Nyt

Fredag morgen var aktivister fra Generation Identitær i gang med baner ved Nørrebro Station.

Aktivisterne protesterer imod udskiftningen af den danske befolkning. Således er det ifølge organisationen mellem 18 og 23 % af indbyggerne på Nørrebro og Nordvedstkvarteret der ikke har dansk oprindelse, men kommer fra tredjeverdenslande.

På deres side skriver de:

Nørrebro er et af de områder i København, hvor der er flest ikke-vestlige migranter og efterkommere, så netop her er udskiftningen af den danske befolkning særligt fremskreden. Hele vores land kan komme til at se sådan ud, hvis den nuværende udvikling fortsætter. Danmark er værd at bevare, og derfor synes vi at du skal stemme mod befolkningsudskiftningen d. 5. juni.

Læs mere her:

Stop den store udskiftning!

Stop den store udskiftning!

ANNONSE