Kategori: Kopierede/fra hoften

Venstreradikal voldtægtskultur: “Ungdomshuset… har også haft sin fair share af overgrebssager”

Tidligere på året blev den venstreorienterde ‘krammeterapeut’ Per Brændgaard frikendt for voldtægt ved ankesagen i Østre Landsret, og det bliver spændende at se om den 30-årige Enhedslisten-aktivist får stadfæstet sin dom i landsretten. Det kan gå begge veje, og frifindelse i retten medfører næppe tilgivelse i det venstreradikale miljø. Kommentar af ‘Sepiol’ på Konfront.dk – Voldtægtskultur på den radikale venstrefløj.

Les mer»

Kendt filminstruktør: Hån af handicappet mand er ironi

Den kreative klasse har det med at dække over hinanden. Mens samme klasse omvendt er klar til at udskamme og håne sine politiske modstandere ved enhver lejlighed.

Forleden kom det frem, at politikeren Claus Kongsted Meyer på Facebook havde hånet og skrevet nedsættende om en ung handicappet mand.

Les mer»

Sociolog i Politiken: ‘Fremmedhad er smitsomt, og det rammer indvandrere, som landene har brug for’

Politiken elsker den slags – Indlæg i New York Times: “Topforsker bruger Danmark som eksempel på fremmedhad.” Brooke Harrington skriver i sit indlæg, at hun så, ‘at hadet til andre er smitsomt, og uundgåeligt spreder det sig til mennesker, et land har brug for for at overleve, om det er landbrugsarbejdere eller læger’

Les mer»

P1-vært: “Det kunne være udtryk for ualmindelig uhøflighed. Men… Den siddende kvinde var hvid. “

Tinne Hjersing Knudsen gik fra Radio24syv til P1, og her kan hun så grave i den randrusianske nazisme (begge to), og når nu lønnen er sikret, er der tid til at harcelere over den allestedsnærværende ‘hverdagsracisme’.

Les mer»

Facebook-censur: Gaven, der bliver ved med at give

Senest har en selverklæret ‘satanist’ og ‘socialist’ med voldelige tendenser – der ydermere er velsignet med et job på en folkeskole – truet undertegnede med, at han ikke kæmper alene. Gadens parlament er flyttet ind blandt nuller og et-taller.

Les mer»

Brian Arly Jacobsen: ‘Den typiske antijødiske person’ er en mand der ’stemmer på et parti i blå blok’

Helt som forventet malkes et enkeltstående tilfælde af nazistisk gravskænding ud i det absurde. “Selvom Islam jo aldrig var sådan specielt antisemitisk”, lød det eksempelvis fra professor emeritus Morten Thing, i et længere P1-indslag

Les mer»

“…….. en panser skal ligge i graven”

Løget er ikke mere på ghettolisten, men når Løget Ungeråd (der finansieres af boligforeningen AAB Vejle og Den Boligsociale Helhedsplan) kan finde på at booke et Satudarah-medlem til et arrangement for unge, så tænker man sit.

Les mer»

Censurens klamme hånd: Der må ikke gøres grin med Enhedslistens voldtægtsfarce

Den politiske korrekthed, der primært har sit udspring på venstrefløjen, har medført et skred i forhold til, hvad man i dag kan tillade sig at lave grin med.

Les mer»

Dr.jur. Ole Hasselbalch (1945-2019): “… dit utrættelige forsvar for fædrelandet er uden sidestykke”

For et par måneder siden skrev jeg et lille bidrag til et festskrift, der skulle udgives i anledning af Ole Hasselbalchs 75 års fødselsdag næste år. Han døde desværre tirsdag i sidste uge, og bogen vil derfor udkomme i anden form.

Les mer»

Lars Villemoes-nekrolog: “Han fandt aldrig en fast stilling i branchen igen. … Han blev en bitter mand.”

Kendt venstreorienteret journalist skriver som den første om kommunistisk terror, men i stedet for at høste journalistisk hæder, udsættes han for chikane, chikaneres og trues af ‘Venstrefløjen, kolleger, juraprofessorer, hans redaktører’. Han kunne ikke finde fast ansættelse, og døde alene som en bitter mand.

Les mer»