Kategori: Kopierede/fra hoften

Mon Finn Nørgaard ville have givet ham her 25.000 kroner?

Filminstruktør Finn Nørgaard blev i 2015 likvideret ved Krudttønden af den muslimske terrorist Omar El-Hussein med baggrund i det københavnske bandemiljø. Hvert år uddeler Finn Nørgaard Foreningen priser og legater i Finn Nørgaards navn. I 2019 gik et af de fornemme legater til en dømt bandekriminel, der hedder Ali Najei. 26-årige Ali Najei har muslimsk […]

Les mer»

Filminstruktør Omar Shargawi om Danmark: “… størstedelen af vores samfund er dårlige mennesker”

‘Når jeg oplevede racisme, så var det, fordi folk var på vildspor. Så vidste du, at ham der var et dårligt menneske. I dag kommer det fra masserne, fra medierne, fra regeringen, fra politikerne. Det er den samme form for racisme, bare endnu værre.”

Les mer»

– Vi tror, at 69 øre kan have en adfærdseffekt

Nu kan man så høre på TV News, at Enhedslisten vil forhøje benzinpriserne med 69 øre. Pernille Skipper hævder, at det ikke kommer til at berøre ‘helt almindelige mennesker’, og det blot er ’strukturelle ændringer’.

Les mer»

“… muslimsk fashion er kommet for at blive, og det er ubetinget godt”

Ekaterina Andersen er en billedskøn fjerdebølgefeminist med russiske aner. Som barn oplevede hun et tjetjensk terrorangreb på nært hold, men læser nu ‘kønsstudier’ på et svensk universitet. Her lidt fra en historieløs klumme på EB.dk – Muslimsk mode er kommet for at bliv

Les mer»

“… jeg skal slås ihjel fordi jeg er et fascistisk og racistisk møgsvin.”

En borgerlig debattør, skrev forleden en række sobre kommentarer i tråde relateret til chikanen mod Rasmus Paludan. Han understreger, at han ikke deler holdning med Stram Kurs, men tager udgangspunkt i ytringsfriheden, Det var nog til at blive dødstruet.

Les mer»

“…. en fundamental mangel på forståelse på, hvad danske værdier dækker over.“

Advokat Klaus Ewald i Fyens Stiftstidende om politiassistent Elvir Abaz – Retten til at sige det andre ikke kan lide at høre.

Les mer»

Svenske tilstande allerede? 

Der er kun få dage mellem disse hændelser fra Sverige og Danmark. Fælles for begge situationer er, at politiet måtte flygte og give op. Fordi kriminelle udlændinge var for mange og aggressive. 

Les mer»

Antropolog undsiger integrationsbegrebet: Vi ‘definerer, hvem der kan kræve integration af andre’

Når man har til hensigt at ‘dekonstruere forestillinger om uoverstigelige forskelle’, så er ‘integration’ naturligvis et forfærdeligt begrebet, der sætter objektet nederst i et magthierarki.

Les mer»

CBS-undervisende Tarek ville aflive myter om ‘Sverige og indvandringen’ på et ‘faktuelt grundlag…

Tarek K. Ghanoum, der underviser på CBS, begik fornyligt en video, hvor han gik i rette med en række ‘myter’ om Sverige ud fra et ‘faktuelt grundlag’. Det handlede om antallet af muslimer i Sverige, udviklingen indenfor voldskriminalitet, voldtægt mv.

Les mer»

DFI-støttet film om ”det nystiftede, højreekstremistiske parti Nationalbevægelsen’ klar til valgkampen

Ulaa Salims debutfilm ‘Danmarks sønner’ er støttet af DFI med 5,7 mio. skattekroner, og som tidligere oplyst så er konsulenten i den henseende Mette Damgaard Sørensen, der som ung var medlem af Danmarks Kommunistiske Ungdom.

Les mer»