Kategori: Kopierede/fra hoften

Bertel Haarder og Uffe Ellemann vil hæve kravet til 40.000 vælgererklæringer af… ‘respekt for folkestyret’

De etablerede partier vil gøre hvad som helst for at bevare status quo, men hvis ikke det er muligt at ændre den førte politik, så er demokrati ikke andet end et dække for det modsatte.

Les mer»

Venstreradikale & Islam-leflere demonstrerer mod folkefest: ‘De vil feste, netværke og lægge planer’

Det er svært at demonstrere mod en folkefest der holdes på privat grund langt ude i naturen, og lørdagens moddemonstration finder sted på Skanderborg Station fra 11.00 og frem.

Les mer»

Anti-national: DR-nyhedsdirektør Mette Munk fejrer Dannebrogs 800 årsdag med et EU-flag

Mette Munk, der er erfaren nyhedredaktør og leder fra Danmarks Radios nyhedsafdeling, har valgt at fejre Dannebrogs 800 årsdag ved at hejse EU-flaget i haven.

Les mer»

Kirsten Damgaard, psykolog: “Afstandtagen fra uhensigtsmæssig kultur er ikke racisme.”

Foto: Steen Raaschou Læserbrev af psykolog Kirsten Damgaard i Jyllands-Posten – At tage afstand fra en uhensigtsmæssig kultur er ikke racisme. “… Er der nogen grund til, at danske vælgere skulle antage, at tilvandrede muslimer vil kunne forme attraktive samfund i Vesteuropa? Se på praksis. Den taler altid sandt. Og tristheden skyldes ikke kun krigstraumer, […]

Les mer»

TV2 Østjylland introducerer pro-aktiv moderation: “… hvis der er folk der begynder at gå på vildveje”

Under Priden i Århus den 1. juni, kunne man ved en Enhedslisten-stand se budskabet ‘DF ud af Pride’, og Pridefænomenet er blot seneste forgrening på nihilismens træ, der skal stigmatisere det tavse flertal.

Les mer»

Kulturmøde: ‘whitelivesmatters’-hashtag ophidsede muslimer – ‘White lives are killing the planet’

Interessant ordveksling i ‘Dansk muslim debatten’, under et opslag om Bwalya Sørensen fra ‘Black Lives Matter’, der efter eget udsagn har haft ‘KKKlan’ på besøg ved privatadressen i Albertslund. En Trine Thomsen (med Stram Kurs-logo) ironiserer lidt upassende, og så tager det islamiserede tæskehold over.

Les mer»

Realitystjerne: “Jeg satte mit kryds ved partiet Stram Kurs… på grund af deres udlændingepolitik.”

Realitystjernen Natascha Kristiansen lægger ikke skjul på at hun stemte på Stram Kurs.

Les mer»

Moskéer mobiliserer for De Radikale & Enhedslisten: Pernille Skipper poserer med imam Kasim Ahmad

De Radikale blev med 33,6 og 34,2 procent største parti i Vollsmose og Gellerup, og det skete blandt andet på Socialdemokratiets bekostning. At en kendt ekstremistisk imam offentligt anbefaler Zenia Stampe og De Radikale, og lader sig posere med Enhedslistens Pernille Skipper, indikerer et paradigmeskifte i dansk politik.

Les mer»

Randers: 17-årig berøvet jakken af AEH’ere, sparket og slået – “… sprøjtede peberspray i hans ansigt”

“Lørdag den 4. maj kl. 21.00 havde en 17-årig mand og nogle af hans venner været inde og handle i Netto på Jens Otto Krags Plads i Randers. Da den 17-årige var på vej ud af butikken, blev han kontaktet af en gruppe mænd, der sagde, de ville tale med ham.”

Les mer»

Kvinderne stemte rødt: Værdimæssige forskelle, , “… mindre skeptiske overfor indvandring end mænd”

Middelklassens enlige mødre bor generelt i pæne villaer langt fra indvandrere, og konsekvensen af ‘anvendt humanisme’ er til at leve med, lige til den dag datteren har et uønsket kulturmøde med en afrikaner i lufthavnen.

Les mer»