Kommentar

Da covid-pandemien nåede Amerikas kyster, var de amerikanske medier ikke interesserede i at finde ud af, hvor den kom fra, og hvordan den var undsluppet. De var derimod ivrige efter at beskylde præsident Trump for at være racist og konspirationsmager. Det eneste, de var optaget af, var at angribe Trump. Vidste de, at de løj?

De første 23 minutter af Tucker Night er de hidtil mest komprimerede om covid 19. Det er en bombe: Da covid-pandemien nåede USA’s kyster, var de amerikanske medier ikke interesserede i at finde ud af, hvor den kom fra, og hvordan den var undsluppet. De var kun ivrige efter at beskylde præsident Trump for at være racist og konspirationsmager.

De af os, der har fulgt Tucker i alle disse år, ved, at han taler sandt: Det eneste, de var optaget af, var at angribe Trump.

Vidste de, at de løj?

Det er svært at sige. Når hundredvis af journalister siger det samme dag ud og dag ind, tager en slags flokinstinkt over. De havde praktiseret flokinstinktet, lige siden Trump tog rulletrappen ned i Trump Tower i juni 2015 for at erklære sit kandidatur. Alarmen gik. Ikke kun på redaktionerne, men også i efterretningstjenesten, Wall Street, Hollywood, Big Tech, Big Pharma.

ANNONSE

De mobiliserede et forsvar, der var klodset: Russiagate. Det er blevet plukket fra hinanden af ​​intelligente mennesker som Devin Nunes og Kash Patel, men det forgiftede det politiske liv og gjorde uoprettelig skade på retsvæsenet.

Men trods kampagnen lykkedes det ikke at overbevise vælgerne. Den amerikanske elite så for første gang noget, de aldrig havde set før: den almindelige amerikaner, og de så på hans reaktion, at han hadede dem. De havde fundet på mange øgenavne til disse mennesker: clingers, chumps, og Hillary lavede det bedste “deplorables”. De nedladende udtryk var et forsøg på at marginalisere folk, de foragtede, og som de var overbevist om var marginale.

De var chokerede, da de viste sig at være nok til at vinde valget for Trump.

De næste fire år var intet andet end hysteri.

Når en virus kom fra Kina, tog de selvfølgelig Kinas parti.

Virkeligheden var uinteressant. Det interessante var deres “spin”: At stemple Trump som racist, fordi han sagde, at virussen kom fra Kina.

Løgnen

I tre år havde den amerikanske elite fastholdt, at Trump var Putins stråmand i Det Hvide Hus. Der var en dybere grund til det end bare mavefornemmelse og instinkter. Trump truede deres interesser. Han lovede at forlige sig med Kina.

Kina er et kommunistisk samfund. Da Xi Jinping tog over, sluttede liberaliseringen. Der var nye toner fra Beijing, men i intervallet mellem Kina blev medlem af Verdenshandelsorganisationen i 2000 og indtil Xi tog over, havde amerikanske virksomheder flyttet deres produktionsapparater til Kina. Amerikanske kapitalister så intet problematisk i det. At amerikansk unge i Rust Belt døde af overdoser i hundredtusindvis var ikke deres problem. Tværtimod. De tjente penge, også på det. Amerikanske virksomheder var holdt op med at bekymre sig om det land, de formelt tilhørte. Verdensscenen var deres arena. Da politikerne fulgte trop, var der ingen tilbage til at varetage amerikanernes interesser.

Og her kom så Trump.

Eliten så pludselig afgrunden åbne sig. De havde tjent flere penge på USA’s tilbagegang, end de havde på Amerikas fremgang.

Anti-amerikanisme

Det, Tucker er god til at kommunikere, er deres grænseløse ligegyldighed over for amerikanere som mennesker og deres forræderi mod deres eget land. De leder nogle af verdens største virksomheder som Apple, Amazon, Google, Microsoft, Walmart, Nike, og de er ligeglade med Amerika. De ser ned på amerikanerne.

Det er derfor, de kunne lade 1 million amerikanere dø af covid.

Hvis de havde stillet de rigtige spørgsmål, ville pandemien ikke have været så dødelig. Tucker citerer en rapport, der allerede i november 2019 advarer om, at noget mærkeligt foregår i Wuhan, hvor Kinas eneste P-4-laboratorium ligger.

I første omgang forsøgte Beijing at mørklægge al information, læger, der var whistleblowere, forsvandt. De fjernede derefter al videnskabelig information om virussen fra åbne kilder. Det var det samme som at forhindre forskning i at finde en vaccine.

Hvad gjorde den amerikanske folkesundhedsstyrelse, hvor Anthony Fauci kontrollerede forskningsmidlerne: De lancerede en desinformationskampagne, og her sker der noget interessant.  Den Amerikanske elite kopierer Kina: De, der var whistleblowere, blev hængt ud som racister og konspirationsmagere. Sådan brændemærker kommunister deres modstandere.

Mere katolsk end paven

I Norge og Danmark deltog medierne i kampagnen for at sprede myten om, at virussen opstod naturligt på et dyremarked. Indtil for nylig har de disse medier og myndigheder bekæmpet laboratorieversionen. Løgnene bider hinanden i halen. Hvis der skulle indgås et forlig, ville det ødelægge tilliden til systemet, hvad end der er tilbage af det.

Det er derfor nødvendigt at få alle lande med under WHO, så landene afgiver deres suverænitet i sundhedsspørgsmål til FN-organisationen. Det er sundhedsminister Ingvild Kjerkol, norsk politiker fra Arbejderpartiet, helt med på. Hun var sidste år i Genève for at overdrage kontrollen med den norske pandemibekæmpelse. De nåede ikke helt i mål, men er tilbage på sporet nu. Norske medier var totalt uinteresserede.

Du må undre dig: Hvor får de denne uhøflighed og arrogance fra? Først tilmelder de os Acer og bygger udenlandske kabler. Når folk brokker sig, nedsætter de et udvalg.

I område efter område reagerer myndighederne på folks bekymringer med desinformationskampagner. De samme myndigheder, der siger, at vi skal bekæmpe desinformation.

Vi lever i et tåget landskab, hvor folk ikke længere ved, hvad der er sandt. Twilight Zone.

De kriminelle

Tucker hjælper med til at få tågen til at lette. Så ser vi:

Forbryderen vender tilbage til åstedet og fjerner alle spor. Det er, hvad WHO, Bill og Melinda Gates Foundation, Soros’ Open Society Foundation, Blackrock, Pfizer har gjort.

Men nu er de blevet taget på fersk gerning.

Det bliver svært at vaske sporene væk.

En million amerikanere døde. Syv millioner på verdensplan. Vestlige økonomier blev ramt, først af covid, og nu af den grønne omstilling.

Har vi fantasi til at forestille os så meget ondskab? Fra vores egen elite?

ANNONSE