Nyt

Dette er et af de mest vanvittige optrin i nyere dansk politisk historie. Men befolkningen kommer aldrig til at høre denne historie i de venstreorienterede medier.

19. september 2023 inviterer Danmarks Radio Socialdemokratiets retsordfører, Bjørn Brandenborg, og en berygtet bandekriminel, med klare tegn på islamistisk opførsel, i det nyhedsaktuelle Aftenshowet.

Bølgerne går højt, og den bandekriminelle gæst forlanger blandt andet flere skattepenge til bandeområdet. Et øjeblik efter udvandrer den mellemøstlige migrant i protest fra tv-debatten med Socialdemokratiets retsordfører.

Det tidligere bandemedlem er rasende, og folketingsmedlemmet Bjørn Brandenborg lover på direkte tv, at han vil give den iltre arabiske mand “en krammer” for at dulme vreden.

Men hvem er den vrede arabiske mand?

Den bandekriminelle muslim bliver præsenteret som ‘Abud Mustafa’, og han får blandt andet titlen “forfatter.” Men på de sociale medier er ‘Abud Mustafa’ kendt som ‘Abdelrahman Bin Mohammad’ og ‘Abdelrahman Mustafa’.

‘Abud Mustafa’ er islamist, og han er et forhenværende prominent medlem af indvandrerbanden Brothas, der huserede i den berygtede ghetto Mjølnerparken. ‘Abud Mustafa’ var med til at grundlægge Brothas-banden.

Brothas-banden blev på et tidspunkt transformeret til den nu opløste indvandrerbande NNV, der står for Nørrebro-Nordvest. Medlemmer fra NNV-indvandrerbanden spiller en stor rolle i nutidige skyderier og drab i Københavnsområdet. Senest har en likvidering på Christiania sidst i august bragt fokus på NNV-banden.

‘Abud Mustafa’ begyndte allerede at begå kriminalitet som 13-årig, og inden han var fyldt 18 år havde han siddet tre gange i fængsel. ‘Abud Mustafa’ er dømt for drabsforsøg.

Den vanekriminelle muslim har rødder i henholdsvis Irak og Libanon. ‘Abud Mustafa’ beskriver selv, at han også har palæstinensiske rødder.

Og netop Palæstina er fællesnævneren for ‘Abud Mustafa’ og hans ven – Islamisk Stat-terroristen Omar Abdel Hamid El-Hussein – der ligeledes havde palæstinensiske rødder.

‘Abud Mustafa’ har flere gange på de sociale medier beskrevet sit nære forhold til dobbeltmorderen og terroristen Omar Abdel Hamid El-Hussein.

I februar 2015 angreb Omar El-Hussein kulturhuset Krudttønden, hvor han likviderede en dansk mand. Nogle timer senere dræbte Omar Abdel Hamid El-Hussein en jødisk mand foran synagogen i København.

Omar Abdel Hamid El-Hussein blev dræbt få timer senere, tidligt om morgenen 15. februar 2015, efter han forsøgte at dræbe en gruppe politibetjente i Københavns Nordvestkvarter.

Omar Abdel Hamid El-Hussein havde en koran på sig, da han døde, og han havde inden sit terrorangreb på Lars Vilks Komiteens debatmøde i Krudttønden sværget troskab til terrorgruppen Islamisk Stat.

ANNONSE

Omar Abdel Hamid El-Husseins ven – ‘Abud Mustafa’ / ‘Abdelrahman Bin Mohammad’ – der er inviteret i Aftenshowet sammen med en af Socialdemokratiets absolutte toppolitikere, støtter åbenlyst op om en morderisk terrorist.

Omar Abdel Hamid El-Hussein dræber filmmanden Finn Nørgaard ved Krudttønden 14. februar 2015. Den forsvarsløse Finn Nørgaard bliver henrettet med et skud i ryggen.

Præcis et år efter – 14. februar 2016 – skriver ‘Abud Mustafa’ følgende på Facebook (i form af et såkaldt hashtag):

“Jeg tager stadig ikke afstand.”

Udsagnet er ledsaget af en af hyldest til den islamiske gud, Allah, samt et foto af Islamisk Stat-terroristen Omar Abdel Hamid El-Hussein.

Men den årlige markering af Omar Abdel Hamid El-Husseins terrordrab slutter ikke her.

14. februar 2018 går ‘Abud Mustafa’ igen på Facebook og sender en varm støttehilsen til dobbeltmorderen Omar Abdel Hamid El-Hussein.

“Ta’r stadig ikke afstand fra ham som min bror i islam,” skriver ‘Abud Mustafa’ og ledsager igen sine ord med et foto af Omar Abdel Hamid El-Hussein.

Der er en tydelig opbakning til både terror og islam i ordlyden. ‘Abud Mustafas’ sætninger bliver ledsaget af en opfordring til, at muslimer skal bede for terroristen Omar Abdel Hamid El-Hussein.

“Lav dua (bøn, red.) for vores bror,” skriver ‘Abud Mustafa’.

Facebookopslaget bliver gjort tilgængeligt præcis tre år efter, at filmskaberen Finn Nørgaard bliver dræbt af Omar Abdel Hamid El-Hussein på fortovet foran Krudttønden i København.

Det er altså et faktum, at ‘Abud Mustafa’ / ‘Abdelrahman Bin Mohammad’ flere gange har hyldet Islamisk Stat-terroristen Omar Abdel Hamid El-Hussein på de sociale medier. Og han har samtidig nægtet at tage afstand fra den muslimske dobbeltmorders gerninger.

Det er samme ‘Abud Mustafa’ / ‘Abdelrahman Bin Mohammad’ der i efteråret 2023 bliver inviteret i DR’s Aftenshowet for at give sit bud på, hvordan danske politikere skal løse problemerne med bandemedlemmer, der ofte har muslimsk baggrund og har rødder i Stormellemøsten eller Afrika.

Det bizarre optrin i Aftenshowet ender med, at retsordføreren fra regeringspartiet Socialdemokratiet taler varmt om ‘Abud Mustafa’ / ‘Abdelrahman Bin Mohammad’ og lover at omfavne den arabiske indvandrer efter tv-debatten.

“Der er brug for, at unge drenge som Abud stiller sig frem og er rollemodeller,” siger retsordfører Bjørn Brandenborg og fortsætter:

“Nu går jeg også ud og giver ham en krammer, når vi er færdige her.”

Socialdemokratiets retsordfører mener, at islamisten ‘Abud Mustafa’ – der ikke tager afstand fra en muslimsk terrorist – er en rollemodel.

Samtidig erklærer socialdemokraten Bjørn Brandenborg, at han vil give en af Islamisk Stat-terroristen Omar Abdel Hamid El-Husseins nærmeste støtter et kram.

Denne historie vil ikke ramme medierne, fordi den strider imod holdningen hos en stor del af folketingets medlemmer, regeringens ministre samt hovedparten af danske journalister:

Islam og multikultur bliver fremstillet i et positivt lys over for danskerne.

ANNONSE