Kommentar

Tucker stillede spørgsmålet i går aftes: Hvad er formålet med at udfordre Kina, nu hvor USA har en krig i Europa at håndtere. Er én krig ikke nok? Det spørgsmål er der ingen anden i hans stilling, der tør stille.

Konservative republikanere som Tom Cotton sagde tværtimod, at de ville være mere end glade for at følge Pelosi til Taiwan.

Tucker siger, at USA slet ikke er forberedt på konflikt med Kina.

Da Biden blev spurgt, hvad han mente om en mulig rejse til Taiwan, svarede han – i forbifarten: – Militæret fraråder det.

Da pressetalskvinde Karine Jean-Pierre blev spurgt om, hvad præsidenten mente, svarede hun, at de ikke kommenterer hypotetiske situationer. Det er et svar, der vidner om hjælpeløshed. Det Hvide Hus er forpligtet til at reagere, når det kommer til et stort politisk spørgsmål som forholdet til Kina.

Men Tucker siger ikke, hvad han gør, fordi han ikke støtter Taiwan. Han er foruroliget over, at Washington vader ind i en konflikt med Kina, samtidig med at Biden har været en dørmåtte for Kina. Tucker kalder ham en tudse:

ANNONSE

Biden har aflyst programmer, der havde til formål at afsløre spioner på amerikansk jord, f.eks. blandt de 350.000 studerende, der hvert år studerer i USA.

Biden har overladt energiforsyningen i USA til Kina gennem det grønne skifte. Batterierne, vindmøllerne og solpanelerne er fremstillet i Kina.

Trump fik Kina til at acceptere told på eksport til USA. Biden ønsker at afskaffe tolden. Det er det samme som at give Kina et forspring i konkurrencen med USA.

Taiwan er verdens største producent af chips. USA og meget af verdens industri vil gå i stå, hvis Kina sætter en jernring omkring Taiwan. De behøver ikke affyre et skud. Vil Biden vove at bryde blokaden?

Biden har signaleret svaghed igen og igen. Når en tidligere Global Times-redaktør anbefaler at skyde Pelosis fly ned, er det ikke tom snak. Officielle talsmænd kommer også med truende udtalelser. Det samme gjorde Xi Jinping, der i samtale med Biden sagde, at den, der leger med ild, risikerer at blive brændt.

Biden skulle have stoppet opkaldet der og da. I stedet følger han med.

Biden-styret handlede så klodset før invasionen af ​​Ukraine den 24. februar, at det må bære en stor del af ansvaret for Putins vovemod.

Nu kan det samme ske med Kina.

Biden-regimet vil ikke forstå karakteren af ​​det kommunistiske regime og undervurderer deres aggressivitet.

Det er måske ikke så mærkeligt fra en administration, der er ved at ødelægge USAs sidste meritokrati, forsvaret. Nu er der også Equity og kritisk race teori her. 60.000 soldater har forladt rækkerne, fordi de nægtede at tage en vaccine, som de har grund til at tvivle på. Lederne har givet efter for identitetspolitik og trancepolitik. USA har en admiral, Levin, som er en mand i en kvinde.

USA vil tabe en krig med Kina, siger Tucker.

Han kan ikke forstå det anderledes, end at Biden-regimet ønsker at ødelægge USA. At regimet, som ellers smigrer Beijing, nu vælger at udfordre dragen er irrationelt.

ANNONSE