Nyt

Den pakistanske islamist Sikandar Siddique, der af uransagelige årsager sidder i det danske folketing, fisker i rørte vande, når han lancerer en historie om vold mod kvinder med (sharia)tørklæde.

Jeg tvivler stærkt på, at Sikandar Siddique kan føre sandhedsbevis for den historie. For år tilbage prøvede en islamisk interesseorganisation, der kaldte sig Tørklædeopråbet, sig med en lignende historie. På Facebook skrev Tørklæde opråbet:

“Det forlyder at der i Aarhus, de seneste to uger har været ikke mindre end fire voldelige overfald på kvinder, der har fået hevet tørklædet af.”

Det var ikke et billede, som Østjyllands Politi kunne genkende, da jeg som journalist for Trykkefrihed gik historien efter i sømmene.

“Vi har én anmeldelse fra sidste uge, hvor en ældre mand rykkede tørklædet af en kvinde ved et busstoppested på Viborgvej i Aarhus. Jeg har ikke hørt om andre sager,” fortalte politikommissær Per Bennekov fra Østjyllands Politi til undertegnede dengang.

To af Tørklædeopråbets andre sager kunne ikke verificeres af politiet, og den fjerde sag havde en psykisk syg udlænding i rollen som (mulig) gerningsmand.

ANNONSE