Nyt

På mest tåkrummende vis lader Finn Nørgaard Foreningen et arbejdslegat gå til forfatteren Camilla Louise Johnson og en forening (InsideOut, red.), der hjælper unge med at frigøre sig fra social kontrol.

Nu tror flere måske, at den sociale kontrol er af den berygtede islamiske slags.

Men prismodtageren Camilla Johnson benyttede rampelyset i medierne til at tale om enorme problemer med radikalisering i kristne og jødiske sammenhænge.

Camilla Johnson har selv prøvet at bryde ud af en kristen sekt, og hun har øjensynligt et kulturradikalt livssyn, hvor islam er fredet for kritik.

Finn Nørgaard Foreningen tørrer år efter år skoene af i Finn Nørgaards eftermæle.

Finn Nørgaard blev offer for den omfattende islamiske radikalisering, der rammer den vestlige verden på mange niveauer.

Finn Nørgaard var inden sin død i gang med en proces, hvor han gjorde op med det kulturradikale verdenssyn, der omfavner islam i globaliseringens navn.

Der ses en klar indikator for Finn Nørgaards højredrejning og sunde nationale sindelag, når man læser Finn Nørgaards Facebookopdateringer i tiden op til terrorangrebet, hvor han blev dræbt.

Finn Nørgaard deler på sin Facebookprofil indlæg fra Den Korte Avis, et forsvar for den kontroversielle svenske kunstner og dissident Dan Park, et islamkritisk indlæg af LA’s Henrik Dahl – samt generel kritik af venstrefløjen for misforstået hensyntagen i forhold til islam.

Finn Nørgaard gik også til møder i Trykkefrihedsselskabet og Lars Vilks Komiteen, der i den grad har et kritisk øje på islamiseringen af den vestlige verden.

Nu bruger en forening – med blandet andet en kulturradikal DR-journalist i front – Finn Nørgaards eftermæle til at fokusere på radikalisering i den kristne og jødiske verden.

Man kan dårligt forestille sig en større ydmygelse af et offer for islamisk radikalisering.

Finn Nørgaard var på ingen måde så enøjet som den forening, der drives i hans navn.

Æret være Finn Nørgaards minde.

*

Mere om Finn Nørgaard Foreningens bizarre prisuddelinger her

Se også
Anne Kirstine Cramon, efter endnu en AEH-episode: “… hvis I ikke vidste det. Nørrebro ER tabt.”

Ytringsfrihedspris til Stram Kurs-politiker

ANNONSE