Kommentar

 

Tucker klæder Biden og medierne af. De slikker Biden op og ned ad ryggen for hans reduserte tale om rigets tilstand. Det er pinlig at høre på journalister være spytslikkere for en mand de ved har mange lig i lasten. Og det er akkurat der hvor det bliver ekstra ubehageligt. Biden-familien har selv arbejdet med det de anklager Trump og hans advokat for: De har solgt deres indflydelse til fremmede magter. Hunter Biden tjente 80.000 dollar om måneden på at sidde i bestyrelsen for gasselskabet Burisma, et job han ikke havde nogen forudsætninger for. Noget han selv har indrømmet. Cheferne for Burisma slap ind i Det Hvide Hus ad bagvejen. Et klassisk eksempel på ”influence peddling”/salg af indflydelse. Men i stedet for at Biden får søgelyset rettet mod sig, går Bidens justitsdepartement løs på Rudy Giuliani fordi han har forsøgt at dokumentere “trafikken”. Biden kan kun gøre dette fordi medierne konsekvent har nægtet at dække hans og sønnens “forretninger”. Da Trump tager “affærene” op og beder den nye præsident Zelenskij undersøge forholdene, udløser Demokraterne en rigsretssag. Det gør de ved hjælp af en CIA-ansat, Eric Ciaramella, som har arbejdet i præsidentens Nationale Sikkerhedsråd. Ciaramella har ikke selv hørt samtalen mellem Trump og Zelenskij, han har det kun via en anden kilde, Alexander Vindman. Ciaramella varsler generalinspektøren for efterretningstjenesten om at præsidenten trolig har begået et lovbrud. Men justitsministeriets lovafdeling slår fast at man kun kan være varsler når man er førstehåndskilde. Så ændrer generalinspektøren reglerne så man kan være sekundærkilde, dvs. bare referere noget man har hørt.

Giuliani fortæller at under rigsretssagen går justitsministeriet ind på hans i-cloudserver og stjæler hans dokumenter. Dette var mens Trump fortsat var præsident! Justitsministeriet forsøger at få ham fældet!

Onsdag morgen kl. 0600 dundrer syv FBI-agenter på døren til hans lejlighed. De præsenterer en husransagelsesordre. Giuliani ved godt hvem, der må godkende en sådan fuldmagt. Han ved også at han har tilbudt FBI frivilligt alt materiale de nu kommer for at hente. Formelt er det for at undersøge om han har været lobbyist for et fremmed land, uden at lade sig registrere. Giuliani siger han har en klausul i alle kontrakter han indgår om at han af princip ikke vil være lobbyist for fremmed magt.

Ude på opdrag

Biden sagde i sin tale til Kongressen at landet er truet af hvid nationalisme. Han sagde indmarchen i Kongressen 6. januar er det værste angreb på demokratiet siden borgerkrigen i 1865. M.a.o værre end japanernes angreb på Pearl Harbour, værre end 9/11.

ANNONSE

Hvis du klassificeres som tilhørende fjenden er du frit vildt. Da gælder loven ikke. Da er du ikke beskyttet af den. Da bliver loven et våben mod dig. Da kan de gøre med dig hvad de vil.

Hunter

Giuliani havde en harddriver liggende med kopier af Hunter Bidens laptop. Der ligger en masse beviser på Bidens lobbyvirksomhed for Ukraine, Kasakhstan og Kina. Der ligger også beviset på at Hunter søgte om våbentilladelse og svarede negativt på spørgsmålet om han var rusmiddelmisbruger. Løgn på dette punkt giver automatisk fængselsstraf.

Men Hunter har fået en to millioner dollar bogkontrakt med Simon & Schuster, mens senator Josh Hawley mistede sin efter 6. januar. Nu har han også fået en underviserstilling ved Tulane University.

Hunter er under efterforskning for skattesvindel, men intet er sket. Derimod er justitsministeriet gået løs på Roger Stone for ikke at have betalt sine skatter, efter at han måtte bruge alle sine penge på advokater i processen mod ham.

Når et land ikke længere har lighed for loven, vil de som lever under uligheden blive skræmt til lydighed og tavshed.

Men Giuliani, Steve Bannon, Trump og DeSantis ruller ikke over.

Før raidet mod Giuliani twittede the Lincoln Project at det var forestående. De var informeret. Akkurat som CNN var på plads og dækkede raidet mod Roger Stone i Fort Lauderdale. Nogen havde tipset dem.

Giuliani siger han har varslet justitsministeriet fire gange om at de lækker, men intet sker.

The Lincoln Project er en samling anti-Trumpister som samlede 90 millioner dollar ind før valget. De har beriget sig selv og mindst en er taget for seksuelle overgreb mod unge mænd/drenge.

Ingenting betyder noget for dem, der er på den rigtige side i dagens Amerika.

De er hævet over loven.

ANNONSE