Kopierede/fra hoften

TV 2 fortier, at Jyllands-Postens og Politikens kvindelige mediechefer har baggrunde som henholdsvis kandidat for Enhedslisten og spindoktor for Socialdemokratiets forhenværende næstformand.

Mere om den tidligere venstreradikale Marchen Neel Gjertsen her. Marchen Gjertsen er i dag chefredaktør på Jyllands-Posten.

I 2005 var Marchen Neel Gjertsen politiker og kandidat for Enhedslisten. På stemmesedlen til kommunalvalget i 2005 figurer Marchen Gjertsen sammen med islamisten Asmaa Abdol-Hamid. De vil begge vælges for liste Ø.

Men palæstinensiske Asmaa Abdol-Hamid har flere islamistiske jern i ilden.

I oktober 2005, få dage før kommunalvalget, er Asmaa Abdol-Hamid talsperson for en række muslimske organisationer, der politianmelder Jyllands-Posten for blasfemi og racisme. Muslimerne vil slå ned på avisen, der har bragt 12 satiriske karikaturer af islams profet Muhammed. For17 år siden delte Jyllands-Postens nuværende chefredaktør Marchen Neel Gjertsen parti – samt holdninger – med en islamist, der politianmeldte Jyllands-Posten for nogle satiretegninger.

Jyllands-Postens tegninger satte ild til Mellemøsten, hvor danske flag og ambassader blev afbrændt. I Danmark forårsagede Muhammedtegningerne et terrorangreb, da en somalisk øksemand forsøgte at dræbe Muhammedtegneren Kurt Westergaard. Øksemanden Mohamed Geele blev efterfølgende idømt fængsel og udvist, men den dag i dag render han frit rundt i Danmark på offentlig forsørgelse.

ANNONSE

Flere tidligere ansatte hos Jyllands-Posten lever i dag med livvagter døgnet rundt, fordi de frygter muslimsk terror.

Alt tyder på, at Marchen Neel Gjertsen har et tæt forhold til Asmaa Abdol-Hamid, der er født i De Arabiske Emirater, hvor sharialoven hersker.

Marchen Neel Gjertsen er gift med journalisten Nikolaj Heltoft, der var Asmaa Abdol-Hamids spindoktor hos Enhedslisten. Ægtemanden har, ligesom Marchen Neel Gjertsen, tråde til den yderste venstrefløj. I 2002 var Nikolaj Heltoft talsmand for en bevægelse, der er nært beslægtet med den voldelige fraktion ‘Antifascistisk Aktion.’

Marchen Neel Gjertsen har selv flirtet med volden på venstrefløjen. Den kvindelige chefredaktør var en del af Socialistisk Ungdomsfront. I SUF findes medlemmer, hvis erklærede mål er at omstyrte samfundet via en væbnet og voldelig kamp.

Marchen Neel Gjertsen har også været skribent hos det venstreekstreme medie Redox. Her er flere ledende medlemmer dømt for politisk vold mod sagesløse ofre. Også Redox trækker tråde til voldsorganisationen Antifascistisk Aktion.

Både chefredaktør Marchen Neel Gjertsen og hendes ægtemand Nikolaj Heltoft, der i dag er kulturjournalist på Politiken, kan altså forbindes til islamisten Asmaa Abdol-Hamid.

Den muslimske kvinde har blandt andet været politianmeldt for landsforræderi, fordi hun opfordrede til væbnede aktioner mod danske soldater, der var udsendt på mission i Mellemøsten.

Se også Arbetarbladet finner tre vackra saker då Rasmus Paludan eldade Koranen

Læs også Far til fire forbudt for børn; YouTube: Klip er “racistisk” 

Læs desuden Hverdagsjihad?

ANNONSE