Kategori: Kopierede/fra hoften

En revolution i løbet af 25 år

Billedet: Fredensborg Slot. Måske sørger danskerne lige så meget over sig selv som over prins Henrik. Fremtiden er mørk. Foto: Wikipedia Commons Danske TV2 har sendt flere reportager fra ghettoerne, som viser, at ikke bare går det den forkerte vej, men at det nu er muligt at leve i Danmark uden at kunne et ord dansk. Der er ikke […]

Les mer»

– En nationalstat må ikke overbelastes

Stadig flere får øjnene op for at den multikulturelle ideologi som fortsat holder Europa i et jerngreb, er i færd med at gå frygteligt galt. Denne opvågning går for det meste upåagtet hen. Ideologiske aktivister som har mistet troen, bliver mindre meddelsomme, mens vanlige mennesker som aldrig har haft den tro, ikke nødvendigvis griber ordet.

Les mer»

Den «frigjorte» muslimske kvinde i Vesten

I en ny BBC-dokumentar fortæller Mehreen Baig om hvordan det er at være en «moderne» og «frigjort» muslimsk kvinde i Storbritannen i dag. Sådanne dokumentarer fra det ultraliberale og islamvenlige BBC er små dryp af det håb, som det er meningen at europæerne skal klamre sig til. Man skal fanges i en illusion om at det går fremad – at alt falder på plads. På den anden side kan sådanne dokumentarer være inspirerende for andre muslimske unge kvinder, som har tænkt tanken om at bryde ud. Vi får håbe det.

Les mer»

– Ansæt indvandrere, ellers splittes samfundet!

Revolutionen i Europa ledsages hele tiden af skiftende fortællinger. Engang lød det, at invasionen skulle redde statsfinanserne. Nu kommer helt andre signaler fra et af Europas mest invaderede lande. Enten integrerer vi de nyankomne, eller også ender vi op med et splittet samfund, hedder det nu.

Les mer»

En socialdemokrat, der snakker som Donald Trump

Billedet: Danmark var beskyttet af Dannevirke i syd, bygget i middelalderen. Mure er ikke noget nyt i historien, tænk på Hadrians mur i Nord-England, eller den kinesiske mur. Hidtil har Israel måttet betale dyrt for Sikkerhedshegnet/muren, men nu følger andre lande efter. Tyrkiet har bygget et enormt hegn, det samme har Ungarn og Trumps Wall […]

Les mer»

– Migranterne er en social bombe

Migrationsspørgsmålet er blevet særdeles presserende efter at venstrefløjen under sin regeringstid har ladet 600.000 migranter blive ulovligt i Italien, udtaler Forza Italias leder Silvio Berlusconi til TV-nyhederne på en af sine egne kanaler, ifølge Corriere della Sera.

Les mer»

– Vi har tabt til islam, siger minister. Hun har helt ret.

– Vi har tabt til islam, fordi denne religions tilhængere tyr til våben, vold og terror. Derfor er der intet teater i Europa som vover at sætte et islamkritisk stykke op. Man ved det vil udløse ramaskrig fra de krænkedes rækker, og tilmed risikerer man voldelige reaktioner.

Les mer»

Den udløsende faktor?

Bagtæppet for skudepisoden i Macerata lørdag, er højst sandsynligt en grufuld og oprørende mordsag i den samme italienske by, hvor den 29 år gamle nigerianske asylsøger Innocent Oseghale er mistænkt for at have dræbt den 18 år gamle italienske pige Pamela Mastropietro, parteret hende og gemt kropsdelene i to trolley-kufferter, som han siden skilte sig af med.

Les mer»

Facebook overlader det til brugerne at vurdere nyhedsmedierne

Fredag meddelte chefen for Facebook, Mark Zuckerberg, hvordan de nye ændringer for nyhedskanalen vil arte sig. Facebook vil gå tilbage til start, hvad angår det du ser i dit News Feed. Det skal være venner og familie, som skal være i fokus. Det er Facebook som ved, hvad der er bedst for dig, ikke de prioriteringer og valg, du […]

Les mer»

Det nye europæiske demokrati

Masseindvandringen får samfundet til at gå op i limningen på så mange måder. En viktig dimension ved det hele er den manglende genkendelighed ved omgivelser, man har været vant til at forbinde med stabilitet og kontinuitet. Man føler sig kort sagt fremmed midt i alt det fremmede. Men det som måske skaber størst bitterhed, er hvordan de nye menneskers […]

Les mer»