Kommentar

Trump-rallyer er blevet noget af et varemærke for Trump. Det var vigtigt for hans kampagne at de kom i gang igen. Det skaber et momentum, som Biden bliver nødt til at svare på. Han må ud på en scene og alt kan ske. Det skaber problemer for medierne, som kun ønsker at fokusere negativt på Trump. Det bliver for tydeligt at de beskytter Biden. Trump har en egen kemi med sine tilhængere og møderne er en vigtig del af blodomløbet. 

Trump holdt en tale i Tulsa Oklahoma, hvor han ikke bad om undskyldning for noget som helst på vegne af Amerika. Han trak derimod et skarpt skel op mellem Bidens Amerika og Trumps.

Liberale medier har slået Black Lives Matter stort op i en måned og pisket en stemning op, hvor stedmoren til politimanden i Atlanta, Garett Rolfe, fik sparket udelukkende fordi hun var hans stedmor.

ANNONSE

Amerikanerne hører, at det kun er tilladt for sorte at være i den park i Seattle, som Antifa har okkuperet.

De ser statuen af George Washington i Portland blive brændt, svøbt i det amerikanske flag.

I nat stormede Antifa politihovedkvarteret i Austin, Texas, og satte ild på det amerikanske flag udenfor.

Amerikanere flest reagerer med afsky. Biden siger ingenting. Trump sagde: At vanhellige flaget bør give et års fængsel.

Præsidenten markerede, at der ikke vil blive givet noget ved dørene til radikale Demokrater, medier og Black Lives Matter. Deres militante opførsel udelukker en sådan ned-på-knæerne-politik.

Trump tog et opgør med dem, der river statuer ned over hele Amerika. Det kommer ikke på tale med nogen revidering af historien. Den er en sammenhængende fortælling og det som har gjort Amerika til, hvad det er. Lincoln vandt borgerkrigen, Lincoln befriede slaverne. Men også han bliver nu udsat for angreb.

“Den forstyrrede venstreorienterede pøbel forsøger at vandalisere vores historie, vanhellige vores monumenter, vores smukke monumenter, rive vores statuer ned og straffe, demolere og forfølge enhver, der ikke er i enig i deres krav om absolut og total kontrol,” sagde Trump.

Sammen med denne ødelæggelse af historien løber censuren: Folk mister deres jobs for at sige at alle mennesker er lige meget værd. Begge dele sker parallelt: Ødelæggelse og censur.

“Denne grusomme kampagne med censur og udstødelse krænker alt, hvad vi har kært som amerikanere,” tilføjede præsidenten, “De ønsker at nedbryde vores arv, så de kan indføre deres nye undertrykkende regime i stedet.”

Flere ledende militærfolk, som general Paetraus, har gået ind for at ændre navnene på baser som Fort Brenning og et større antal baser over hele landet.

Trump har sagt, at han ikke engang vil overveje at omdøbe militærbaser, der bærer navne fra USA´s arv. Han fastslog denne holdning igen lørdag under sit rally og sagde: ”Vi retter ikke ind, det er derfor, vi er her, faktisk.”

Dette var en kærnesætning: ”Vi retter ikke ind. Vi følger ikke strømmen. Vi bøjer os ikke. Vi forsvarer vort land”. Det kommer nok til at blive et kærnebudskab i valgkampen.

“Vil I bøje jer for den venstreorienterede pøbel eller vil I stå rank og stolt som amerikanere?” spurgte han på et tidspunkt.

Biden et gidsel

Biden har et stort problem. Black Lives Matter og radikale Demokrater har kapret partiet. De har taget initiativet og Biden har spillet med. Nu er det for sent at trække sig selv og partiet tilbage igen. Biden må stige med på vognen. Hvis han begynder at kritisere volden vil de begynde at behandle ham som en fjende.

Biden er et gidsel for kræfter, som vil rive Amerika ned og bygge et nyt op. De er villige til at bruge manipulation og vold for at nå deres mål.

Denne vækkelsesdel af Black Lives Matter, som hvide bøjer sag for, tog Trump ikke op. Den, som hvide europæere bøjer sig for. Den, som kræver at du gør afbigt. Men mellem linjerne var det ikke vanskelig at høre hvad Trump mener om den.

Men hans generaler bøjer sig for den, og Republikanerne er tavse. Der er kun nogle få som har ”guts” til at tage kampen op. Sammen med Tucker Carlson, Sean Hannity, Laura Ingraham, Jesse Waters og de mindre skarpe Martha McCallum og Bret Baier, alle i Fox News.

Trump hører på dem, han snakker også med dem. Han lytter når Hannity siger at USA er ved et tipping point. Det kan enten fortsætte ned ad noget, som der ikke er nogen vej tilbage fra, eller det kan redde sig selv.

Trump agter tydeligvis at være redningsmanden. Det var den rolle han gav sig selv i Tulsa.

ANNONSE