Nyt

Aktivister fra en dansk patriotisk bevægelse for unge viste deres misfornøjelse med islam ved at protestere mod opførelsen af en stor moské på Vesterbro i København.

De hængte et gigantisk banner op med teksten: «Sig nej til islam!» På sin egen hjemmeside forklarer Generation Identitær nærmere:

En ny kæmpe moské med tårnhøje minareter, der rager helt op i fjerde sals højde, er ved at blive bygget på Amerikavej 19 på Vesterbro. På adressen har der i årevis ligget en af landets største moskéer, som er pakistansk, og nu udvider de yderligere og laver facaden endnu mere fremmed i sit udtryk.

Moskéen vil rumme 1300 mennesker, og skal selvsagt også benyttes som «kulturcenter». GI Danmark mener dette byggeri symboliserer en stigende islamisering af Danmark, og at islam har overtaget området. Dette kan GI Danmark ikke acceptere.

Med den nye stormoské er der tale om en yderligere islamisering af København og i særdeleshed af Vesterbro. Et byggeri med store minareter, som man ellers kun ser i islamiske lande, hører bestemt ikke hjemme i Danmark.

Lokale myndigheder kan sige nej til sådanne nybyggerier, men det gør de sjældent. GI Danmark anbefaler at danskerne stemmer på politikere, som lover ikke at tillade opførelse af store moskéer i nærområdet.

Generation Identitær mener ikke, at islam hører til i Danmark. Vi skal på ingen måde sidde med hænderne i skødet, mens Danmark islamiseres.

Sig nej til islam!
Sig nej til nye moskéer!

Demonstrerte mot islamister som okkuperte Rådhus­plassen i København

 

 

ANNONSE