Nyt

Dokumentationen taler for sig selv, men forvent intet i MSM. Fra Generation Identitær – Venstreradikale trusler og chikane mod identitære.

“Siden vi startede Generation identitær, har vi oplevet mange forskellige former for chikane. Det kan være klistermærker på vores døre, eller hærværk på vores boliger i form af graffiti. Men det kan også være breve til vores familiemedlemmer fra den venstreradikale gruppe Antifascistisk Aktion, med løgne og slet skjulte trusler. Noget der har skræmt flere bedstemødre til medlemmer i vores gruppe, som nu frygter at disse ekstremister vil forsøge at ramme dem. De af os der har børn, oplever også at de bliver bange for at de såkaldte ‘anti-fascister’ vil eskalere yderligere og måske skade dem. For når de kan finde på at udøve hærværk, hvad mon de så ellers kan finde på?

Flere af vores medlemmer er allerede blevet truet på gaden af kendte venstreekstremister. Et af vores medlemmers kæreste, fik et brev tilsendt, hvor der stod at det var ‘problematisk’, at vores medlem boede på Nørrebro, og gav ham en frist til at forlade Generation Identitær eller flytte fra sin bolig.

Nu er der så hængt anonyme plakater op omkring hans bopæl med et billede af hans ansigt, hans navn og adresse samt det ord, som den radikale venstrefløj altid bruger om dem man er uenige med: Fascist.

ANNONSE

… Patrioter kan ikke stoppes.”

(Hærværk ved en identitær aktivists bolig)

                                         (AFA-trusselsbrev sendt til identitære Christoffer skibild)

“Du er medlem af Generation Identitær og derfor er det problematisk at du bor på Nørrebro. Enten flytter du eller også kontakter du os for at komme i et exitforløb. Giv et svar inden d. 30. januar Kl. 12 på mail afa@antifa.dk”

Plakater sat op omkring Christoffer Skibilds privatbolig

Brev sendt til aktivists bedstemor, Afsender: AFA

Klistermærke fra Revolutionære Antifascister opsat på aktivists dør

ANNONSE