Kategori: Kopierede/fra hoften

Bye bye Biden

Det er nu et spørgsmål om tid, før dementia-Joe kaster håndklædet i ringen og meddeler, at han ikke stiller op til præsidentvalget. Om han også trækker sig fra præsidentposten, får vi at se.

De seneste dage er den ene ledende demokrat efter den anden faldet ham i ryggen og har bedt ham forsvinde.

Les mer»

Trump-attentatet: Det bliver værre og værre

26 minutter før skuddene blev affyret, blev det bemærket, at Crooks befandt sig på taget af den bygning, hvorfra han havde en fri skudlinje til præsidenten. Og som sikkerhedseksperten Will Geddes, der ofte bliver hyret til at organisere sikkerheden for prominente personer, forklarer til tv-programmet Talk, er det umuligt at forestille sig, at finskytterne fra Secret Service ikke så Crooks.

Les mer»

Det republikanske konvent – triumf midt i alvoren

Det Republikanske konvent vil være anderledes på alle måder. Donald Trump vil fremstå som en repræsentant ikke bare for Republikanerne, men for Amerika. Joe Biden og Demokraterne har forladt den rolle. Han lovede at forene, men blev den store splitter. Nu kan Trump tage over. Hans udholdenhed og trodsighed, efter at kuglen strejfede hans hoved, […]

Les mer»

33-årig muslim dræber forældrepar på Hillerødmotorvejens forlængelse: Trækker tråde til Hizb ut-Tahrir

En 33-årig mand med arabisk baggrund dræbte lørdag et forældrepar og efterlod to børn i livsfare, da den fartgale indvandrer torpederede en familiebil.

Politiet mener, at den 33-årige kørte om kap med en 24-årig indvandrer på en forlængelse af Hillerødmotorvejen i Nordsjælland. De to indvandrere kørte i hver sin BMW i forbindelse med vanvidskørslen.

Les mer»

Forældredrab og vanvidskørsel på Hillerødmotorvejens forlængelse: Alt peger på indvandring fra muslimske lande

Et forældrepar er blevet dræbt, to børn er lagt i respirator med lårbensbrud og bækkenbrud. De to børn på 10 og 14 år er nu forældreløse.

Politiet mener, at en 24-årig indvandrer har kørt om kap med sin 33-årige ven i en vanvidskørsel, der koster to forældre livet og invaliderer deres børn.

Les mer»

Dagen derpå i Frankrig

Kommunister ville hellere stemme borgerligt, og borgerlige hellere socialistisk end se Le Pens indvandringskritiske parti komme til magten.

Vi må nu se, om de også vil gå sammen om at danne regering.

Tilbage står, at det næsten er umuligt at forestille sig, at Frankrigs islamisering nogen sinde stopper.

Les mer»

De lange knive er fremme blandt UK’s Konservative

Suella Braverman har reageret på Nigel Farages udfordring ved at forlange, at De Konservative rykker til højre.

Efter med nød og næppe at have genvundet sin parlamentsplads har hun givet en uforbeholden undskyldning til vælgerne:

”I, det store britiske folk, har stemt på os gennem 14 år, og vi holdt ikke vore løfter”, siger hun og tilføjer: ”Jeg vil gøre alt, hvad der står i min magt, for at genskabe tilliden. Vi er nødt til at lytte til jer. I har talt tydeligt til os.”

Les mer»

Festlig valgdag i Frankrig

Søndag  er anden runde af det franske parlamentsvalg, og det store spørgsmål bliver, om Marine Le Pens nationaltorienterede Rassemblement National opnår absolut majoritet i Nationalforsamlingen, hvilket ifølge mange iagttagere er en absolut mulighed.

Les mer»

TV 2 og Politikens medie skjuler jødehad i Københavns Kommune

I maj 2024 afholder ‘Husets Biograf’, der er en del af det kommunale kulturhus, et grand prix-arrangement, hvor jøder og Israel-venlige borgere ikke må deltage.

“Hurricanes are not allowed,” står der i beskrivelsen af arrangementet på Facebook.

“Hurricanes” refererer til titlen på Israels grand prix-biddrag i 2024. Dermed optræder ordet ‘hurricane’ som et synonym for jøder og folk, der støtter Israel.

Les mer»

Tænk hvis folkedomstolen dømte knivstikkende muslimer lige så hårdt som liderlige musikere

Døren til medierne er ikke lukket for Haidar Ansari, mens den er smækket i for næsen af Martin Brygmann.

Haidar Ansari optræder i den ene tv- og radioudsendelse efter den anden på Danmarks Radio og TV 2, hvor den voldskriminelle muslim tituleres på fornemmeste vis som “forfatter” (han har skrevet en digtsamling efter inspiration fra Yahya Hassan).

Les mer»