Kategori: Kopierede/fra hoften

Islands Brygge: AEH’ere i vild slåskamp blandt sommerglade danskere, liggende mand slået med flaske

Presse-fotos har fået fingrene i en fin lille video optaget på Islands Brygge, tidligere på ugen. Cirka 10 indvandrere slås midt på græsplænen, og en liggende mand bliver slået i hovedet med en glasflaske.

Les mer»

Chr. Egander Skov om Kraka-rapport (Politiken-forside): “… hvis vi kniber øjnene sammen og håber”

Tænketanken Krakas direktør er tidligere politisk kommentator på Politiken, og det undrer ikke at der fifles med definitionerne, for at give en Twitter-venlig overskrift i Politiken, så status quo-partierne har lidt at skyde med når virkeligheden rammer.

Les mer»

Bent Blüdnikow om Sune Haugbølle mfl.: ‘RUC-forskeres aktivisme ligner statsstøttet pseudoforskning’

Adskillige statslige institutioner fungerer som kamporganer for den yderste venstrefløj, og i de her år, hvor den højreorienterede fjende inkluderer Socialdemokraterne, er Mette Frederiksen-regeringen måske mere lydhør.

Les mer»

Egyptiske Omar Marzouk spreder islamiske usandheder på nettet

“Den største trussel med vold kommer fra højrefløjen,” erklærer Omar Marzouk. Omar Marzouk topper sin muslimske løgn med at slå fast, at voldsparate muslimer er et ‘lille mindretal’.

I Omar Marzouks tilfælde er medierne og den politiske korrekte elite tavse, fordi der er tale om en muslimsk indvandrer med taletid på scene og skæm

Les mer»

Østrig: 13-årige ‘Leonie’ død efter afghansk gruppevoldtægt, feminister aktionerer over mediedækning

En 13-årig pige mødes med en 16-årig afghaner, som hun kendte i forvejen, og bliver voldtaget af flere afghanere. Fire er sigtet i sagen. Hun efterlades alene, og dør af en overdosis narko. To af de sigtede havde fået afslag på asyl. Sagens dækkes intenst i østrigske medier, og det er ikke populært på det venstreradikale overdrev

Les mer»

Kurt Westergaard er død

Drengen fra Døstrup, der blev verdenskendt med et pennestrøg, da han tegnede religionsstifteren Muhammed med en bombe i turbanen, er død 86 år gammel.

Les mer»

Norge efter Breivik: Socialister vil have ‘et opgør med højreekstreme holdninger’, højrefløjens ‘retorik’

‘Free speech is not an absolute human right’, forklarer den eks-kommunistiske socialdemokrat Helle Thorning-Schmidt, der uvist af hvilken årsag er blevet en del af Facebooks såkaldte ‘Oversight board’. Det ligger i venstrefløjens natur, at de ikke anerkender dissens. Censur er altid lige under overfladen.

Les mer»

Maskuline mænd dræber planeten

Mænd dræber planeten ved sin «giftige maskulinitet». Derfor bør mænd blive mere feminine. Dette er konklusionen i en spritnyt studie fra University of California (UCLA).

Les mer»

Sort fodboldspiller: Minister tændte et racistisk bål, da hun… ikke kritiserede BLM-kritiske ytringer

Det er da træls for de pågældende, men alle der brænder straffespark i en EM-finale vil få kniven online. Jeg bemærker i øvrigt, at en stor del af hadet kommer fra folk der hedder Rashed, Malik, Mehrab og lignende. Fremtiden er mere af det samme.

Les mer»

Blinde vinkler på Radio4, om sørgelige folk, der frygter ‘andre farver’: “Hvad er det de er bange for?”

Tidligere på morgenen hørte jeg det meste af ‘Ring til Radio4’, hvor emnet (atter engang) var ‘tonen på sociale medier’. En muslim ville lovgive imod generaliseringer, og det kom hurtigt frem, at polariseringen særligt var fremherskende i forhold til udlændingepolitikken.

Les mer»