Nyt

Danmarks største fagforening 3F retter nu et nedrigt angreb på det tidligere folketingsmedlem Martin Henriksen fra Dansk Folkeparti.

Den magtfulde lokalformand Jesper Olsen fra 3F Frederiksværk-Frederikssund er gået på Facebook, hvor han deler et billede, der sammenligner DF-profilen Martin Henriksen med en gris.

3F-formanden Jesper Olsen antyder med sit Facebookopslag, at DF’eren Martin Henriksen skulle være blevet bidt af en gris og derfor ligner en gris. Venstrefløjshumor af værste skuffe.

Et nedrigt forsøg på at udskamme en politisk modstander – og det kommer fra cheflaget i 3F.

Fagforeningsbossen Jesper Olsen har været aktiv i fagbevægelsen siden begyndelsen af 1990’erne, og han er daglig leder af den nordsjællandske 3F-afdeling. Den 49-årige fagforeningsleder har en baggrund i det danske militær samt som postmedarbejder.

Den indvandrerglade Jesper Olsen kom i mediernes søgelys, da han blev udsat for et voldeligt overfald af ‘en gruppe unge mennesker’ i sin hjemby Frederikssund i foråret 2020.

Det har tidligere været fremme i medierne, at 3F’s fagforeningsrepræsentanter i Københavns Lufthavn også benytter beskidte tricks, når de truer og chikanerer deres kollegaer.

Formanden fra den 3F-afdeling, der organiserer hundredevis af lufthavnsmedarbejdere, bakker op om sin nordsjællandske kollega Jesper Olsen. 3F-formanden Henrik Bay-Clausen, der er afdelingsleder i 3F Kastrup, sender en såkaldt ‘grine-smiley’, da han ser Martin Henriksen udstillet som en gris.

Der er øjensynligt bred opbakning i 3F, når en dansk politiker bliver udskammet som en gris.

3F er kendt for sit venstreorienterede og indvandringsbegejstrede verdenssyn.

Specielt i muslimske kredse anses grisen som uren, og gris og svin bruges ofte som skældsord. Derfor er det nærliggende at tro, at 3F-cheferne spiller med på det mellemøstlige had, der er rettet mod vantro danskere.

ANNONSE

3F har cirka 270.000 medlemmer fordelt udover hele Danmark. Det er højst sandsynligt, at en del af disse har været eller er vælgere hos Dansk Folkeparti. Disse fagforeningsmedlemmer kan se til, mens 3F’s cheflag udskammer en tidligere DF-folketingspolitiker på grund af dennes udseende.

3F er en politisk aktivistgruppe, der opfører sig meget udansk.

***

Læs mere om 3F-formanden Jesper Olsen, der udøver social kontrol på internettet

Se også
Journalist og politiker David Trads bag hetz: Vil ødelægge lille chokoladebutik

ANNONSE