Whistlebloweren, som har udløst Demokraternes rigsretsproces mod Trump, har arbejdet sammen med Joe Biden, har washingtonexaminer.com fundet frem.

Det er kendt at han er en CIA-analytiker som har arbejdet i Det Hvide Hus, og for den nationale sikkerhedsrådgiver. Han skal også være en registreret Demokrat.

Whistleblowerens egen advokat Mark Zaid har selv indrømmet at Whistlebloweren har haft forbindelser til en af Trumps udfordrere.

The 2020 Democratic candidate with whom the CIA whistleblower had a “professional” tie is Joe Biden, according to intelligence officers and former White House officials.

Lawyers for the whistleblower said he had worked only “in the executive branch.” The Washington Examinerhas established that he is a career CIA analyst who was detailed to the National Security Council at the White House and has since left. On Sept. 26, the New York Times reported that he was a CIA officer. On Oct. 4, the newspaper added that he “was detailed to the National Security Council at one point.”

Den ansvarlige for e-tjenesterne, Michael Atkinson, har røbet for en kongreskomite at Whistlebloweren havde haft forbindelse til en af Demokratenes kandidater.

A vetired CIA officer told the Washington Examiner, “From everything we know about the whistleblower and his work in the executive branch then, there is absolutely no doubt he would have been working with Biden when he was vice president.”

Hvis det er Joe Biden, synker Whistleblowerens troværdighed. Biden, far og søn, sidder i til halsen i korruption i Ukraine. Anti-Trump-medierne forsøger at glatte ud, men Biden gør det værre ved at sende brev til medierne om at de ikke skal interviewe Trumps advokat Rudy Giuliani, og nu senest ved at kritisere New York Times for at trykke en artikel af Peter Schweizer om Bidens Ukraine-bussiness.

Biden har også reageret med aggression på spørgsmål om Ukraine. Dermed bekræfter han at der er spørgsmål han ikke ønsker at besvare og han vil i stedet lukke munden på medierne.

Peter Schweizer er højst respekteret. Han skrev bogen Clinton Cash om Secret Empires om hvordan Clintons, Bidens, men også Senatets flertalsleder Mitch McConnell er blevet rige ved at bruge deres position til at malke udenlandske forbindelser.

ANNONSE

Trump hamrede på Biden under et stort rally i Minneapolis i nat. Han sagde at disse politikere er blevet rige på USA’s bekostning. Bidens søn, Hunter, var med faren i Beijing på Air Force 2. Efter at han kom hjem investerede Bank of China 1.5 milliard dollar i den hedgefond han og John Kerrys stedsøn havde etableret.

Tror I virkelig at Biden er manden som kan forhandle med kineserne, spurgte Trump.

Manden med ansvar for rigsretsprocessen, Adam Schiff, har rodet det til for sig selv, ved at lyve om forbindelsen til Whistlebloweren. Til at begynde med sagde han at de ikke havde haft kontakt med Whistlebloweren, men så frem til at interviewe ham.

Så viser det sig at Schiffs team har haft møder med Whistlebloweren længe før sagen blev kendt. Ikke bare er Schiff taget i løgn. Han er blevet vidne i sagen og dermed inhabil. Han burde trække sig som leder af høringerne.

Under Kavanaugh-høringen kom det frem at Demokraterne havde regisseret Whistlebloweren Christine Blasey Ford. Schiff havde haft 30 timers møder med hende.

Den høring foregik i Senatet i åbenhed. Nu er det Demokraterne som kontrollerer Repræsentanternes Hus og styrer høringerne.

Schiff har stævnet energiminister Rick Perry, Trumps advokat Rudy Giuliani og en række andre Hvide Hus-medarbejdere. Det Hvide Hus har nægtet dem at møde. En af begrundelserne er at Demokraterne ikke følger reglerne for rigsretssager. Det skal lægges frem som vedtagelser i plenum som huset så stemmer om. En sådan vedtagelse udløser rettigheder for præsidenten og Republikanerne har også ret til at indkalde vidner.

Demokraterne kører det hele som deres eget show. De bestemmer om høringerne skal lukkes.

Problemet for Demokraterne er at vælgerne ikke længere stoler på dem. Der er kommet for meget frem om deres rænkespil.

Schiff har antydet at Whistleblowerens liv står i fare. De overvejer derfor at lade ham vidne bag lukkede døre, med maske og stemmefordrejer. De forstår ikke at dette også kan tolkes som at deres vidne ikke tåler at stå frem i fuld offentlighed.

Anonyme angivere hører ikke hjemme i en retsstat.

Der kommer stadig drypvis information som viser, at reglerne vrides og bøjes for at ramme Trump: Reglerne for Whistleblowere siger at man kun kan varsle om noget man er førstehåndsvidne til. Whistlebloweren er andenhåndsvidne. Den juridiske afdeling i justitsministeriet ville afvise klagen. Men den ansvarlige for e-tjenester, Atkinson, ændrede reglerne så man kunne acceptere andenhåndskilder.

Det gør troværdigheden til en farce, for det er umuligt at vurdere sandhedsværdien i andenhåndskilder.

Justitsminister William Barr skal snart fremlægge en ny rapport fra den ansvarlige for FBI og justitsministeriet, Michael Horowitz, om overvågningen af Trump-kampagnen. Vi ved allerede at FBI leverede ansøgninger om overvågning baseret på uverificeret materiale, de såkaldte Steele-rapporter. Men sagen får en anden tyngde når den har justitsministeriets segl.

Og det er bare begyndelsen.

Der er mange som mener at både Mueller-efterforskningen og Ukraine er desperate forsøg på at hvirvle op så meget støv at vælgerne bliver distraheret når rapporterne lægges frem.

Men Demokraterne er ikke dygtige nok. De roder det til for sig selv.

 

ANNONSE