Kategori: Kopierede/fra hoften

Danske journalister hader islamkritiker; freder sexgale socialdemokrater

Den liberale fløj tilgiver sig selv alt, hvad der handler om sex. Moral er flyttet ind i politik, hvor den bruges mod højresiden. #metoo hjælper med at klarlægge dobbeltstandarden.

Les mer»

Venstrefløjen har indtaget universiteterne – “… den radikale venstrefløj er veletableret der”

“Venstrefløjen i USA har mistet grebet. Den er klar til at støtte ikke bare fredelige demonstrationer, men også voldelige optøjer, tyverier og andre slags kriminalitet”. Niall Ferguson

Les mer»

Jalving om humanisters reaktion på Moriabrand: “Hvis det bare er en rask, lille ildebrand, der skal til..”

Professor Mikkel Thorup, en værdipolitisk hardliner til venstre for midten, fortalte, at flygtningene i den græske Moria-lejr var som flygtende tyske jøder før 2. Verdenskrig.

Les mer»

Venstreekstreme ind i magtens korridorer

Den 18. marts 2003 iscenesatte AFA-forgreningen Globale Rødder en aktion mod daværende statsminister Anders Fogh Rasmussen og udenrigsminister Per Stig Møller.

Les mer»

Journalist undsiger islamkritik: “Ytringsfrihed er ikke ytringspligt.. hvorfor provokere i det hele taget?”

“Satire er ikke at grine ad andre. Satire er, at noget får os til at le sammen. Og vi kan kun le sammen, når vi alle kan se komikken.”

Les mer»

Iben Maria Zeuthen, P1-vært: “I et demokratisk samfund skal der være plads til uenighed. Men…”

“Det er vigtigt, at vi som journalister slukker for mikrofonen for dem med det modsatte synspunkt, når det modsatte synspunkt en gang for alle er underkendt”

Les mer»

Svenske medier diskuterer: Er koranafbrænding kunst?

At alt (af venstrefløjen) kan ophøjes til kunst, får vi endnu et eksempel på til Documenta 2022. Her er grundlæggerne og kuratorerne bag Center for Migrationspolitisk Kunst CAMP – Frederikke Hansen og Tone Olaf Nielsen – en del af den kommende udstilling.

Les mer»

Selsing anm. ‘Hordernes hærgen’: “Det er ikke bare ekstremisme. Det er fascisme. Det er totalitært.”

Eva Selsing har anmeldt Douglas Murrays seneste bog, og selvom sengebordets stak af ulæste bøger vokser og vokser, så lyder det til at ‘Hordernes hærgen’ er svær at komme udenom.

Les mer»

Amerikansk valgdagbog 1: Demokraterne truer vold, hvis Biden ikke vinder

Demokrater truer vold, hvis Biden ikke vinder. Hillary har rådet Biden til ikke at indrømme nederlag, uanset hvor mange stemmer der er forskellige. ette voldelige aspekt er helt fraværende i de danske medier. Det ville ryste opfattelsen af ​​virkeligheden, hvis offentligheden skulle forholde sig til det faktum, at Obama-partiet er blevet overtaget af folk, der ikke viger tilbage fra nogen måde at vinde på.

Les mer»

Virkelighedens tøvende ankomst til Pilestræde

I dag har Berlingeren opdaget, at den svenske model med fri muhamedansk indvandring ikke er gået så godt, som alle de pæne partier i årtier havde stillet i udsigt, og som de og deres medier har forfulgt enhver for at så tvivl om. Lederen fra fredag den 4. september vil utvivlsomt få mangen en nordsjællandsk abonnine til at tabe gebisset i eftermiddagsteen. 

Les mer»