Kopierede/fra hoften

 

Vi har formået at downloade en ny kopi af Rudy Giulianis Common Sense Episode 201, efter at den første, vi så i går aftes, blev slettet efter kun fire timer. Dette er den nye medievirkelighed: Hvad der går imod Big Tech og Bidens version, kommer ikke ud. Forsøg kun at trække et par linjer fremad, hvis dette får lov til at udvikle sig.

Rudy trækker på årene, og de øjenvidner, han tegner, er almindelige mennesker. Derfor er det overbevisende. De siger hver især, at de overhørte fyre, der talte på en walkie-talkie om at angribe Capitol Hill. De var Antifa. Det mest uhyggelige er vidnet, der siger, at statspolitiet eskorterede fire busser med Antifa helt til spidsen af ​​toget.

Giuliani er ikke i tvivl om, at angrebet var planlagt længe i forvejen. Det ville naturligvis tage nogle virkelige Trump-tilhængere med sig, og dermed ville skaden være sket. Den vrede, som Biden afslører, når han kalder dem “indenlandske terrorister” og “bøller” er kompatibel med en person, der reagerer på sin egen skyld. Bidens aggression mod Trump kommer fra en mand med dårlig samvittighed.

ANNONSE

 

ANNONSE