Kommentar

Nicholas McQuaid blev 21, januar udnævnt til ny leder af Criminal Division i Justitsministeriet, en stor afdeling. McQuaid kommer fra advokatkontoret Latham & Watkins. Der havde han en partner som hed Christopher Clark. Clark blev i december i fjor advokat for Hunter Biden.

Godtroende mennesker har vanskelig ved at fatte at Joe Biden kan være korrupt. De tænker: Så ville han vel være blevet afsløret? Biden har åbent pralet af at han fik rigsadvokaten i Ukraine sparket ud. Hvordan kunne han det, hvis det var for at beskytte sønnen Hunter? Måske vidste Joe at ingen ville komme til at stille ham til ansvar. Han er beskyttet af medierne, sit parti og nu også Big Tech.

Det var Peter Schweizer som på spørgsmålet om hvem der var den mest korrupte familie i amerikansk politik, uden at nøle svarede: Bidens. Hunters malkning i farens navn i Rusland, Ukraine, Kasakhstan og Kina var ingen øjebliks svaghed, der er tale om en systematisk udnyttelse af sin position til egen vinding over lang tid. At Biden turde fortsætte med dette, og åbent pralede af at han fik rigsadvokaten i Ukraine sparket ud, da han blev for nærgående mod Hunters selskab Burisma, viser noget andet: Biden er sikker på at han ikke bliver fanget, at Washington vil beskytte ham.

ANNONSE

Hvordan kan han være så sikker på det?

Det fik vi bevist tre uger før valget da New York Post afslørede eksistensen af Hunters laptop. Kun Fox News bragte historien og selv der var og er der rivninger internt. Men de fem: Laura, Sean, Tucker, Lou Dobbs og Jessie Waters nølede ikke. Tucker bragte Hunters forretningspartner Tony Bobulinski til den anden TV-duel og lavede en særskilt udsendelse bare med Bobulinski. Bobulinski gjorde et meget troværdigt indtryk.

Historien om laptopen truede Joes chancer. Da var det Twitter og Facebook slog til og fjernede alle referencer og suspenderede konti med links til New York Post-artiklen. NYPosts egen konto blev suspenderet. Amerika havde aldrig set noget lignende. Det var en magtdemonstration af private selskaber, en indblanding i valget, uden sidestykke. Præsidenten var Republikaner, men magtesløs. Trump kunne bare være tilskuer til at Big Tech åbenlyst greb ind mod ham, for det var det de i realiteten gjorde. Ingen skulle være i tvivl om hvem der var boss.

Derfor fik Joe Biden ret: Han kunne sige hvad han ville og gøre hvad han ville. Han ville ikke blive hængt ud. Han kunne indgå deals med kineserne om adskillige millioner dollar. Han kunne dele kontor med kineserne i Swedish House i Washington uden at noget skete. Grunden er enkel: Medierne var på Bidens side.

Medierne har tvært imod været Bidens og Demokraternes vigtigste våben mod Trump. Uden deres utrættelige kampagne ville Biden aldrig have haft nogen beskyttelse.

Da tampen begyndte at brænde tre uger før valget, trak de og Big Tech i bremsen. Normalt skulle en åbenlys censur have udløst et ramaskrig fra medierne. Men det modsatte skete: De legede lydig med.

Medierne har slået på “Russia” i fire år. Det er nu blevet standardsvaret når noget ubehageligt dukker op: Halvtreds tidligere it-folk skrev under på et brev om at det nok var russisk misinformation.

Ingen tror på disse påstande, men medierne har indoktrineret dem så længe at en tredjedel af befolkningen tror på dem.

Dette er vanligvis metoder som vi ikke forbinder med et demokrati. Men USA er ikke længere hvad det var. Det er blevet et korrupt land.

I korrupte lande ved man på forhånd hvem, der kommer der vil vinde et valg.

Ud fra det vi ved om den dybe stats metoder i tiden før valget af Trump og under hele hans periode, virker det ikke usandsynlig at det var sådan: Valget var afgjort på forhånd. Selv om Trump fik ti millioner flere stemmer end i 2016, hjalp det ikke. Demokraterne havde sørget for at have så mægtige faktorer på sin side at de ikke kunne tabe.

Mange af dem kender vi og flere vil komme for en dag.

I mellemtiden kan vi følge med på Bidens manøvrer.

Hvad han har sagt før valget betyder ingenting: Biden sagde han ikke ville styre per dekret, det gør man ikke i et demokrati. Nu har han nået at undertegne 40.

I et korrupt land afslører korruptionen sig selv på mange niveauer:

Tucker Carlson kunne i nat fortælle at Justitsministeriet under justitsminister Merrick Golding har udnævnt Nicholas McQuaid til ny leder af Criminal Division i Justitsministeriet, en stor afdeling. McQuaid kommer fra advokatkontoret Latham & Watkins. Der havde han en partner som hed Christopher Clark. Clark blev i december i fjor advokat for Hunter Biden. To måneder senere bliver hans partner udnævnt til leder af den afdeling, som leder efterforskningen af Hunter. Sådanne udnævnelser foretager man, hvis man ikke bryder sig om hvordan ting tager sig ud eller hvad andre siger.

