Kopierede/fra hoften

Den politiske udskamning mod anderledes tænkende er særlig udbredt på den yderste venstrefløj. Her er det folketingskandidaten Karina Hjorth fra Enhedslisten, der udskammer et nært familiemedlem på de sociale medier.

“Du er simpelthen begyndt at dele ting fra Stram Kurs? Fy for pyffen,” raser Karina Hjorth på Facebook.

Familiemedlemmet har begået den brøde at dele en artikel, der sætter fokus på den ekstravagante løn hos generalsekretæren hos Red Barnet. Den forgyldte topchef hos Red Barnet hedder Johanne Schmidt-Nielsen. Hun er mangeårig partileder hos Enhedslisten. Det er grunden til, at Enhedslistens Karina Hjorth sætter sig til tasterne og udskammer et mandligt familiemedlem.

Karina Hjorth er samtidig en af de samlende kræfter hos Venligboerne i Randers. Derfor kæmper hun mod partier og borgere, der ikke omfavner masseindvandring og islamiseringen af Danmark. Der bliver gjort kort politisk proces. Hvis man ikke retter ind efter Enhedslistens verdenssyn, så venter en hård retorik på de sociale medier, hvor folkedomstolens rettergang kan være nådesløs.

ANNONSE

I dagens Danmark kan det have jobmæssige konsekvenser samt medføre en stærkt forringet social status, hvis man bliver kædet sammen med nationalsindede og indvandrerkritiske partier på højrefløjen. Især hvis det pågældende parti er Stram Kurs. For eksempel er et medlem af Stram Kurs blevet bortvist fra sin arbejdsplads udelukkende med baggrund i sit medlemskab af Stram Kurs. Mens Stram Kurs’ formand Rasmus Paludan er blevet nægtet at deltage i Langelandsfestival grundet sin politiske overbevisning.

Det sker, selvom størsteparten af den danske befolkning har et grundlæggende kritisk syn på den forfejlede integrationsproces af indvandrere fra islamiske lande. Derfor vælger Enhedslistens kandidat, Karina Hjorth, dette hårde træk, når hun udskammer et familiemedlem. De venstreorienterede og Venligboerne har så stor selvtillid og samarbejdsvilje, at de kan undertrykke majoriteten af befolkningen.

44-årige Karina Hjorth har både været kandidat ved kommunal- og folketingsvalget for Enhedslisten. Ved seneste folketingsvalg i 2019 fik Karina Hjorth 517 personlige stemmer i Østjyllands Storkreds. Det er ikke kun politiske modstandere fra højrefløjen, der mærker den retoriske krabask fra Enhedslisten-politikeren. I sommeren 2020 får størsteparten af Randers byråd en latrinær svada fra Karina Hjorth:

“Tak for lort,” lyder det fra socialisten Karina Hjorth.

Miseren opstår, fordi byrådet ikke vil igangsætte en udarbejdelse af en overordnet plan for handicapområdet, der følger Karina Hjorths målsætninger. Karina Hjorth er selv multihandicappet og sidder i kørestol. Den kvindelige politiker har en medfødt genfejl, der blandt andet giver en nedsat knoglemasse. Enhedslistens Karina Hjorth kæmper altså en indædt kamp for netop det politikområde, der hidrører hende selv. En egoistisk kamp, der ofte ses hos socialister på venstrefløjen, der groft sagt arbejder for at ‘mele deres egen kage’.

Endnu et familiemedlem har mærket venstrefløjens kyniske udskamning. Karina Hjort og Enhedslisten tåler ikke afvigende holdninger. Så skal der afregnes omgående med ydmygelser på de sociale medier.

I grunden et usympatisk træk hos de politikere, der ellers ser sig selv som ekstra gode mennesker.

*

ANNONSE