Kommentar

Tucker Carlson interviewer en afhopper fra migrationspolitiet ICE, Thomas Feeley. Han er hoppet af efter 25 års tjeneste. Han havde ikke samvittighed til at fortsætte. Feeley fortæller at så snart Biden-administrationen tiltrådte, fyldte de stillingerne op med folk fra NGO’er. Vi, der har fulgt BLM og Antifa gennem 2020, ved, at NGO’er i dag kan rumme ekstreme elementer. Hvilken slags folk var det Biden tog ind?

Feeley fortæller at de fik ordre om at løslade kriminelle illegale. Reglen var, at hvis de ikke havde været arresteret indenfor de sidste år, kunne de slippe ind. Han sad med en fyr som havde siddet inde 12 år for mordbrand. Teknisk havde han ikke været arresteret, men det var jo fordi han sad inde. Den overordnede sagde alligevel til Feeley: Løslad ham.

De titusinder som i dag strømmer over en åben grænse, får udleveret en konvolut med et telefonnummer før de sættes på en bus eller et fly. Det er nummeret til sagsbehandleren, som skal vurdere ansøgningen om ophold i USA. Det er alt. Det er sagsgangen.

ANNONSE

Overfør det på norske forhold: Der kommer flere tusind om dagen over en åben grænse, og alt hvad der er af sagsbehandling er et telefonnummer til en sagsbehandler i UDI. Hvis den illegale gider ringe. Hvorfor skulle han gide det?

Biden-administrationen snakker allerede om amnesti til de illegale.

De vil have en ny valglov som gør at du kan stemme uden at identificere dig. New York Times trykker artikler som tager til orde for at alle bør få lov til at stemme, uafhængigt af statsborgerskab, for “alle bidrager jo”.

Der er lignende toner i det norske politiske landskab. Hvis du snakker om forskelle, kulturelt, religiøst, statsborgerligt, er du med til at skabe forskels-Norge. At de samme politikere som angriber forskels-Norge er dem, der bidrager til de største forskellene, nævner medierne ikke.

Som Tucker siger: De skriger tilbage til dig med anklager, hvis du vover at gentage det, de selv siger.

Derfor gentager vi: De som gør forskels-Norge til et fy-ord, er dem, der netop bidrager til at Norge bliver et forskelsland.

I USA er dette kommet længst ud: I kampen mod forskelle opløser de nationen og gør USA til et ingenmandsland. De følger i Sveriges fodspor. Sverige er et ingenmandsland.

Men siden USA er et immigrationsland sidder denne erfaring i hukommelsen og folk forstår hvad det betyder, når der strømmer millioner over grænsen, uden kvalifikationer, kriminelle, sex-traffickere, narkosmuglere, coronasyge.

Et tegn på magt er, at du kan få folk til at benægte noget, de ved er sandt: Hvis du tvinger din egen befolkning til at gå med mundbind indendørs selv om du er vaccineret, og samtidig slipper titusinder over grænsen uden medicinsk kontrol, har du vist at du har magt til at gøre hvad du vil. Du ligner mere Putin end en amerikansk præsident, men det skal Big Tech og woke-medierne nok censurere væk. De roser og beskytter dig.

Biden snakker nu om “we the people”, som diktatorer, der gerne vil være elsket, gør.

Tucker åbner med at fortælle at New York Times for nogle måneder siden i al stilhed fjernede mange artikler. Om hvad? Artikler betalt af Kina. Amerikanske aviser har ladet sig bestikke af Kina til at trykke propaganda for kommunisterne. Det er næsten ikke til at tro. Kina er kommet på indersiden af det amerikanske samfund. Derfor er påstandene om valgsvindel noget som må tages alvorlig.

Mike Lindell skal 10.-12. august holde et seminar i Sioux Falls, hvor han udfordrer tech-eksperter til at bevise at hans data om valget er forkerte. Han mener de beviser at Kina fiksede valget for Biden. Han har betalt dataspecialister millioner for at skaffe datastrømmene og analysere dem.

Nu har han inviteret medier og eksperter til symposiet og udlovet fem millioner dollar til den, som modbeviser hans fund.

Det, som arbejder for Lindell og det patriotiske Amerika, er Biden-administrationens opførsel: Den systematiske nedbrydning af lov og orden, retsstaten, forvandlingen af politi, efterretningstjenester og justitsministeriet til politiske instrumenter.

Den aktive promovering af illegal indvandring, som sker udelukkende med kartellernes medvirken, er det mest skræmmende. Der strømmer våbenføre mænd, fentanyl fra Kina, piger som voldtages og sættes ind i sexhandel over grænsen.

Biden er den største sex-trafficker i USA. Dette er det parti og de medier, som lancerede Billy Bush-videoen om Trump, et par måneder før valget i 2016 og troede de havde skudt ham i sænk: Trump siger der, at han kan lide at nedlægge gifte kvinder.

Det samme parti havde Bill Clinton på holdet, Harvey Weinstein og en række andre som bedriver overgreb i en helt anden skala. Jeffrey Epstein er ikke enestående.

Det er i forlængelsen af denne brutale politik vi må se Joe Bidens politik: Mennesket forvandles til en vare og det går særlig ud over kvinder og børn.

Biden tænker stort. Han er præsident for et stort land. Men det er ikke i betydningen ”great again”.

 

 

ANNONSE

Mest læst

Kina styrer USA

Ofrene er de nye helte