Kategori: Kopierede/fra hoften

Vestens triste eftermæle

Mit seneste opslag om det franske selvmord er langt og detaljeret og næsten for meget at udholde på en søndag op mod jul. Jeg synes også, at det er frygteligt at skrive det.

Les mer»

Elon Musk ryster Den Dybe Stat

Ifølge Fox News overvejer Elon Musk at fortælle offentligheden, hvad der førte til Twitters beslutning om at begrave historier, som venstrefløjen ikke ville have frem. Det gælder bl.a. sagen om Hunter Bidens computer, hvis indhold dokumenterede Biden-klanens korruption og udsalg af amerikanske interesser til fremmede diktaturstater.

Les mer»

Folketingsvalgets glædelige tendenser

Ifølge Ritzau fik Kasper Møller Hansen, der er valgforsker på Københavns Universitet, en overraskelse, da han måtte konstatere, at der ved det netop overståede valg er sket en kraftig stigning i antallet af blanke eller ugyldige stemmer.

Antallet er nemlig rekordhøjt. 46.272 stemmer var blanke, og 12.599 var på anden vis ugyldige.

Les mer»

Det er en kold tid vi lever i

Vi lever i historisk kolde tider. Godt nok er verdens temperatur steget gennem det 20. århundrede, men fra det laveste niveau, der er målt de seneste 10.000 år.

Les mer»

Ramzia Saleh Aldahan fra Muslimer til stemmeboksene føler sig mere som en del af Qatar end en del af Danmark

Christian Marcussen skriver på Facebook om Ramme Al / Ramzia Saleh Aldahan og hendes islamistiske Facebookgruppe Muslimer til stemmeboksene: “Ramme Al er administrator i gruppen “Muslimer til stemmeboksene” (25.000 medlemmer). I dette opslag omtaler hun Qatar som “vores land” (altså muslimernes) og vesten/Danmark som “de”. Der er noget bizart ved at være frontfigur i en gruppe, der […]

Les mer»

Klimatossernes topmøde var en kikser – men folk tror stadig på deres grundfortælling

Det nys overståede COP-27-møde i Egypten har affødt nogle interessante kommentarer – ikke i de danske mainstream-medier, men i de alternative. For i vore dage er det her, man skal indhente sine informationer. Asger Aamund gør på sin blog opmærksom på, at de arabiske oliestater ikke er til sinds at reducere deres olie- og gasproduktion, […]

Les mer»

Modløber, del I

Jeg voksede op i en indremissionsk familie den lille midtjyske stationsby Kjellerup bestående af o. 2.000 sjæle. Modsat mange fordomme var det meget spændende, man traf mennesker fra alle samfundslag, og man blev godt rustet til voksenlivet.

Les mer»

Månedens udenomssnak går til Masih Sadat

Debattør Eva Gregersen uddeler Månedens udenomssnak på sin Facebookprofil. Hun skriver om novembers prismodtager Masih Sadat:

Les mer»

Bange for at sige den oplagte sandhed

Steve Bannon lovede, at demokraterne ville blive udslettet for de næste hundrede år. Da resultatet ikke var entydigt, var han ude af stand til at sige fra.  At demokraterne stjæler det andet valg på to år var for meget at bære. Der er fuldt kaos på den republikanske side. Er det ude med republikken? Biden-regimet er ligeglad. De fortsætter med invasionen fra syd.

Les mer»

Kim Møller om frifindelsen ved retten i Århus

For et par dage siden, kunne man læse at Kim Møller er frifundet af retten i Århus uden at der fulgte yderligere forklaring med. Mange har spurgt efter nærmere detaljer, hvorfor Kim sender disse uddybende linjer om frifindelsen til interesserede samt Snaphanen og dens læsere:

Les mer»