Nyt

Emrah Tuncer har repræsenteret De Radikale i folketinget, og han har været en del af kommunalbestyrelsen i Holbæk siden 2009. Emrah Tuncer er muslim og født i den tyrkiske by Sivas.

Nu udsender den tyrkiske kommunalvalgskandidat valg-sms’er på sit hjemlands sprog – ‘i Allahs navn’.

De Radikale og Emrah Tuncer advarer mod at stemme på partier, der vil “begrænse især muslimers rettigheder”.

Det lyder måske tilforladeligt på overfladen. Men med “muslimers rettigheder” mener den tyrkiske politiker, at målet om sharialoven ikke må fraviges.

Formuleringen “muslimers rettigheder” er at forstå som islamisme – politik plus islam – oversat til danske termer.

Det drejer sig eksempelvis om muslimers ret til tøjkontrol i forbindelse med kvinder og små pigers påklædning, kønsopdeling, halalcertificering af samfundet, burka ad libitum, fætter/kusine-ægteskaber i lange baner, skattefinansierede koranskoler med meget mere.

De Radikales Emrah Tuncer arbejder for en stormoské i Holbæk, der er styret af et islamisk netværk, der trækker tråde til Tyrkiets diktator, Erdogan.

Erdogan-moskéens formand hedder Hikmet Tuncer – han er bror til Emrah Tuncer.

Det er i sidste ende Det Radikale Venstre samt Sofie Carsten Nielsen, Zenia Stampe og muslimske Samira Nawa og resten af partispidserne, der står som afsender af De Radikales islamisme.

ANNONSE

Det bizarre sharia-optrin bliver med stor selvfølgelighed lovprist af den palæstinensiske islamist Asmaa Abdol-Hamid, der er født i De Arabiske Emirater.

“Jeg kan godt lide, at man taler ligeud af posen,” skriver Asmaa Abdol-Hamid i en muslimsk Facebookgruppe.

Asmaa Abdol-Hamid er gift med en fængselsdømt tyrker, der har stjålet millioner af skattekroner fra danskerne. Hendes nærmeste familie er dømt for grov kvindevold, og hun har presset ledelsen i supermarkedskæden Netto til at indføre shariapåklædning for personalet.

Alt peger på, at en stemme på Det Radikale Venstre nu er en stemme på rå og ufortyndet islamisme på dansk jord.

Hvornår opfatter den naive del af befolkningen, at såkaldte ‘muslimske demokrater’ kun arbejder for islam med udsigten til sharialov i horisonten?

*

Se også Alle har ret til selvdefinition – minus ”højrefløjen”

 

 

Køb Lars Hedegaards nye bog her!

ANNONSE

Mest læst

Dumhedens triumf