gennem denne kampagne,” fortsatte han. “Det rejser endnu mere bekymrende spørgsmål i lyset af Ruslands bagmand for hackingbestræbelser, der tydeligvis har til formål at skade Hillary Clintons kampagne.”

Demokraterne hævdede, at det var Trump, der var svag over for Putin, men det er Biden-administrationen, der har handlet svagt og givet Putin en åbning. Afsløringerne har derfor en direkte samtidspolitisk relevans.

Skab en fortælling

Durham oplyser, at Rodney Joffe og hans firma i juli 2016 arbejdede sammen med advokatfirmaet Perkins Coie for at skabe en hvidbog, et dossier, der skulle bevise Trumps forbindelse til Putin.

“Tech Executive-1 gav disse forskere til opgave at mine internetdata for at etablere ‘en konklusion og ‘narrativ’, der knyttede den daværende kandidat Trump til Rusland,” siger Durham. “Derved indikerede Tech Executive-1, at han søgte at behage visse ‘VIP’er’, med henvisning til enkeltpersoner hos Law Firm-1 og Clinton-kampagnen.”

Når de samme VIP’er senere går ud og siger, at de håber, at den føderale regering efterforsker Trump, er det misbrug af tillid, der er uden sidestykke.

Med i planen er konsulentvirksomheden Fusion GPS, der havde opgaver for russiske milliardærer samtidig med, at de svinede Trump til. Det var et miljø, der gjorde hvad som helst for penge.

Konspirationen går op i en højere enhed

Men Rodney Joffe gav sig ikke på Alhpa Bank-serveren efter valget. Han fortsatte med at arbejde for CIA i januar 2017. Han og Perkins Coie fortsatte med at samarbejde. Den 9. februar 2017 holdt Sussmann et møde med CIA for at rapportere, at russisk-fremstillede aflytningssikre telefoner var blevet brugt i nærheden af ​​Det Hvide Hus, noget Durham siger, var det rene nonsens. Men beskyldningerne holdt bolden – altså mistankerne – i luften.

Techno Fog giver en interessant forklaring: Den går tilbage til oprindelsen – til påstandene om, at det var russerne, der havde hacket Demokraternes server.

Hvad hvis det var en konstrueret operation? Firmaet, der undersøgte serverne, Crowdstrike, har aldrig ladet FBI se dem, og ingen ved, hvem de er. Trods kongreshøringer i bredeste forstand.

Kilden til Joffes desperation? Det er spekulationer på dette tidspunkt, men måske går det til oprindelsen af det påståede Rusland/DNC-hack. For at revidere et tidligere spørgsmål vi har stillet:

Hvad hvis Crowdstrike var en syndebuk, der ubevidst nåede frem til falske konklusioner af et “russisk hack” baseret på svigagtige oplysninger, som Rodney Joffe og Perkins Coie og DNC/Hillary-kampagnen havde givet dem?

Så er ringen sluttet. Så blev alt konstrueret fra start til slut. Slutningen kan have været valget den 3. november. Det mener 39 procent af amerikanerne. Også valget var svindel.

Så må nogen falde. Når vælgerne ser på Bidens første år, understøtter det følelsen af, at alt er svindel.

Hillary Clinton 2016 tweets pushed now-debunked claim of Trump use of ‘covert server’ linked to Russia

Clinton campaign paid to ‘infiltrate’ Trump Tower, White House servers to link Trump to Russia: Durham

Durham: Perkins Coie Allies Connected to Hillary Clinton’s 2016 Campaign Spied on Trump’s Internet Traffic While Trump Was President

 

Oversættelse Karsten Søberg

ANNONSE