Kategori: Kopierede/fra hoften

Boualem Sansal: Angrebet i Crépol var en pogrom

– Angrebet på landsbyfesten i Crépol var én pogrom i en række pogromer, som i et halvt århundrede har fået det jødisk-kristne, sekulære og skødesløse Frankrig til at bløde, siger Boualem Sansal til Front Populaire. Udtalelsen kommer som et direkte svar på det første spørgsmål i et nyligt interview med den algeriske forfatter i onlinemagasinet […]

Les mer»

Imam Naveed Baig opfordrede til drab: Nu underviser han danske folkeskoleelever

I november 2023 optræder Naveed Baig foran elever på en folkeskole, der ligger på Nørrebro i København.

29 år er gået. Drabstruslerne er glemt, og de danske medier er tavse. Nu har imam Naveed Baig skiftet talerstolen i islamistmoskéen ud med gymnastiksalen i en dansk folkeskole.

Les mer»

Den tyrkiske skoleleder Yasar Cakmak nedtoner problemer med hagekors på Herstedvester Skole

Der er blevet malet hagekors og anti-Israel slogans på Herstedvester Skole i Albertslund Kommune.

Skoleleder Yasar Cakmak afviser, at hagekors-hærværket skulle være et problem på Herstedvester Skole.

“Der er ikke fyldt med hagekors på vores skole,” påstår Yasar Cakmak.

Les mer»

Knivstikkeri to steder i Danmark – både ofre og gerningsmænd er 15 år

Med kun halvanden times mellemrum bliver der ringet til politiet to steder i Danmark. To 15-årig teenagedrenge er stukket med kniv i henholdsvis København og Grenaa. Det ene offer er død. Den anden er alvorlig tilskadekommen.

Les mer»

Europa skal genopstå som en stærk del af den vestlige civilisation

For første gang i tusind år spiller Europa ikke længere en afgørende rolle i den vestlige civilisations fremskridt. Hvis Europa skal overleve, må vi genskabe vores civilisation.

Les mer»

Skjønner’u #22 – Hjerner kan inntas akkurat som byer

Den franske filosofen Simone Weil sa en gang at man kan innta hjerner og sinn på samme måte som byer. I informasjonsalderen gjelder dette mer enn noen gang. Det mentale rommet er slagmarken. I den første kalde krigen drev man propagandakrig. Nå er vi inne i en ny kald krig sies det, og propagandakrigen er […]

Les mer»

Hamas er allerede begyndt at snyde

Våbenstilstanden i Gaza er knapt gået i gang, før udyrene i Hamas – som forudset af de kyndigste iagttagere – begynder at overtræde forudsætningerne for aftalen. Således meddeler Hamas nu, at Internationalt Røde Kors ikke som aftalt får lov at besøge de tilbageværende gidsler. Det vil Hamas selv gøre og derefter fortælle Røde Kors, hvordan de har det.

Les mer»

Vestens beskidte spil i Mellemøsten

Hvis Biden-administrationen mente det alvorligt med at støtte Israel, ville den genoptage præsident Trumps vellykkede politik, der gik ud på at ramme præstestyret på pengepungen og dermed forhindre, at barbarerne i Teheran fortsat kunne betale for adskillige terrorgrupper rundt om i Mellemøsten.

Les mer»

Document News møter Trump-tilhengere i West Palm Beach, Florida

Documents USA-korrespondent Elisabeth Rooney snakket med Trump-supportere på Club 47 USAs oktobermøte, hvor tidligere president Donald Trump var hovedtaler. Club 47 USA har mer enn 17 000 lokale medlemmer i Sør-Florida, og ble opprettet i 2018 for å støtte den tidligere presidenten og hans gjenvalg i 2024. Et av våre oppdrag i Document er å […]

Les mer»

Gidselaftalen

Israels regering har stået over for et forfærdeligt valg forud for indgåelsen af aftalen med Hamas om befrielse af nogle af de mange israelske gidsler, som Gaza-slagterne slæbte over grænsen og anbragte forskellige steder i Gaza – i sig selv en alvorlig krigsforbrydelse. 

Les mer»