Kategori: Kopierede/fra hoften

Ræverød læge går amok: Smider nazikortet mod folketingskandidat

Hvad ville du sige til, at din læge er ekstrem venstreorienteret og opfatter sine politiske modstandere som nazister?

Les mer»

“Vi taler om en venstrefløj, der nægter at forholde sig til sin egen vo

-Det er på tide, at venstrefløjsaktivisterne på Nørrebro intensiverer jagten på totalitært tænkende idioter, der arbejder på at omstyrte Danmark. Det kan gøres enkelt: De kan se sig selv i spejlet.

Les mer»

Musiker: Ikke sikker på at jeg har ret til at være deprimeret, “.. fordi jeg er en hvid og ciskønnet mand”

Fænomenet er velkendt, og velsagtens en medvirkende årsag til at elitens børn drages mod det venstreradikale miljø. Et kulturelt betinget selvhad, der tøjles med en kamp for ‘marginaliserede, for ‘arbejderklassen’.

Les mer»

Politisk chikane: Enhedslistens lokalpolitker tvinger enlig mor ud i arbejdsløshed

Luften er tyk af racismeanklager, da en af Enhedslistens kandidater – lokalpolitikeren Marcus Irritum Rigenstrup – går amok i politisk chikane og tvinger en kvinde med indvandrerbaggrund ud i arbejdsløshed. Den hadske aktion koster politikeren Anahita Malakians fra Nye Borgerlige sit arbejde. Og det hele ender med stenkast og knuste ruder hos Anahita Malakians’ arbejdsplads – burgerrestauranten The Barn. Enhedslistens Marcus Rigenstrup deltager i den grove chikane, der ikke hører hjemme i et demokrati.

Les mer»

Den yderste venstrefløjs mytomani: Rosa Lund om Identitær, Blankholm om ‘Stram Kurs-medlemmer’

Albert Scherfig, også kendt venstreekstremist, er ifølge Bwalya Sørensen den ansvarlige for at ‘håndtere politiet’, når den zambiske alenemor begiver sig ud på gaden og demonstrerer mod hvide mennesker

Les mer»

Tre ræverøde journalister på stribe: Ønsker at mørklægge islamofilt netværk

De venstreorienterede journalister har meget svært ved at skjule deres politiske tilhørsforhold. Selv på sociale medier koger det over til tider. Man skal bare kigge nøje efter.

Her er det tre kvindelige profiler i medieverdenen, der afslører deres negative forhold til højrefløjen.

I dette tilfælde hidser journalisterne sig op, fordi undertegnede har påpeget et venskabsbånd mellem journalisterne Mads Aagaard Danielsen (DR), Nima Zamani (Radio24syv) og Abdel Aziz Mahmoud (TV 2), der er grobunden for en særlig omsorg i mediebilledet for deres fælles ven – den tyrkiske velfærdsmigrant Harun Demirtas.

Les mer»

Harun Demirtas går efter magten: Politikerne elsker den tyrkiske velfærdsmigrant

Den tyrkiske velfærdsmigrant og samfundsdebattør Harun Demirtas har medvind i de danske medier lige nu, hvor han fører en indædt kamp mod indvandrerkritiske partier i Danmark.

Det er dog ikke kun blandt venstreorienterede journalister, at Harun Demirtas får fuld opbakning. Også de danske politikere flokkes om den tyrkiske migrant.

Les mer»

Tyrkiske Harun Demirtas erklærer, at han er flygtning, men tager på ferie i hjemlandet Tyrkiet

‘Flygtning’ og ‘sygeplejerske’ – sådan beskriver tyrkiske Harun Demirtas sig selv på sociale medier. Men er man flygtning, hvis man samtidig tager på sommerferie i hjemlandet Tyrkiet og solbader under det tyrkiske flag? Harun Demirtas fortæller en tårevædet historie om, at det ikke er muligt at være homoseksuel i Tyrkiet.

Les mer»

Poya Pakzad, rådgiver for Enhedslisten: Angreb på NB-politikers arbejdsplads var taktisk uklogt, men…

Onsdagens P1 Debat havde Anahita Malakians’ erfaringer med Nørrebro som emne. Poya Pakzad mente dennegang at Antifascistisk Aktion og Researchkollektivet Redox formentligt har ‘ærbare hensigter’, og tog kun afstand fra hærværket mod The Barn af taktiske årsager. Det var en tabersag for anti-racismen, men kunne i princippet forsvares etisk og moralsk.

Les mer»

Jack Unterweger, fra morder til mediedarling: “… reported on the very murders he was committing”

I starten af 1980’erne gik Ekstra Bladet i brechen for voldtægtsmanden Naum Conevski, der ifølge avisen var blevet udsat for et ‘justitsmord med racistiske undertoner’. Conevski blev løsladt, og tre år senere myrdede han to unge drenge der sov i telt på Amager.

Les mer»