Nyt

Der har bredt sig en ny trend på de sociale medier blandt de politikere, der understøtter den muslimske masseindvandring til Danmark. Først går politikeren ud og ønsker ‘glædelig ramadan’ til de muslimske vælgere.

Efter nogle dage smider de samme politikere offerkortet. De islamofile politikere har fået kritiske tilbagemeldinger grundet deres leflen for de indvandrere, der topper kriminalitets- og kontanthjælpsstatistikkerne til stor gene for danskerne.

På den måde kan der høstes dobbelt så mange Facebooklikes og uvurderlig opmærksomhed på de sociale medier. Først er der uanede mængder af ‘likes’ og positive tilbagemeldinger på grund af den islamiske hilsen. Dernæst er der igen ‘likes’ og omsorg, når politikeren klynker over den hårde tone på de sociale medier.

ANNONSE

Her er det Enhedslistens tidligere partileder, Pernille Skipper, og den radikale kørestolspolitiker Kristian Hegaard, der benytter det smarte spintrick.

De islamglade folketingspolitikere er mestre i at udnytte polariseringen i den danske befolkning, når de opretholder de massive integrationsproblemer i muslimske parallelsamfund. Pernille Skipper og Kristian Heegaard udnytter den islamiske befolkningsudskiftning til at få endnu mere politisk magt.

ANNONSE