Kommentar

Claudia Apolinar (31) er politikvinden som blev skudt i kæben lørdag. Med blodet strømmende ud, klarede hun at varsle centralen om at de var blevet skudt. Apolinar fra eksamineringen i fjor. Hun er tidligere bibliotekar og har en seks år gammel dreng, hun er forsørger for.

Demokraterne har fremmet en politik som retfærdiggør vold. De har sluppet noget løs som nu fører til at politifolk snigmyrdes på vagten i deres biler. Og tilskuere jubler når de ser politifolk bløde ihjel. De tager til sygehuset, hvor de behandles, og forsøger at trænge ind. Dette er Bidens Amerika.

Hvis man skal fatte hvad et fænomen går ud på, må man sætte det i relief til noget andet. Især når så meget er ren løgn. Tucker Carlson kunne tirsdag vise billeder af politikvinden (31) som blev skudt fire gange i kæben. Hun kan næsten ikke snakke, men klarer at hjælpe kollegaen som er skudt i hovedet og ringer til centralen.

ANNONSE

Det tager tid før operatøren i den anden ende opfatter hvad der er sket.

Det som er endnu mere oprørende er at folk står og ser på dem, der er skudt og hejer begejstret. De får som fortjent.

De samme typer tager til sygehuset, hvor betjentene ligger, og forlanger at få lov til at besøge dem. Da de ikke slipper ind, blokerer de både udgange og indgange. Aktivisterne råber: -Håber I dør, motherfuckers.

En sort aktivist i Los Angeles, Wharton Price, laver en video: Gengældelsen er begyndt, undertrykkerne er ramt.

Den samme Wharton Price er en kendt aktivist i LA, Los Angeles Times omtaler ham. Borgmester Eric Garcetti rådfører sig med ham om mangekultur.

Dette er det Amerika, Demokraterne har ladet vokse frem. Det er deres produkt: Politidrab er en logisk konsekvens af ideologien de dyrker.

Det får du ikke at vide, hvis du kun følger norske medier. De dækker kun de lyse sider.

Demokratiske politikere snakker unisont om at man må “genopfinde politiarbejdet”. Hvad det går ud på er der ingen som siger, men det virker som om det er mere socialt arbejde end politiarbejde.

Biden og Demokraterne kan ikke løbe fra resultaterne. Det er dem, som i fire måneder har støttet “fredelige protester” og BLM/Antifa. Bidens medarbejdere og Harris har samlet penge ind til at købe aktivisterne fri for .

Vi snakker om et koordineret angreb på Amerika.

Politifolk betaler med deres liv. Politiet er sidste skanse. Derfor må de betale med deres liv.¨

Det sker ikke kun ii LA. I Lancaster, Pennsylvania, blev politiet tilkaldt til husspektakler. De mødte en latino, Ricardo Munoz, som i fjor stak fire tilfældige mennesker ned . Da han kommer styrtende mod dem med en stor kniv, har de ikke noget valg: De skyder ham ned.

Resultatet vil til sidst blive at politiet ikke rykker ud. De indtager en defensiv holdning.

Det er akkurat samme situation i Vesteuropa. Nu kappes middelklassen om at hente Moria-migranter til Norge. Gruppen som vil hente dem hertil tæller 60.000 på Facebook. De kunne have godt af også at føle konsekvenserne af deres egen politik. Og nogle af dem vil helt sikkert opnå det.

Problemerne vokser i rasende fart. Dominanskriminalitet, brutal vold og sadisme mod den indfødte befolkning bliver stadig mere almindelig.

Er det derfor at medierne hylder Biden og skruer retorikken opp ? Det gælder om at holde skrigene fra de overfaldne og voldtagne nede.

Biden holdt i dag en tale i Florida, hvor han rakkede Trumps karakter ned . Trump ved ikke hvad det vil sige at ofre sig for noget andet end sig selv. Det var en eneste lang skidtspand om Trump: Han skal have sagt til faren til en falden soldat: What’s the point?

Biden nægter sig ingenting af tilsvining når det gælder Trump. Han trækker ham ned i sølet.

Men der ligger Biden selv allerede. Dvs. folk ser, at det er der han hører hjemme. Hvis der er nogen som har ansvar for tilstanden i Amerika så er det Biden, som har siddet 47 år i Washington, otte af dem i Det Hvide Hus.Alligevel trækker Biden det sentimentale, chauvinistiske kort. Han snakker om militæret, som står klar til at blive sendt ud i “harms way”.

Men er der noget Trump har fået i stand de fire år, så er det at vise at de ofre Amerikas sønner og døtre betalte ikke var det værd . Hvornår blev fred i Afghanistan vigtigere end opretholdelsen  af sit eget land? Endnu mere grotesk blev det da soldaterne opdagede at de ikke var velkomne.

Derfor trænger Bidens tåredryppende patriotisme ikke ind. Den er falsk.

Den blev ekstra falsk fordi manden, han rakkede ned på, faktisk stod på plænen udenfor Det Hvide Hus og fik  en fredsaftale i stand mellem Israel og to arabiske stater: Bahrain og Emiraterne.

ANNONSE