Kommentar

Det vækker stor undren, da Fyns Politi ansætter den omdiskuterede islamist Asmaa Abdol-Hamid fra Vollsmose.

Asmaa Abdol-Hamid mener, at koranen er “en brugsanvisning på, hvordan livet skal leves”, og den kvindelige islamist nægter konsekvent at give hånd til mænd.

Alligevel ansætter Fyns Politi Asmaa Abdol-Hamid i et særligt ‘dialogprojekt’, der skal ‘bygge bro’ mellem de kriminelle ghettobebeboere i Vollsmose og ordensmagten på Fyn. Det er politidirektør Poul Bjørnholdt Løhde, der hyrer den kontroversielle muslim.

Da politidirektør Poul Bjørnholdt Løhde senere stopper med at arbejde hos Fyns Politi, indleder han en politisk karriere hos Det Radikale Venstre.

Den radikale politidirektør har udnyttet sin magtfulde position til at gennemføre et politisk maskespil. En målsætning, der går ud på at indføre multikulturelle og islamvenlige tilstande i politikredsen, der betjener næsten en halv million borgere.

Politidirektør Poul Løhde repræsenterer Det Radikale Venstre ved kommunalvalget i 2017. Dette er kulminationen på et mangeårigt politiarbejde, hvor islam spiller en foruroligende rolle hos Fyns Politi.

Den radikale Poul Løhde starter ‘dialogprojektet’ i 2013 på baggrund af en voldsom begivenhed på skadestuen på Odense Universitetshospital. En gruppe på cirka 60 muslimske gerningsmænd går amok og hærger på sygehuset efter et skyderi i forbindelse med eidfesten i Vollsmose. Migranterne smadrer ruderne på en ambulance og en politibil, og de skærer også dækkene op på patruljebilen.

ANNONSE

“Vores ambitionsniveau er nok ikke at finde alle 60 (gerningsmænd, red.),” erklærer politidirektør Poul Løhde efter optøjerne på hospitalet.

I stedet for at indsætte mere politi og standse den voldsomme kriminalitet, der udspringer fra Vollsmose, ansætter Poul Løhde den skandaleombruste Asmaa Abdol-Hamid. Den islamiske ‘brobygger’ skal skabe ‘dialog’ og ‘forståelse’ i parallelsamfundet, hvor muslimerne opfatter det danske politi som racister:

“I det almindelige danske samfund behøver vi ikke forklare, at vi ikke er racistiske,” forklarer politidirektør Poul Løhde.

Racismeanklagerne skal dæmpes ved hjælp af tolerance og imødekommende dialog med de hadske migranter.

Flere kritikere undrer sig over, at Fyns Politi ansætter en muslim, der nægter at give hånd til mænd. Men den radikale politidirektør afviser kritikken af Asmaa Abdol-Hamid:

“Hvordan hun hilser, har jeg svært ved at se, er et problem,” erklærer politidirektør Poul Løhde.

Politidirektøren ser også igennem fingrene med, at Asmaa Abdol-Hamids familie er berygtet for voldsom kriminalitet. Asmaa Abdol-Hamids bror – Tarek Abdol-Hamid – har modtaget adskillige domme for tyveri, trusler og et voldeligt overfald på en ung kvinde. Asmaa Abdol-Hamids bror slår sit offer i ansigtet og sparker hende i maven.

Også Asmaa Abdol-Hamids tyrkiske ægtemand er et kendt ansigt hos politiet. 38-årige Erturum Erdogan har netop modtaget en fængselsdom for millionbedrageri og svindel mod en dansk kommune.

“Det er vurderingen, at sigtelsen (af ægtemanden, red.) ikke kan have ansættelsesmæssig betydning for Asmaa Abdol-Hamid,” erklærer Fyns Politi.

Fingeraftrykket fra den radikale politidirektør Poul Bjørnholdt Løhde fornægter sig ikke hos Fyns Politi.

Det Radikale Venstre har i det hele taget en varm forbindelse til Fyns Politi. Indvandrerbetjenten Elvir Abaz, der er kollega til Asmaa Abdol-Hamid, viser De Radikales partileder Morten Østergaard rundt i Vollsmose få måneder før sommerens folketingsvalg. Elvir Abaz er en indædt modstander af den islamkritiske højrefløj, og lokalbetjenten bruger sin fritid på at vise Morten Østergaard rundt i ghettoen.

“Kære Elvir Abaz … Hils også dine gode kolleger på stationen i Vollsmose. Glæder mig allerede til næste gang,” erklærer Morten Østergaard på Facebook.

Morten Østergaard tiltrækkes af Fyns Politis ‘skånsomme dialog’, når det kommer til kriminelle migranter. Islamofil politik og problematisk politiarbejde smelter sammen.

I 2017 udgiver Fyns Politis en positiv rapport om Poul Løhdes ‘dialogprojekt’ i Vollsmose. Den tvivlsomme evaluering er i høj grad baseret på besvarelser fra politiets egne folk.

En forsker fra Syddansk Universitet kritiserer Fyns Politis skandaløse rapport, hvor ordensmagten roser deres egen indsats i ghettoområdet:

“Der er ikke rigtig nogen dokumentation for, hvorfor de roser det (dialogprojektet, red.),” siger forskeren Helle Lykke Nielsen.

Danske medier roser også Fyns Politis ‘dialogprojekt’ til skyerne. Det statsstøttede medie Zetland fortæller i 2016, at Asmaa Abdol-Hamids projekt i Vollsmose “blev til et blomstrende samarbejde mellem politiet og beboerne.” Forfatteren til artiklen er journalisten Inaam Nabil, men Zetland undlader at gøre opmærksom på, at den muslimske journalist er opvokset i Vollsmose og har et nært venskab med Asmaa Abdol-Hamids lillesøster.

Sandheden om Fyns Politis ‘dialogprojekt’ i Vollsmose er i virkeligheden meget nedslående. Og der er ikke grund til mange rosende ord.

I den periode, hvor Asmaa Abdol-Hamid har svunget den islamiske taktstok hos Fyns Politi, er kriminaliteten i Vollsmose steget betydeligt blandt de unge, mens bydelens borgere oplever en stigende utryghed.

Det hele har været et stort politisk korrekt projekt, der blev søsat af den radikale politidirektør Poul Løhde.

Poul Bjørnholdt Løhde lader sig pensionere fra jobbet som politidirektør i 2015, og han bliver derefter kandidat og bestyrelsesmedlem hos Det Radikale Venstre i Middelfart.

Poul Løhde forsætter dog som ‘konsulent’ for Fyns Politi sideløbende med den politiske karriere. Meningen er, at den radikale politiker skal arbejde videre med sit ‘dialogprojekt’ og islamisten Asmaa Abdol-Hamid.

“Det har været et meget spændende projekt at arbejde med, og det kunne være en mulighed. Jeg har talt lidt med rigspolitiet om det, men nu må vi se hvad der sker,” siger den radikale Poul Bjørnholdt Løhde.

I dag kender offentligheden ikke Poul Bjørnholdt Løhdes rolle som ‘konsulent’ hos Fyns Politi.

Islamisten Asmaa Abdol-Hamid er stadig ansat hos Fyns Politi, hvor hun ved sin ansættelse fik over 10.000 kroner mere i løn om måneden end politibetjentene i den fynske politikreds. Fyns Politi forstår at belønne islams tilhængere.

(Mere om Asmaa Abdol-Hamids bundkriminelle mand her)

Se også
Asmaa Abdol-Hamids mand – socialrådgiver Erturum Erdogan – i fængsel: Stjæler millioner af skattekroner fra samfundets svageste

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria