Nyt

Det er ikke kun i muslimske Facebookgrupper, at man koordinerer masseanmeldelser og censur af modstandere på højrefløjen. Samme strategi bliver brugt på den yderste venstrefløj, der har fundet ud af at kvæle sine modstandere på de sociale medier.

Her er det den 64-årige Tommy Bent Henningsen, der demonstrer, hvordan han i fællesskab med andre venstreekstremister vil lukke munden på højrefløjens stemmer. I dette tilfælde prøver Tommy Henningsen at få slettet et Facebookopslag fra Dansk Folkepartis tidligere folketingsmedlem, Martin Henriksen. Netop islamkritikeren Martin Henriksen har tidligere prøvet at få slettet opslag på Facebook.

Tommy Bent Henningsen omfavner muslimske indvandrere, som han ønsker glædelig ramadan. Samtidig kæmper den 64-årige falstring mod sine danske landsmænd. Tommy Bent Henningsens glæde ved muslimer og mellemøstlig kultur stammer angiveligt fra hans multikulturelle ægteskab. Den censurelskende Facebookdebatør blev gift med den thailandske kvinde, Sunee Henningsen, i sommeren 1997.

ANNONSE

Det dansk-thailandske ægtepar driver et rengøringsfirma fra deres villa i Stubbekøbing på Falster. Men Tommy Bent Henningsens mangfoldighed rækker ikke langt inden for ægteskabets rammer. Det er Tommy Bent Henningsen, der er 100 procent eneejer af både den 10-værelses store villa samt rengøringsvirksomheden. Der blev ikke delt i porten med den thailandske kone – sådan er socialismen.

Tommy Bent Henningsen agerer ofte som en såkaldt ‘internettrold’ på de sociale medier. Her skriver den 64-årig mand spydigheder til sine politiske modstandere med det håb at få tonen og debatten til at flamme op i negative toner.

Den 64-årige Tommy Bent Henningsen er en del af et venstreradikalt internetfællesskab. Det tæller blandt andet en 65-årig såkaldt ‘antifascist’, der er bosat i Vester Thorup-Klim-området, der ligger i Jammerbugt Kommune. Desuden er der tråde til et voldeligt medlem af Enhedslistens afdeling i Viborg – Casper Kennild – der er omkring 40 år.

Flere og flere danskere oplever at blive ekskluderet fra de sociale medier. Grunden er desværre soleklar:

Venstreradikale onlineaktivister – som rengøringsmanden Tommy Henningsen – har fundet ud af undertrykke ytringsfriheden og sine politiske modstandere.

Hvornår gør politikerne noget ved den venstreorienterede Facebookcensur?

*

Mere om trusselmageren Casper Kennild fra Enhedslisten på Frihedens Stemme

ANNONSE