Nyt

Aktivister fra Generation Identitær i en nylig demonstration imod kønsadskillelse som følge af krav fra muslimer 

Den 30. juni bruger avisen B.T. en masse plads på at kalde Generation Identitær for “højreradikale”. Artiklen er skrevet journalist Trina Nielsen som har fire ukonkrete henvisninger der skal anvender i hendes forsøg på at udskamme bevægelsen.

Dels en generel henvisning til Tyskland uden kilde. Dernæst til tænketanken Institute for Strategic Dialogue der uden nogen konkret begrundelse omtaler Generation Identitære med, at,de “‘radikalise[rer] generation Z’.” , ligesom henvisning til den arabiske tv-kanal Al-Jazeera næppe kan siges at være neutral.

Den største bidragsyder til artiklen er en anden journalist ved navn Rasmus Hage Dalland der reelt kun fremstår som forarget over, at aktivister har uddelt boardingpas til syriske migranter.

“»De kalder det humor. Jeg vil kalde det morbid humor. At dele boardingpass ud og sige, ‘rejs ned til Syrien, hvor der er krig’. Så sjovt er det heller ikke jo. Men det er en strategi, de har,« siger Rasmus Hage Dalland.”

Trina Nielsen stiller han ikke kritiske spørgsmål eller forfægter hans positioner.

Til avisen siger Aurelija Aniulyte som er talskvinde for den danske afdeling, at hun er bekymret på Danmarks og hele Europas vegne.

Danmark og Europa er gået i en form for dvaletilstand, der kan ende med at koste os dyrt, hvis masseindvandringen fra ikke-vestlige lande fortsætter.

»Det, der allerede er ved at ske i Danmark og Europa, er, at man ikke rigtig har noget overlevelsesinstinkt, og der er den her ligegyldighed – ‘hvorfor skulle jeg kæmpe for mit eget?’« siger Aurelija Aniulyte og fortsætter

“Men sagen er, at en kultur kun overlever, hvis dem, der har skabt den, kæmper for den og sætter den over andre. Alle skal jo kæmpe for deres eget, for der er ikke nogen andre til at gøre det”.

B.T. Højreradikal ungdomsgruppe breder sig i Danmark: ‘Vores kultur overlever kun, hvis vi kæmper’

Se i øvrigt B.T. der tidligere har brugt venstreradikale Redox som kilde uden at oplyse om det ligesom de har brugt en erkendt salafist og shariatilhænger som kilde.

BT i pinlig pro-niqab artikel – BT må beklage og rette faktuelle fejl – brugte venstreradikale som kilde

ANNONSE