Nyt

Illustrationsfoto

En af de store sager i sidste uge er kønssopdelingen i Tingbjerg hvor den venstreorienterede administration af hensyn til ekstreme muslimers krav har indført forbud mod danske fædre kan overvære deres døtres svømning.

Det tager Berlingskes liberale Pierre Colligion afstand til, men han har ingen svar på hvordan de liberale vil håndtere muslimernes had.

“Det er et forkert signal at sende i en tid, hvor vi kæmper med, at forældre med ren dansk baggrund trækker deres børn ud af folkeskoler, hvor de synes, at der er mange indvandrerbørn.”

skiver han:

...vi skal naturligvis ikke blande os i, hvordan voksne mennesker organiserer sig. Men det skal ikke sløre vores blik for, hvad der sker, når vi opdeler børn efter køn med det helt officielle mål at tilpasse os mellemøstlige skikke.

Videre skriver han:

“Vi skal altså tænke os om. Odense Kommune har ligefrem tilladt, at svømmeundervisningen på en af byens folkeskoler, Abildgårdskolen i Vollsmose, er blevet kønsopdelt efter krav fra muslimske forældre.

I stedet for på denne måde at blåstemple patriarkalske normer burde danske kommuner og frivillige foreninger kæmpe for at flytte holdninger, der ikke hører hjemme i et moderne dansk samfund præget af ligestilling mellem kønnene.”

Men det danske samfund er svagt. Det giver netop efter de såkaldte “flygtninges” krav og angstfyldte hadende muslimers chauvinisme.

Hvad han ikke forholder sig til, er at de påstår de er “flygtninge”, men opfører sig som herrefolk overfor dem der forærer dem penge og “asyl”.

Måske burde Pierre Colligion erkende hans “liberalisme” bare ikke fungerer overfor muslimer der blot tager det de kan tage til ugunst for danskere – i danskernes eget land.

For det er og bliver aldrig muslimernes land.

Document.dk synes de skal hjem.

Berlingske – Vi skal ikke støtte muslimsk kønsopdeling i svømmehallerne

ANNONSE

Mest læst

Knæfaldet