Kopierede/fra hoften

Da Tucker gik i luften, vidste Fox News-ledelsen ikke, hvad han ville sige. Men er det ikke det, journalistik handler om? Ikke i den retning, medierne har bevæget sig. Ikke engang på Fox News. Tucker var deres mest produktive journalist, han lavede tre forskellige programmer og var USA’s mest populære tv-journalist. Alligevel rev de tæppet væk under ham. Hvorfor?

Fordi han prøvede at være ærlig. Sværere er det ikke, og dermed levede han på lånt tid. For de store medier i USA ”corporate media”, som de kaldes, vil ikke have løse kanoner på dækket.

Det er kun i Danmark, at medierne praler af at være de bedste og frieste i verden. I USA har der været en lang og dyb dissonans i lang tid.

ANNONSE

Imperium eller republik?

De to lod sig ikke forene i Romerriget. Republikken tabte.

USA er i samme situation. Forfatning og republik eller imperium? Dagens regime stræber efter total kontrol på hjemmebanen. Det fører en erobringskrig mod sit eget land, men har en svag udenrigspolitik. Det ignorerer den danske offentlighed.

Biden-regimet importerer millioner af illegale og overfører dem til velfærd bedre end hvad amerikanerne får.

Men USA’s status i udlandet falder i samme takt som overdosisdødsfald, menneskehandel, slaveri, kriminalitet og lovløshed stiger herhjemme.

Tucker fortæller om, da han fløj fra Peshawar til Dubai lige efter, at Taleban var faldet. Flyet styrtede ned midt om natten i den arabiske ørken. Stewarden fra Pakistan Airlines stod forrest i flyet og sagde: Vær rolig, alt er i orden.

Bag ham havde piloterne knust ruden og sprang fra næsen af ​​flyet. Tucker trak i håndtagene, der åbnede slisken, men andre troede på stewarden og blev siddende.

Hanne Tolg fortalte mig, at briterne er stædige og mere stædige end danskerne. Når de bliver beordret til at gøre dette eller hint, er de skeptiske og saboterer så godt de kan. Mens nordmænd gerne overleverer.

Det gælder også for os danskere og i særdeleshed svenskere. Socialdemokratiet har fixet os til at være lydige, og vi glemmer at stille spørgsmål: Vil staten os det bedste? Briterne har en indgroet skepsis.

(At Norgesdemokraterne og de Konservative ikke klarede sig bedre ved kommunalvalget er virkelig et krisetegn. Folk har haft to år til at vågne op. INP (Industri-og Næringspartiet) overraskede, men det var på et spørgsmål, der bærer norsk velstand: olie og gas.)

Der er en revolution i gang i de vestlige lande, fra oven. Den halvdel, der er dens offer, er intetanende. Den har ikke forstået, hvad der foregår. Tucker: Det ene øjeblik bliver du bedt om ikke at ryge indendørs, så udendørs, og det næste bliver du bedt om at få en vaccine.

Har folk ikke set sporene og i hvilken retning de går?

Modstykket til denne slavegørelse af sindet er mediernes entusiastiske omfavnelse af løgnene om Trump og Biden. De har stået på i så mange år, at folk er blevet blinde. De har enten slugt alle løgnene og internaliseret dem – mange har et had til Trump, der er frugten af, hvad medierne har sået i syv år. Eller også reagerer de ikke.

Vi lever i en farlig situation. Biden-regimet har erobret statsinstitutionerne og bevæbnet dem. Det samme kan ske her.

Tucker siger, at han har boet 35 år i Washington, men aldrig har set noget så sort som dem, der styrer USA i dag. De er ud over, hvad der tidligere blev anset for muligt. De er i stand til alt.

Tucker tror ikke, det bliver Trump vs Biden. Biden vil blive “erstattet”. Der er utallige scenarier for, hvad der kan ske.

Men vi kan være sikre på, at der er tricks bag kulisserne. De kan også omfatte attentat mod Trump.

En anden yderst dygtig kommentator, Michael Anton, siger, at eliten aldrig vil tillade, at Trump får et comeback.

https://compactmag.com/article/they-can-t-let-him-back-in

https://americanmind.org/salvo/the-coming-coup/

https://www.defenseone.com/ideas/2020/08/all-enemies-foreign-and-domestic-open-letter-gen-milley/167625/

Hvis regimet følte så stærkt dengang, så forestil dig, hvordan de har det nu. Men du behøver ikke at forestille dig. De fortæller dig det hver dag. Liz Cheney, Trumps personlige Javert, (Javert, er en fiktiv karakter og hovedantagonisten til Victor Hugos roman fra 1862 Les Misérables) har sagt, at den 45. præsident bogstaveligt talt er “https://www.theguardian.com/us-news/2022/jun/30/liz-cheney-donald-trump-domestic-threat-republicans  den største trussel, som Amerika står over for i dag, større end Kina, end vores sammenstyrtende økonomi, end vores civilsamfund, der er i opløsning.

De, der virkelig styrer USA, har gjort det klart, at de ikke kan eller vil, hvis de kan forhindre det, tillade, at Donald Trump bliver præsident igen. Faktisk gjorde de dette klart i 2020 gennem en række offentlige erklæringer. Bare for at citere deres ord i en artikel i The American Mind, blev jeg nådesløst hånet og angrebet. Men de var ret klare. Trump bliver ikke præsident klokken tolv den 20. januar 2021, om vi så skal bruge militæret til at trække ham derfra.

“Hysteriet mod Trump handler i sidste ende ikke om Trump.” Hvis regimet følte så stærkt for det dengang, så forestil dig, hvordan de har det nu. Men du behøver ikke at forestille dig det. Det fortæller de dig hver dag. Liz Cheney, Trumps personlige Javert, har sagt, at den 45. præsident bogstaveligt talt er den største trussel mod Amerika i dag – større end Kina, vores sammenstyrtende økonomi, vores svigtende civilsamfund.

Vi taler om et massepsykologisk fænomen, der påvirker den amerikanske elite. Der er et væsentligt element af irrationalitet i deres tanker og følelser. Derfor er det umuligt at forudsige, hvordan det ender.

Alt kan ske.

https://www.youtube.com/embed/2c1kX4gSUMU?si=6h7eMqgZQJBV8Xvt

 

ANNONSE