Kategori: Kopierede/fra hoften

Rabiate skriverier om Trump vil blive husket for deres patologi

Trump fortalte at han naturligvis ville overlade Det Hvide Hus til Biden, såfremt Valgmandskollegiet vælger ham. Det afholdt ikke danske journalister fra at rable om statskup og sammenligninger med Goebbels.

Les mer»

Canadisk forlag udgiver Jordan B. Petersons nye bog: Ansatte ‘græd’, “… ikon for hadtale og transfobi”

Kritik af feminisme er højreradikalisme, kritik af kønskonstruktivisme er ‘transfobi’, kritik af politisk korrekthed er ‘hadtale’ etc. Det totalitære udgangspunkt fornægter sig ikke.

Les mer»

Statskup mod Donald Trump: en ny verdensorden er på vej.

De europæiske folk er ved at miste deres suverænitet, frihed og frie demokrati, deres frihed til at handle og muligheden for at tage ansvar for deres eget liv og desuden mene noget andet end den officielle sandhed.

Les mer»

Pressen er blevet som Antifa/BLM: Smadrere

Noget destruktivt er kommet ind i mediedækningen. Trump-had har været katalysator for had. Løgne bliver sandhed. Medier fodrer publikum med både had og løgne.

Les mer»

DF vil skærpe kampen mod islam

Så vi har to muligheder: Enten forsvarer vi demokratiet og den danske livsform, mens vi stadig har styrken til det, eller vi venter, til vi er så svækkede, at ethvert forsvar bliver umuligt.

Les mer»

Anklageskrift: Arabisk rollemodel udpegede Rasmus Paludan som mål inden drabsforsøg i Aarhus

Grundlovsdag 5. juni 2020 om eftermiddagen demonstrerede Rasmus Paludan og Stram Kurs på et græsareal på hjørnet af Åby Ringvej og Dr. Holsts Vej i Åbyhøj i Aarhus. Omkring klokken 15.25 forcerer den på tidspunktet 52-årige Noureddine Mahmoud Abdul Aziz politiafspærringen omkring demonstrationen, trækker en 12 centimeter lang kniv og løber i retning mod Rasmus Paludan.

Les mer»

TV 2’s Rasmus Tantholdt fik kolde fødder: Muslimsk hyldest er udsat

Rasmus Tantholdt havde i første omgang lovet medlemmerne i Facebookgruppen ‘Muslimer til Stemmeboksene’, at de skulle få ham at se mandag aften. Det blev udskudt til klokken 20.30 tirsdag. “Jeg er pludselig blevet forhindret af en akut situation,” skriver Rasmus Tantholdt. 

“Håber ikke han har glemt os (muslimerne, red.),” skriver den arabiske indvandrer Ramzia Al. 

Les mer»

Kriminelle Katrine Dirckinck-Holmfeld får opbakning fra Mellemøsten

Kunstakademiets venstreradikale institutleder, Katrine Dirckinck-Holmfeld, har fået bred kritik for at have destrueret den danske kulturarv.

Men den kvindelige kunstterrorist kan glæde sig over den varme opbakning fra sit arabiske netværk i Mellemøsten.

Senest har Katrine Dirckinck-Holmfeld fået kærlige ord med på vejen fra sin libanesiske veninde Tania El Khoury.

Les mer»

Vollsmose: ‘Kan ændre på vores blok, men aldrig hvem vi er’, ‘Livet er en risici, især uden dansk pas’

“– Det her forherliger våben, narkosalg og kriminalitet på et helt absurd niveau – alt det vi forsøger at slippe af med i Vollsmose. Jeg bliver rystet, vred og ked af det, for bandekriminalitet koster liv. “

Les mer»

Alternativets bestyrelsesmedlem Ulla Manel Berghagen: Afrikanere bør smadre dansk kulturarv

Den yderste venstrefløj elsker tyveri, hærværk og destruktion, hvis det kan gavne den multikulturelle sag. Det understreger Alternativet med en kontroversiel udmelding. 

Det er bestyrelsesmedlemmet hos Alternativet i København, Ulla Manel Berghagen, der omfavner politisk hærværk, hvis det begås af gerningspersoner med afrikansk baggrund. 

Les mer»