Kommentar

I januar 2020 afviste Texas at bruge Dominion Voting Systems og Smartmatic (som er brugt til stemmeoptællingen i demokratisk-kontrolledere stater og byer), fordi man fandt dem upålidelige og åbne for manipulation, dvs. valgsvindel.
Under ed har en iagttager aflagt følgende beretning: ”Omkring midnat blev jeg hidkaldt for at hjælpe en af stemmeoptællerne … og bemærkede … at en del stemmer blev optalt otte gange. Det skete gentagne gange.”
Andre vidnesbyrd: “Så vidt jeg forstår, skal der være både republikanere og demokrater til at bedømme stemmerne. Jeg overhørte talrige stemmeoptællere, der talte om 20 optællingsmaskiner, som blev overvåget af to demokrater.”
“Jeg var den eneste republikaner, der arbejdede med Dominion [systemet til stemmeoptælling], og der var frygtelige kommentarer … om republikanere. Jeg har en familie derhjemme. Og jeg skulle gå hen til min bil. Hvis nogen havde et amerikansk flag på deres skjorte eller maske, ville de automatisk blive fordømt som Trump-støtter.”
Ifølge Sidney Powell, der er en af Donald Trumps advokater, ligger problemet i softwaren. “Selv deres egen brugsanvisning forklarer, hvordan de kan … ændre stemmer.” Man flytter Trump-stemmer til en separat mappe, som man sletter.
Man kan, siger Powell, manipulere systemet hvor som helst fra, f.eks. fra Tyskland eller Venezuela. “Vi har matematisk identificeret præcis den algoritme, de brugte … til at ændre stemmer og således sikre, at Biden vandt.”
Ifølge Trumps personlige sagfører, Rudy Giuliani, er softwaren udviklet af et firma, der tilhørte den venezuelanske diktator Hugo Chavez, og det er blevet brugt til at forfalske valg i Sydamerika. Han siger også, at Trump-holdet har identificeret 632.000 ulovlige stemmer i Pennsylvania, og hvis man trækker dem fra, har Trump vundet staten med 300.000 stemmer. En anden af Trumps advokater, Jenna Ellis, anslår, at op mod 2,7 millioner stemmer på Donald Trump simpelthen er blevet slettet.
Alex Halderman, professor i computervidenskab ved University of Michigan, var for ti år siden med i en gruppe, der skulle undersøge sikkerheden ved elektronisk stemmeafgivning. “Hvad vi fandt, var foruroligende. Vi kunne reprogrammere maskinen, så den … fik enhver kandidat til at vinde. Vi skabte også en ondartet software …, der kunne spredes fra maskine til maskine som en computervirus og dermed i stilhed ændre valgets udfald.”
Neden for linker jeg til Soeren Kerns særdeles detaljerede artikel på det nøjeregnende site, Gatestone (det ved jeg, for Gatestones redaktør har flere gange bedt mig præcisere og uddybe noget, jeg har skrevet). På Gatestone kommer man ikke igennem med en halv vind.
Endelig skal jeg understrege, at den flodbølge af vidner, der har berettet om valgsvindel, har gjort det under ed. Og i USA er falsk forklaring forbudt og kan medføre lange fængselsstraffe.
ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria