Kategori: Kopierede/fra hoften

Er Jens Rohde det sidste menneske på planeten Jorden, der mener, at terrorangrebet i Strasbourg ikke har noget med islam at gøre?

Hvis et medlem af Nye Borgerlige overvejer at gå over for rødt lys, så skal Pernille Vermund stå til regnskab i medierne. Det samme regelsæt gælder åbenlyst ikke politikere fra Det Radikale Venstre

Les mer»

DR.dk og Ritzau har det svært med det islamiske terrorangreb i Strasbourg

Selvom DR.dk er holdt op med at kalde migranter for flygtninge, så er har de og deres medmedie Ritzau det svært med terrorangrebet i Strasbourg. Selvom der skrives om “Allahu Akbar” som jo er blevet bekræftet af vidner tales der om “skyderiet” og at den neutraliserede islamist var “religiøst radikaliseret”. Ord og vendinger som islam, […]

Les mer»

Salvador Dali: Surrealist og onanist

Salvador Dali har aldrig sagt mig det helt store. Jeg blev sandsynligvis vaccineret imod ham i min barndom, hvor mine forældre havde en plakat hængende af Dalis maleri af en brændende giraf, som jeg fandt decideret uhyggelig.

Les mer»

Teori: H.A. Brendekilde inspirerede Edvard Munch til Skriget

I en ny bog lufter en forfatter den teori, at Edvard Munch ‘s Skrik (Skriget) er inspireret af et maleri af den danske maler H.A. Brendekilde, der har malet en kvindelig figur, der skriger sin sociale indignation ud.

Les mer»

“Danske” muslimer til hinanden: Du må ikke ønske “godt helbred” til vantro danskere!

Hvad tales der om, når muslimer taler med hinanden, og vi andre ikke hører med? Nogle gange kan man drømme om, hvad der bliver sagt bag lukkede dør ikke mindst hos “danske” muslimer, der lever i Danmark, går i skole, på arbejde, hæver kontanthjælp og mødes i moskeen. 

Les mer»

-Det har intet med islam at gøre

Jens Rohde har ret. Det har intet med Islam at gøre. Hvis man altså ser bort fra følgende: Han er født i en muslimsk marokkansk familie, der har opdraget ham i islams ånd. Han havde seks brødre og søstre.- fire muslimske familiemedlemmer er anholdt for at have forbindelse til terrorangrebet. Hans forældre og to brødre. Endnu en bror er siden blevet anholdt i Marokko.

Les mer»

Jens Rohde – Vil “save politiske ben over med en dejskraber” til Rasmus Jarlov

I en ophedet debattråd på Rasmus Jarlov gik den radikale politiker Jens Rohde amok og beskyldte Rasmus Jarlov for nazistiske rødder og truede endda ham med en “delskraber. Opslaget kan du se her.

Les mer»

Politik får virkelig det værste frem i mennesker.

Umiddelbart efter terrorangrebet i Strasbourg revsede radikale Jens Rohde ‘højrefløjen’ for at postulere en masse om ‘Islam’, når mu man kun vidste, at gerningsmanden den var ‘dybt kriminel og født i Frankrig’.

Les mer»

Uønsket Marrakesh-debat: “… det er uklart, om der er tale om en organiseret kampagne, og om der…”

Det skal nok passe, at der findes konti med ‘botlignende aktivitet’, men at gøre debatten på sociale medier til en konsekvens af udenlandsk påvirkning er intet mindre end absurd.

Les mer»

Britta Schall Holberg savner tale om “integration” og skriver “vi” 23 gange

Forleden skrev vi hvordan to journalister på Jyllands-Posten spredte Fake News og citerede en udenlandsk chef for at såkaldte “talenter” skulle blive skræmt væk fra Danmark pga. love mod niqabs og den såkaldte “smykkelov”. Journalister på Jyllands-Posten og Ritzau spreder dårligt omdømme om Danmark – og Fake News Få dage efter bruger den tidligere Venstreminister Britta […]

Les mer»