Kategori: Kopierede/fra hoften

Berlingske gør woke-socialdemokrat til kronikredaktør: Forstår ‘vor tids mest afgørende brudflader’

Berlingske har netop gjort Anne Sofie Allarp til kronikredaktør, og vil man illustrere venstredrejningen i det revolutionære kalder borgerlige medier, så er det vitterligt et godt udgangspunkt. Avisens debatredaktør fortæller blandt andet, at hun ‘har en fremragende evne til at forstå vor tids mest afgørende brudflader’.

Les mer»

JP nominerer kommunist til pris, ‘en ambitiøs samfundsanalyse’: “… kommunisme er en ide om frihed”

I panelet er også chefredaktør Marchen Neel Gjertsen, der i sine unge år var byrådskandidat for Enhedslisten. Herunder lidt fra panelets motivation – 20 værker er indstillet til Jyllands-Postens to nye litteraturpriser.

Les mer»

MSM-logik: Uhyrligt at abortlove skal vedtages demokratisk, bedre at hvide mænd beslutter for dem…

For et par årtier siden var George Bush venstrefløjens hadeobjekt nummer 1, og DR2-dækningen af valgkampen i 2004 indeholdt flere pseudo-dokumentarer om Bushs iboende ondskab. Den daværende DR2-chef hed Gitte Rabøl, der nogle år senere blev ‘mangfoldighedskonsulent’ på DR. En stilling til 2,1 millioner licenskroner, årligt.

Les mer»

De danske mediers USA-dækning er ren propaganda

Er vi tjent med ikke at vide, hvad der sker i USA?

Hvad nu, hvis vi vågner op den 9. november og må høre, at satans yngel, alias USA’s republikanere, har vundet flertallet i Kongressen? Hvordan vil DR, TV2, Politiken, Berlingske mv. forklare det?

Det bliver nok noget med Putin.

Les mer»

Frafalden feminist: “Det var en fuldstændig lige dans mellem os og medierne. Det var en tango.”

Tilbage i 2017 talte alle om ‘fjerdebølgefeminister’, og trioen ‘Girlsquad’ havde medvind i medierne. Den ene var Ekaterina Andersen, en billedskøn kvinde med russiske aner. I et længere interview med Berlingske tager hun et opgør med feminismen, og hun gør det virkelig godt som omvendt synder.

Les mer»

LGBT-aktivist om islamisk terror: ‘Kunne lige så godt have været en etnisk hvid norsk gerningsmand’

Hver fredag sender Radio4 Comedy-kontoret, og en udsendelse inkluderer normalt woke-politiske stikpiller. I seneste udgave var det en Louis CK-sketch om kristen-fundamentalistisk holdning til homoseksualitet. Få timer senere myrdede en kurdisk islamist to foran en homobar i Oslo.

Les mer»

Det er sørgeligt med Dansk Folkeparti

Folketingsgruppen er nu nede på seks, og et af medlemmerne er Kristian Thulesen Dahl. Hvor længe mon han bliver i en forsamling, der rummer hans banemænd – Pia Kjærsgaard og Morten Messerschmidt?

Les mer»

To veninder

Pernille Vermund er et venligt menneske og byder derfor Inger Støjberg velkommen tilbage i dansk politik. Hun er oven i købet ”glad på Ingers vegne”, som hun skriver i en opdatering den 23. juni. Støjberg er tilmed ”en god veninde”.

Men hvis man læser videre i venindebrevet, fremgår det, at det er så som så med den politiske sympati.

Les mer»

Manden fra Muhamedanien

Sikandars såkaldte “grønne” er spiren til et islamisk parti, som vil fylde dumme danskere med sød snak, samtidig med at det undergraver demokratiet indefra.

Alt sammen til mediernes fulde tilfredshed.

Les mer»

Fjerdebølgefeminist om Jordan B. Peterson: “… en højreekstremistisk antifeministisk asshole-dude”

Jordan B. Peterson gæstede Danmark i forrige uge, og i den anledning havde en frikirke inviteret en række kendisser til et lukket middagsselskab på Restaurant Salon i Bredgade. Mediebranchen gik som forventet i selvsving. Frihedsbrevets Mads Brygger, tidligere DR, kalder Peterson for en ‘en misogyn tossebold’.

Les mer»