Nyt

Den danske folkekirke er rummelig, når det kommer til muslimske indvandrere og venstreekstreme personer.

 Til gengæld trives racisme i folkekirken. Det giver kirketjeneren Holger Berner Jagd Greve et eksempel på.
Holger Greve går på Facebook for at støtte op om palæstinenseren Asmaa Abdol-Hamid og de syriske velfærdsmigranter, der ikke vil rejse hjem til Syrien.
Asmaa Abdol-Hamid er en kontroversiel islamist, der har en fortid i Enhedslisten. Hun kommer fra en dybt kriminel familie, der har huseret i Vollsmose-ghettoen.
Den 70-årige kirketjener, Holger Jagd Greve, retter et racistisk angreb på udlændinge- og integrationsminister, Mattias Tesfaye:
“Tesfaye viser sig at være en kokosnød. Brun udenpå kridhvid på indersiden,” lyder det fra Holger Greve.
Udtrykket ‘kokosnød’ er et skældsord blandt især muslimske indvandrere og venligboerne. Det nedladende udtryk anvendes mod indvandrere med mørk eller brun hudfarve, som, de pågældende mener, er blevet for danske.
Forstået på den måde at de pågældende har en ‘brun’ hudfarve – men et ‘hvidt’ tankesæt og livsgrundlag. I USA bruger man det tilsvarende udtryk ‘Onkel Tom’.
Socialdemokraten Mattias Tesfaye har dansketiopisk baggrund. Hans brune hudfarve gør ham derfor sårbar over for racistiske angreb af denne karakter.
Holger Greve arbejder som kirketjener i Agedrup Kirke, der ligger i kort afstand fra den muslimske indvandrerghetto Vollsmose. Agedrup Kirke ligger også få hundrede meter fra den muslimske Al-Salahiyah Skolen. Her er alle eleverne ikke-vestlige indvandrere, der opdrages efter koranens shariabudskab.
Holger Greve blev ansat som kirketjener i folkekirken i 2016. Han kom fra en baggrund som bygningsmaler og reklametegner.
Kirketjeneren Holger Greve sender et virtuelt ‘hjerte’, da islamisten Asmaa Abdol-Hamid slår fast, at alle syriske migranter skal kunne blive i Danmark, så længe de har lyst – selvom der er fred i Syrien.
Budskabet, der reelt danner grundlaget for en muslimsk befolkningsudskiftning, understøttes – udover af kirketjeneren – af en række muslimer. Blandt andre Asmaa Abdol-Hamids lillesøster, Safaa Abdol-Hamid – der ligesom storesøsteren har været aktiv i Enhedslisten.
Derudover er der opbakning fra irakiskpalæstinensiske Abdel Rahman Mustafa, der i 11 år var medlem af den voldelige indvandrerbande Brothas, der huserer i ghettoen Mjølnerparken. Den kriminelle Abdel Mustafa er også svigersøn til DR-værten Mette Vibe Utzon, og han havde relationer til Islamisk Stat-terroristen Omar El-Hussein.
Den islamofile kirketjener, Holger Greve, allierer sig med islamister, der har været medlem af Enhedslisten, samt en bandekriminel muslim, når han understøtter sit politiske had til Mattias Tesfaye.
Holger Berner Jagd Greve er et lysende eksempel på folkekirkens kamp mod den oprindelige danske befolkning. Her tolker man budskabet om næstekærlighed som en adgangsbillet til at islamisere Danmark – ofte i fællesskab med muslimer.
Folkekirken har eksempelvis haft gentagne samarbejder med den muslimske hadprædikant Naveed Baig, der tidligere har fremført drabstrusler i en københavnsk moské.
Københavns Domkirke, Kristkirken på Vesterbro i København samt Herning Kirke har samarbejdet med den pakistanske hadprædikant.
Folkekirken og Agedrup Kirke har et kæmpe forklaringsproblem, når de tillader racisme blandt deres venstreorienterede medarbejdere.
*
Kritiske journalister kan kontakte Agedrup Kirke her:
Ina Balle Aagaard, sognepræst
Email: iba@km.dk
Eller
ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria