Nyt

Aktivister 

Generation Identitære fortsætter med deres aktioner mod befolkningsudskiftningen og islams fremtrængen.

For nylig var der som omtalt diskussion om kønsadskilt svømning, hvor en dansk far blev nægtet at se sin datter svømme af hensyn til muslimer. Den liberale leder i Berlingske tog afstand fra denne praksis, men havde ingen løsninger og fremstod eftergivende overfor hyggeislamisterne.

Liberale Pierre Colligion – Vi skal ikke støtte muslimsk kønsopdeling i svømmehallerne

I torsdags aktionerede så aktivister fra Generation Identær imod islamificeringen  af danske svømmehaller. Aktivisterne var udklædte og advarede de besøgende ved Lyngby Svømmehal mod, at denne endnu ikke var islamificeret og det var haram at der ikke var kønsadskillelse.

Se billederne og læs historien her.

ANNONSE