Kopierede/fra hoften

Filmmanden Finn Nørgaard døde for seks år siden, da han blev skudt og dræbt af Islamisk Stat-terroristen Omar El-Hussein.

En mindeforening, der er etableret i terrorofferets navn, benytter igen årsdagen for angrebet på Lars Vilks Komiteen til at ydmyge Finn Nørgaard og hans eftermæle. I år går ‘Finn Nørgaard-prisen’ til den somaliske kvindeforening Sahan, der drives i ghettoen Vollsmose.

De uintegrerede somaliere kom i mediernes søgelys i 2018, da TV 2 Nyhederne afslørede, at mange af kvinderne ikke havde et job. Nogle somaliere fik kontanthjælp. Andre var førtidspensionister.

Det kom også frem, at kvinderne i den somaliske forening havde meget ringe eller ingen danske sprogkundskaber. Da en journalist – via en somalisk tolk – spørger om 11 muslimske kvinder kan tale dansk, er der ingen, der rækker hånden op.

En somalisk kvinde, der er på kontanthjælp, fortæller, at hun har boet i Vollsmoses islamiske parallelsamfund i 19 år og stort set ikke kan tale dansk.

Det er denne muslimske forening, der modtager Finn Nørgaard-prisen i 2021. Det er en kendt sag, at filmskaberen Finn Nørgaard ikke så med positive øjne på den fejlslagne integration i Danmark, der har muslimske indvandrere i hovedrollerne.

ANNONSE

På Finn Nørgaards Facebookprofil, der i dag er konverteret til en mindeside, fremgår det, at Finn Nørgaard i høj grad var optaget af truslen mod ytringsfriheden fra muslimske terrorister.

Et af Finn Nørgaards sidste opslag – der er postet få uger inden, han blev dræbt – er et link til en kronik med titlen ‘Anklagesyg venstrefløj misforstår Charlie Hebdo’, hvor satireforskeren Dennis Meyhoff Brink, som var til stede ved terrorangrebet på Krudttønden, argumenterer for, at ‘det er tragikomisk, når venstrefløjsdebattører anklager det franske satiremagasin for at være racistisk og homofobisk’.

Et par dage forinden delte Finn Nørgaard et indlæg med titlen ‘Det blinde øje vendes stadig mod islamisering’. Finn Nørgaard delte også et indlæg af islamkritikeren Henrik Dahl, der beskriver, hvordan shariatørklæder vinder over de jødiske kalotter i København. Desuden delte Nørgaard artikler fra Ralf Pittelkow og Karen Jespersens stærkt islamkritiske Den Korte Avis.

Måske vigtigst af alt. Finn Nørgaard blev terrordræbt, fordi han deltog i et arrangement, der støttede op om den svenske Muhammedtegner Lars Vilks’ ret til at håne islam – uden at skulle leve med livvagter og en islamisk dødstrussel hængende over hovedet.

Alt peger på, at filminstruktøren Finn Nørgaard var træt af den slappe danske integrationsmodel, hvor muslimske indvandrere koster milliarder af skattekroner hvert år og er skyld i, at ytringsfriheden hænger i laser. Alligevel overrækker Finn Nørgaard-foreningen en mindepris i filmmandens navn til en forening af eklatant dårligt integrerede somaliske kvinder.

Det nævnes ved prisoverrækkelsen, at Sahan-foreningen har samarbejdet med Vollsmose Nærpoliti og Fyns Politi. Det er her, at de kontroversielle muslimer Asmaa Abdol-Hamid og Elvir Abaz har været ansat i årrække.

Asmaa Abdol-Hamid har bakket op om mellemøstlige angreb rettet mod danske soldater, og hendes nærmeste familiemedlemmer er dømt for kvindevold og millionsvindel med danskernes penge.

Den muslimske politiassistent Elvir Abaz har åbent forklaret, hvordan han bruger islam i arbejdet med radikaliserede muslimer i Vollsmose. I dag er Elvir Abaz tvangsflyttet fra politijobbet i ghettoområdet.

Finn Nørgaard-foreningen, der er sat i verden til at ophøje Finn Nørgaards eftermæle, er sammensat af personer med venstreorienterede agendaer. Det er typisk skriftende repræsentanter fra den danske kultur- og medieelite.

Foreningens bestyrelse tæller blandt andet den mangeårige DR-chef Ole Mølgaard, der i dag er tilknyttet licensradioen Radio Loud. Danmarks Radios studievært Dorthe Krogsgaard har ved flere lejligheder været Finn Nørgaard-foreningens ansigt udadtil.

Det hele er en stor venstreorienteret maskerade. De seneste år er Finn Nørgaard-prisen eksempelvis gået til en kvinde, der fokuserer på radikalisering i kristne miljøer samt på højrefløjen i dansk politik.

“Vi ser jo hele højresiden, den er allerede i en voldsom radikalisering,” fortalte prismodtageren Camilla Johnson i 2020. Muslimers radikalisering og terror blev ikke nævnt med ét ord.

Finn Nørgaard-foreningen har tidligere hædret en bandekriminel indvandrer, der har rødder i Irak og Libanon.

Den 28-årige Ali Najei er dømt for grov vold, afpresning, trusler, tyveri, salg af narko samt våbenbesiddelse. Få år efter sin seneste afsoning fremstår den kriminelle indvandrer som en hædersmand og rollemodel, der får 25.000 kroner i Finn Nørgaards navn.

Journalister, mediechefer og kulturpersonligheder bruger Finn Nørgaards eftermæle og heltemod til at fremhæve deres egen multikulturelle dagsorden.

Alt det som filmmanden og islamkritikeren Finn Nørgaard IKKE stod for, da en muslimsk terrorist dræbte ham med koldt blod.

Æret være Finn Nørgaards minde

*

Læs mere om de kontroversielle modtagere af Finn Nørgaard-prisen i 2020 og 2019

Læs om Finn Nørgaard sande baggrund som islamkritiker og forkæmper for ytringsfriheden

*

På fotoet poserer de shariaklædte somaliere Ayan Muumin og Shamso Hassan foran de mindeplader, der er opsat i folketinget for terrorofrene Finn Nørgaard og Dan Uzan.

ANNONSE