Kommentar

Biden er nu så åbenlyst dement, at det ikke kan skjules. Kun danske medier har ikke indset, at fredningsperioden er forbi. Nu er der fuld jagt på Biden også fra medier og politikere, der bar ham frem.

De vidste, hvad de gjorde. De vidste i efteråret 2019, at Biden ikke var egnet til at være præsident. Alligevel roste de ham til skyerne. Det skal de nu stå til ansvar for. Først og fremmest Barack Obama.

Ronny Jackson var livlæge for både George W. Bush, Obama og Trump. Da han i 2019 tweetede, at Biden var mentalt svækket og uegnet, fik han et svar fra Obama: Jackson var respektløs over for ham. Obama vidste godt, hvad han lavede. Biden førte næsten ikke valgkamp. Når han kom i ilden, fik han piller. Tucker siger, at han havde det fra en, der var der og så det.

ANNONSE

Det meste fandt sted i kælderen i huset i Wilmington, Delaware. Da Biden tog på turné, dukkede næsten ingen op, hvilket logisk leder til det næste spørgsmål: Er det sandsynligt, at denne kandidat fik syv millioner flere stemmer end Trump, der fik ni millioner flere end i 2016 og flere stemmer end Obama i 2007?

Det er ikke Biden, der styrer USA. Det er Susan Rice i indenrigspolitikken, Ron Klein, Anita Dunn og flere andre Obama-folk og selvfølgelig Obama selv. Det er disse, der har lanceret den radikale politik, der river USA i stykker.

Biden blev solgt som den moderate, erfarne politiker. Han var det perfekte påskud til at bluffe vælgerne og få dem til at tro, at han ville forene nationen. I stedet angreb han Trumps vælgere fra starten og erklærede dem krig.

Dette er Obamas hånd og ånd.

Demokraterne har indset, at de er nødt til at skille sig af med Biden. Det bliver brutalt, sagde Tucker.

ANNONSE