Kategori: Kopierede/fra hoften

Zetland bekræfter motiv (ufrivilligt): “Men vi ved, at moren hævder, at P har krænket hende seksuelt.”

I forhold til Rønne-drabet bliver alle sten vendt. På anden uge graves dybt i de anholdtes fortid, og selvom det er kommet frem, at gerningsmændene var gode venner med den dræbte, så spekuleres der stadig i, om racisme i så fald, på en eller anden måde kunne have forstærket volden.

Les mer»

Kulturelitens vendetta: Kendt filminstruktør i personligt censur-opgør

Facebookgruppen ‘Fri debat’, der har flere tusinde medlemmer, er skabt som et debatmiljø, der skal styrke og mangfoldiggøre ytringsfriheden i Danmark.

Desværre ser de elitære kulturmagthavere ytringsfrihed og demokratisk debat som envejskommunikation, hvor kun de ‘rigtige meninger’ må se dagens lys.

Les mer»

Mikael Jalving: “Folk med anstændige postnumre er bare ligeglade. Og nu er det forresten sommer. “

Ifølge Eurostats årlige rapport har der været 21 jihadangreb i 2019. Det er lidt færre end de to foregående år. Sammenligner man med terror fra højre og venstre, var der 6 terrorangreb med motiver langt ude til højre, og hele 26 fra venstre.

Les mer»

Klimaaktivist: Undskyld for klimahysteriet

En prominent amerikansk miljøaktivist, Mike Shellenberger, siger undskyld for at have bidraget til mediernes og politikernes klimahysteri om Jordens snarlige undergang.

Les mer»

Her tilbeder de en slaveejer

t den overvundne fjende blev gjort til slaver, var ikke usædvanligt for den tid. Det usædvanlige er, at slaveriet blev omtalt både i hadit, (de kanoniserede profet-beretninger) og koranen, (se f.eks. 4:3, 23:1-6 og 33:50-52). Og da disse fungerede og fungerer som rettesnor for muslimerners liv, blev slaveri retfærdiggjort.

Les mer»

Nikolaj Bøgh: Queen Mary-statuen er ‘amerikansk problemimport’, politisk kunst mod kapitalisme…

Queen Mary-statuen er et stykke politisk kunst, som handler væsentligt mere om et nutidigt – stærkt amerikansk inspireret – oprør mod undertrykkelse og diskrimination, end det handler om dansk kolonihistorie.

Les mer»

Har Berlingske en mening om islam?

I Berlingske har redaktør Tom Jensen skrevet en delvis fornuftig leder, der former sig som en kritik af en rapport om “islamofobi”, som EU har fået en tyrkisk tænketank til at lave. Den pågældende tænketank har forbindelser til Tyrkiets stærke mand, Recep Erdogan, så man ved, hvad man kan forvente.

Les mer»

En ny totalitarisme vokser uhindret frem

Det vi er vidne til nu, er en ny marxistisk episode. Den er forklædt som alt muligt andet, men regien ligger hos resirkulerede eller klonede marxister, som ikke engang behøver at  vide at de er kloner.

Alle de åndelige antistoffer findes for at modstå dem.

Les mer»

Da Sherin mødte Højesteret

Nu er Sherin Khankan ikke for intet Danmarksmester i dobbeltsnak og søforklaringer, så hun vil nok sige, at – ja – Koranen er Guds uforfalskede ord og derfor bindende for enhver muslim til alle tider, men at de skal ses i “kontekst”

Les mer»

COOP udrenser stærke 3F’ere: “… 80 procent af de nye, fastansatte på nat i år har ikke-danske navne.”

På et tidspunkt var jeg på efteruddannelse i COOP Brøndby, og det var skrækscenariet. Etniske kliker overalt på arbejdspladsen, videoovervågning af personalebutikken (‘REA’) etc. Flere konflikter, mere kontrol, ingen tillid.

Les mer»