Kategori: Kopierede/fra hoften

Højskoleelev fra Krogerup raser: Burka-islamist elsker dansk demokrati

Nu løftes lidt af sløret for, hvad der foregik 17. januar 2020, da Krogerup Højskole lod en burkaklædt muslim fra den salafistiske gruppe Kvinder i Dialog holde oplæg om islamisk tildækning af kvinder.

Les mer»

Nørrebro-moské fik 4,9 mio. kr. fra Saudi-Arabien: “… en hjælp til samfundet og til danske muslimer”

Helt frem til 2017 var Masjid Taiba på Titangade officielt blot et ‘Kultur- og aktivitetscenter’ der også inkluderede ‘religiøse aktiviteter’. Her har vi problemet med masseindvandringen i koncentrat. Med muslimer følger islam, og det er en eksponentiel vækst, der gør at man som demokrat nødvendigvis må være imod begge dele.

Les mer»

Mette Frederiksen tager et opgør med antisemitismen blandt muslimer og på venstrefløjen

Der må aldrig herske nogen tvivl om at Socialdemokratiet står bag Israel, slår Danmarks statsminister Mette Frederiksen fast. Hun klandrer muslimer og venstrefløjen for jødehad og siger hun har meget lidt til fælles med dagens Labour. Klar tale.

Les mer»

Facebook og Antifa sammen mod ytringsfriheden

Det er ikke bare Antifa, men også Facebook, som er en trussel mod ytringsfriheden. Facebook har erklæret højrefløjen åben krig og journalister må vælge: Skal de støtte ytringsfriheden eller dens fjender?

Les mer»

“Telling the truth can never be radicalizing”

Tommy Robinson er ikke bare forhadt af globalistiske medier og den yderste venstrefløj, men også af kredsen bag ‘Fri debat’. Værst er i den henseende forfatter Jens-Martin Eriksen, der kan være sober og reflekteret om multikultur, men ser rødt ift. TFS og den gæstende englænder

Les mer»

Folketingskandidat fra Enhedslisten: Frikendt mand er en hykler

Det slår gnister i Enhedslisten efter frifindelsen af et tidligere magtfuldt medlem, der har været anklaget for voldtægt og blufærdighedskrænkelse i dobbeltsengen hos borgmester Ninna Hedeager Olsen.

Les mer»

Facebook har deaktiveret min konto

Facebook har i dag “deaktiveret” min konto, hvilket betyder, at jeg er usynlig og ikke længere kan kommunikere med mine 5.000 venner og godt 2.300 følgere.

Les mer»

Enhedslisten ‘s udskamning af uskyldig mand

Det løber koldt ned ad ryggen, når man læser borgmester Ninna Hedeager Olsen ‘s opdatering, der blev skrevet en uge efter sex-dramaet i hendes dobbeltseng.

Les mer»

Afghanske Nadia Nadim føler sig hjemme i Paris: “… alle de andre har en anden baggrund end fransk”

Afghanske Nadia Nadim fungerede hverken godt på landsholdet eller i dansk klubfodbold, men fralægger sig selv ethvert ansvar: “Det er jo ikke mig, der er noget galt med. Det er fordi, at man som samfund ikke er udviklet til det endnu.”

Les mer»

Venstrefløjens seneste påfund: Stikkere på universitetet

Universitetet i Sheffield, England, tilbyder nu studerende 9,34 pund pr. time for at stikke andre studenter, der har sagt noget anstødeligt. Nærmere bestemt drejer det sig om tilfælde af racistisk “mikroaggression” – et begreb, der er importeret fra USA.

Les mer»