Kategori: Kopierede/fra hoften

Progressive Danmark lagt for had af liberale medier: Bomber drømme, “… latest lurch to the far right”

Venstrefløjen taler altid om, at Danmark skal være et foregangsland. Vi skal turde gå imod strømmen, og lægge linjen internationalt. Der plejer ikke at være flertal til progressiviteten, men denne gang er der for en gangs skyld et solidt folkeligt mandat. Det tager liberale medier ikke pænt, Helt som forventet.

Les mer»

17-årige Freya Luna er imod repatriering: “.. hvorfor er vores liv mere værd, end de syriske flygtninge”

Man skal være radikal for at mene at alle har ret til at bo i Danmark, eller også så skal man være en 17-årig teenagepige. Freya Luna går på ‘Forfatterlinjen’ på Dansk Talentakademi, og vil gerne være journalist. Der er noget med verdensreddere og skønlitterær journalistik.

Les mer»

USA i dyb krise

Den tidligere formand for Repræsentanternes Hus, historikeren Newton Gingrich, mener, at selve det amerikanske samfundssystem er i dyb krise og truet af opløsning.

Les mer»

Digter: Demokrati går ikke her, forudsætter ‘homogene befolkninger med fælles fodslag og interesser’

“Det er gået jævnt ned ad bakke, siden araberne fik deres selvstændighed i 20erne, så der er ikke noget at sige til, at folk tilskyndes til at forlade denne nederlagets logik.”

Les mer»

Har Trykke­friheds­selskabet opgivet at forsvare ytrings­friheden?

Bizart. Aia Fog fra Trykke­friheds­selskabet har skrevet en lang postering om politiets politiske forfølgelse af islam­kritikere. Jeg er ikke nævnt i artiklen, selvom jeg er anklaget for nøjagtig det samme som Kim Møller fra Uriasposten.

 
I et svar til undertegnede fortæller Aia Fog, at jeg er udeladt fra hendes artikel med følgende begrundelse:

“Jeg måtte trække grænsen et sted. Der er adskillige, der er tiltalt efter bestemmelsen.”

Les mer»

Terrorsigtet iraker har Islamisk Stat-flag på sin Facebook-profil: Jeg er blokeret for ‘Rommy Tobinson’

Mandag aften, mens jeg gravede i terrorsigtedes Facebook-profiler blev jeg atter engang blokeret af Facebook. Denne gang var det 30 dage, fordi jeg på et eller andet tidspunkt har skrevet ‘Rommy Tobinson’. Herunder den ucensurerede Facebook-profil for terrorsigtede SH,

Les mer»

Licenskronerne ruller: Champagnefest og narko i tv-branchen

Thomas Heurlin har været åben omkring sit store narkoforbrug, der begyndte tidligt, da han som 13-årig indtog sin første amfetamin.
Et narkoforbrug, der har været vedligeholdt igennem et langt liv som licensbetalt tv-producent.
“Men mange stoffer gør jo, at du pludselig får et andet syn på dig selv,” forklarer Thomas Heurlin og fortsætter:

Les mer»

MSM mod SoMe, for syrisk indvandring: ‘Nu, at Danmark rent samfundsøkonomisk kan skumme fløden’

TV2 har tidligere bragte en ‘Alt det vi deler’-kampagne ‘mod hadbeskeder’, og selvom det kan virke tilforladelig, så det er også en måde at styre debatten, der i stigende grad finder sted på sociale medier.

Les mer»

IS-kvinerne er ved at blive rebrandet som Syriens-krigens sande ofre

I et nummer af Islamisk Stat-magasinet ‘Dabiq’ tilbage i 2014, kan man i artiklen ‘The Revival of Slavery Before the Hour’ læse om hvordan kalifatets soldater solgte ‘the enslaved Yazidi families’ med henvisning til ‘the Shariah’. Islamisk Stats talsmand Mohammed al-Adnani truer i samme ombæring: “We will conquer your Rome, break your crosses, and enslave your women.”

Les mer»

Enhedslisten: Folketingskandidat Karina Hjorth i politisk hetz mod familiemedlem

Den politiske udskamning mod anderledes tænkende er særlig udbredt på den yderste venstrefløj. Her er det folketingskandidaten Karina Hjorth fra Enhedslisten, der udskammer et nært familiemedlem på de sociale medier.

“Du er simpelthen begyndt at dele ting fra Stram Kurs? Fy for pyffen,” raser Karina Hjorth på Facebook.

Les mer»