Kategori: Kopierede/fra hoften

Så har vi balladen

Jeg er ved at lave en liste over politikere, som man ikke kan stemme på, og har foreløbigt opstillet to regler.

Les mer»

Migrationen truer med at ødelægge EU

EU’s stats- og regeringschefer må blive enige om migrationen, ellers trues hele den Europæiske Union. Denne advarsel kommer nu fra EU’s indvandringskommissær Dimitris Avramopolus, rapporterer Sveriges Radio.

Les mer»

FBI-skandalen vokser: «Redigerede og ændrede» vidneforklaringer

Mark Meadows, (R-NC) er leder af Freedom Caucus i Repræsentanternes hus, arvtageren til Tea Party bevægelsen. Foto / Wikimedia Commons   Under Kongres-høringen med Inspector General Michael Horowitz kom det frem at FBI kan have «redigeret» vidneafhøringer. At klusse med vidneafhøringer er en meget alvorlig forbrydelse. Michael Horowitz gik langt i at bekræfte at det er sket. […]

Les mer»

Der er noget mærkeligt ved dem, der kalder sig venstrefløj

Der er noget mærkeligt ved dem, der kalder sig venstrefløj.Hvis folk fra den amerikanske “højrefløj” gør præcis det samme, som de selv har gjort, bliver de kaldt nazister.

Les mer»

Enden for Merkel? Ultimatum kan skabe ukontrolleret sammenbrud i EU.

Den største trussel for EU, er den forestående kollaps af Angela Merkels vaklende koalitionsregering, som igen kan føre til et sammenbrud «som ikke kan kontrolleres». Det indrømmer den ledende venstreorienterede, EU-venlige kommentator, Paul Mason.

Les mer»

Pyjamasdrengen har fået sparket

Trump har udrettet mere end blot ikke at være Bush, som hans forgænger Barak Obama vandt Nobelprisen for – eller var det for ikke at være hvid?

Les mer»

Pave Frans vil ændre din hjerne

Vatikanet går nu all in for at bekæmpe “fremmedfrygten” og den “politisk motiverede populisme”. Hermed får upopulistiske partier som Alternativet, De radikale, Enhedslisten en magtfuld allieret.

Les mer»

Spillet om «Aquarius»

Mens det Gibraltar-registrerede skib «Aquarius» søndag aften befinder sig 27 nautiske mil fra Malta og 35 nautiske mil fra Italien, pågår en nervekrig mellem italienske myndigheder, politiske aktivister, FNs højkommissær for flygtninge og mandskabet ombord, om fartøjets videre skæbne.

Les mer»

Åben trussel: – Presser I islam, slår islam tilbage

Han lægger ikke fingrene imellem. En kendt imam i Danmark arbejder åbent for at ødelægge det danske samfund. Han truer med at dræbe jøder. Han spreder eder og forbandelser mod det land, som har givet ham alt, og det har han gjort i mange år. Vi må være taknemlige for én ting: Han skjuler ikke den ideologiske pest han har i hjertet og sjælen. Men hvad gør man med sådanne dæmoner?

Les mer»

USA’s forfatningskrise: den korte version

FBI blev ledet af en sammensværgelse af Trump-hadere, der tydeligvis ville gøre hvad som helst for at hjælpe Hillary Clinton og skade Donald Trump.

Les mer»