Disse ”andre” er der ikke så mange tilbage af. Medierne er blevet spindoktorer og klakører. Republikanerne, som efter forfatningen skulle yde modstand, har på rekordtid godkendt Bidens nominationer. De samme folk i Obama-administrationen som opfandt og råbte op om på Russia-collusion i fire år, og slap fra det, er nu tilbage i embedet. Det er en frækhed uden sidestykke. En arrogant magtdemonstration. Ingen var stærk nok til at stille dem til ansvar. Bureaukratiet, efterretningstjenesterne, Justitsministeriet, FBI og State Department har beskyttet Obama-administrationen og deres ugerninger. I virkeligheden har der pågået en stille magtkamp mellem nogle få ærlige repræsentanter/senatorer/tjenestemænd/journalister – og dette mangehovedede monster.

Deres indsats har ikke været forgæves. Takket være Devin Nunes (R-CA), Chuck Grassley, Ron Johnson, Jim Jordan, John Ratcliffe, Richard Grenell og de fem I Fox og freelancere som Lee Smith og John Solomon, ved vi hvad der skete.

Men det har ikke fået nogen konsekvenser for nogen af dem, som misbrugte deres magt.

Bidens har som Washington-insider vidst at han kunne tillade sig hvad som helst uden at det ville få konsekvenser.

Lad os dertil lægge en historie som sætter prikken over i’et.

Tucker rapporterede at en journalist I Florida ved navn Douglass Mackey havde fået besøg af FBI-agenter kl 07 om morgenen og var blevet ført bort. Han er tiltalt for at have påvirket vælgere utilladeligt før valget i 2016 gennem sin virksomhed på de sociale medier.

Vi går ind på Justitsministeriets hjemmeside og der opdager vi at den øverste ansvarlige for sagen mod Douglass Mackey er ingen ringere end Nicholas McQuaid:

A Florida man was arrested this morning on charges of conspiring with others in advance of the 2016 U.S. Presidential Election to use various social media platforms to disseminate misinformation designed to deprive individuals of their constitutional right to vote.

Douglass Mackey, aka Ricky Vaughn, 31, of West Palm Beach, was charged by criminal complaint in the Eastern District of New York. He was taken into custody this morning in West Palm Beach and made his initial appearance before U.S. Magistrate Judge Bruce E. Reinhart of the Southern District of Florida.

“According to the allegations in the complaint, the defendant exploited a social media platform to infringe one the of most basic and sacred rights guaranteed by the Constitution: the right to vote,” said Nicholas L. McQuaid, Acting Assistant Attorney General of the Justice Department’s Criminal Division. “This complaint underscores the department’s commitment to investigating and prosecuting those who would undermine citizens’ voting rights.”

“There is no place in public discourse for lies and misinformation to defraud citizens of their right to vote,” said Seth D. DuCharme, Acting U.S. Attorney for the Eastern District of New York. “With Mackey’s arrest, we serve notice that those who would subvert the democratic process in this manner cannot rely on the cloak of Internet anonymity to evade responsibility for their crimes. They will be investigated, caught and prosecuted to the full extent of the law.”

“Protecting every American citizen’s right to cast a legitimate vote is a key to the success of our republic,” said William F. Sweeney Jr., Assistant Director in Charge of the FBI’s New York Field Office. “What Mackey allegedly did to interfere with this process – by soliciting voters to cast their ballots via text – amounted to nothing short of vote theft. It is illegal behavior and contributes to the erosion of the public’s trust in our electoral processes. He may have been a powerful social media influencer at the time, but a quick Internet search of his name today will reveal an entirely different story.”

The complaint alleges that in 2016, Mackey established an audience on Twitter with approximately 58,000 followers. A February 2016 analysis by the MIT Media Lab ranked Mackey as the 107th most important influencer of the then-upcoming Election, ranking his account above outlets and individuals such as NBC News (#114), Stephen Colbert (#119) and Newt Gingrich (#141).

As alleged in the complaint, between September 2016 and November 2016, in the lead up to the Nov. 8, 2016, U.S. Presidential Election, Mackey conspired with others to use social media platforms, including Twitter, to disseminate fraudulent messages designed to encourage supporters of one of the presidential candidates (the “Candidate”) to “vote” via text message or social media, a legally invalid method of voting.

For example, on Nov. 1, 2016, Mackey allegedly tweeted an image that featured an African American woman standing in front of an “African Americans for [the Candidate]” sign.  The image included the following text: “Avoid the Line. Vote from Home. Text ‘[Candidate’s first name]’ to 59925[.] Vote for [the Candidate] and be a part of history.”  The fine print at the bottom of the image stated: “Must be 18 or older to vote. One vote per person. Must be a legal citizen of the United States. Voting by text not available in Guam, Puerto Rico, Alaska or Hawaii. Paid for by [Candidate] for President 2016.”

The tweet included the typed hashtags “#Go [Candidate]” and another slogan frequently used by the Candidate. On or about and before Election Day 2016, at least 4,900 unique telephone numbers texted “[Candidate’s first name]” or some derivative to the 59925 text number, which was used in multiple deceptive campaign images tweeted by the defendant and his co-conspirators.

Tiltalen kommer fra en administration som blev valgt ved udstrakt brug af brevstemmer, uden kontrol. Her går man efter en person som foretog sig noget på Twitter før forrige valg. Det som Hillary tabte. Der er ingen tvivl om at det var hendes vælgere Mackey forsøgte at vildlede. Hun kan have tabt nogle stemmer. Måske. Folk ved at man normalt ikke kan stemme per mail.

Mackey er journalist. Det var det Tucker valgte at fokusere på. Men sagen får en ekstra dimension når man ved at det er tidligere partner til Hunter Bidens advokat som leder efterforskningen.

Sådan bliver USA et sted vi ikke kender længere.

 

Køb Lars Hedegaards nye bog her!

ANNONSE