Nyt

Det er ikke hverdagskost, at nordmænd deltager i Tucker Carlson Tonight. Men i nat skete det, og forklaringen er, at Norge er blevet en del af kulturkrigen. Norge har opnået føringen på rekordtid og vil nu retsforfølge Christina Ellingsen for at sige, at mænd ikke kan blive kvinder. Hun risikerer tre års fængsel.

Baggrunden er udvidelsen af ​​paragraf 185 – hadparagrafen – til også at gælde for kønsidentitet.

Ellingsen blev afhørt af politiet i fire timer. Alene det er absurd og vidner om, at norsk politi er blevet politiseret. Har det noget at gøre med, at der er mange kvinder i ledelsen? Om noget bør de sørge for, at transideologi ikke kan drive lawfare, juridisk klapjagt på dem, der siger det åbenlyse. Politiet risikerer at påføre sig selv stor skade i offentlighedens øjne.

Norge er det rigeste land i verden, hvordan kan noget så skørt få fodfæste hos dem?

Ellingsen bekræftede historien og sagde, at alle partier på Stortinget er involveret i identitetspolitik i større eller mindre grad. Norske politikere vil gerne være “med”. Men i verden er pendulet svinget. I USA har aktivister pådraget sig forældres vrede. I mange andre lande vil de ikke høre tale om indoktrinering af børn. Det er især det, at de faldt over børn, som har været afgørende for mange.

ANNONSE

Tucker sagde, at han fornemmede, at hun ikke var en “højreorienteret”, og Ellingsen bekræftede: Hun havde stemt på venstrefløjen hele sit liv. Men nu begyndte hun at genoverveje og se nærmere på, hvad de står for.

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria